Het Moment

Alle persartikels over restaurant Het Moment

Chef opent restaurant in ouderlijk huis

Verschenen in hln.be op 24 10 2014. Citaat:

"Voor het koppel is een eigen resto een hele stap, ze zijn er dan ook al anderhalf jaar mee bezig. 'We hebben elkaar leren kennen in hotel Serwir en daar is het idee gegroeid. Vanaf het moment dat je wéét waar je naartoe wil, ga je alles ook anders bekijken. Stelen met je ogen als het ware, van de presentatie van de borden tot de zakelijke aanpak van een onderneming. Het is niet alleen koken, maar bijvoorbeeld ook prijsbewust omgaan met je producten. De Ceder was voor mij de beste leerschool', aldus Nicolas."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant 'Het Moment' opent vrijdag in Parklaan

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 10 2014. Citaat:

"Een compleet nieuwe zaak beginnen en tegelijk thuiskomen: dat overkomt kok Nicolas Hauman, die vrijdag restaurant 'Het Moment' opent in de Temsese Parklaan."

"'We zijn enorm trots: wat we realiseerden is precies waar we van droomden. Bij elke reservatie hebben we een hoeragevoel! Het is een enorm voordeel dat we ons hier kunnen vestigen. Wegens het prijskaartje, maar ook omdat we een heel huiselijk en gezellig kader kunnen aanbieden. Je voelt dat in dit huis geleefd is. Met onze doordachte Frans-Belgische keuken vormen we bovendien een aanvulling op het bestaande aanbod in Temse', stellen Nicolas en Chana, die de voorbije jaren heel wat ervaring opdeden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.