Brasserie Heizel

Alle persartikels over restaurant Brasserie Heizel

Drie KoningINNEN vier je culinair in Brussel!

Verschenen in genieten.be op 03 01 2012.

"Dit jaar heeft Restauration Nouvelle er bewust voor gekozen om de traditie van het driekoningenfeest enigszins om te gooien... Het wordt namelijk een driekoninginnenfeest! Op zondag 8 januari 2012 zullen in drie van haar brasserie├źn - Heizel, Etangs Mellaerts en Prince d'Orange - zes sieraden van 'dinh van' als een driekoningenboon worden verstopt in een individuele portie driekoningengebak. Dat belooft voor iedereen een spannende maaltijd te worden op zondag, en voor enkele dames zelfs een onvergetelijke dag...

Selon l'humeur du chef
Brasserie Heizel te Strombeek-Bever

Verschenen in Steps op 29 08 2011. Citaat:

"Selon l'humeur du chef presenteert een uitgebreide menukaart, met traditionele brasseriegerechten, aangevuld met wekelijkse suggesties. Elke dag is er ook een dagschotel die 's morgens bedacht werd door de chef-kok."

Heizel Brasserie

Verschenen in DM.city Brussel op 01 07 2011. Citaat:

"We bevinden ons vlak achter de tentoonstellingspaleizen, in de Heizelwijk. De zaal die we betreden straalt een intieme sfeer uit; over de belichting werd duidelijk nagedacht. De andere zaal, die uitkijkt op de steenweg, is helder; daar valt daglicht binnen. De tuin achterin biedt plaats aan meer dan honderd gasten! Dit is redelijk zeldzaam in de stad."

Beoordeling Zone02: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.