Bulthaup b cooking

Restaurant Bulthaup b cooking, Sint-Stevens-Woluwe

Adres:

Leuvensesteenweg 323
1932   Sint-Stevens-Woluwe

Toon de ligging

Telefoon:

02 880 68 60

Chef-kok:

Pierre Godart

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 378
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 498
Keuken: 13.0 /20

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Bulthaup b cooking in de media

Eten in de showroom van Bulthaup

Verschenen in knackweekend.be op 01 10 2014. Citaat:

"Wij kwamen voor de lunch, zagen hoe alle tafeltjes werden ingenomen en hoe keuken en zaal iedereen snel en gezwind konden bedienen. Onze keuze ging naar carpaccio van zalm en grijze garnalen met (te) zoete saus vierge en teriyaki van rundvlees met raketsla en Parmezaanse kaas. Hoofdgerechten waren: kabeljauwhaas met cantharellen, lichte kalfsjus en citroen en in boter gebakken zeetong met aardappelpuree en gemengde salade. Al wat op tafel kwam, was verzorgd en smakelijk."

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: Bulthaup B Cooking in Sint-Stevens-Woluwe

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 15 06 2013. Citaat:

"Keukenfabrikant Bulthaup heeft de zaken meteen groots aangepakt in zijn restaurant dat eind april opende in Sint-Stevens-Waoluwe. In de glazen verkoopruimte langs een drukke invalsweg kunnen gemakkelijk honderd mensen aan tafel schuiven. Het is er helder, ruim en strak. De herkenbare minimalistische meubels van het Duitse merk staan er gelukkig niet alleen strak en clean te zijn. Samen vormen ze een gepast decor voor Pierre Godart, een chef die aan de slag was bij Le Gril Aux Herbes en Fourneau."

"Eerlijk en recht voor de raap: het eten bij Bulthaup is niet wereldschokkend, maar zonder meer correct."

Bulthaup opent showroom met restaurant

Verschenen in trends.be op 16 05 2013. Citaat:

"'Gezien de ligging, met de vele kantoren in de buurt, en de toegankelijke prijzen, kan het restaurant snel winstgevend zijn. Het is een volgende, logische stap in ons distributiemodel, waarmee we een totaalbeleving voor de vijf zintuigen willen aanbieden. Die kan aan de bar zitten, waar hij de kok bezig ziet, en de keuken voelen en ruiken. Een groot contrast met de ‘musea’ die de meeste keuken- en meubelwinkels zijn: mooie objecten, aantrekkelijk gepresenteerd, maar behalve op zaterdagmiddag zie je er geen kat.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Bulthaup b cooking

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.