YuMe

Japans restaurant YuMe, Sint-Pieters-Woluwe

Adres:

Tervurenlaan/Avenue deTervuren 292
1150   Sint-Pieters-Woluwe

Toon de ligging

Telefoon:

02 773 00 80

Type:

Restaurant, brasserie

Keuken:

Frans, Japans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 112
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 228
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Bar, terras

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 11:30 - 00:00

YuMe in de media

De betere Bistronomie: bistro's van sterrenschefs

Verschenen in De Standaard Magazine op 01 12 2012. Citaat:

"De gezelligheid van een bistro en de keuken van een gastronomisch restaurant. Zo simpel is het principe achter de bistronomie, een trend in foodland. Steeds vaker openen sterrenchefs een bistro, waar een mens gemoedelijk en niet al te prijzig kan eten. Ook bij ons. Bruno Vanspauwen giet zijn favorieten in een lijstje."

  • Yume, Brussel - Chef: Yves Mattagne, Sea Grill
  • De Vitrine, Gent - Chef: Kobe Desramaults, In De Wulf
  • Refter, Brugge - Chef: Geert Van Hecke, De Karmeliet
  • Pure C, Cadzand - Chef: Sergio Herman, Oud Sluis
  • Librije'S Zusje, Zwolle - Chef: Jonnie Boer, De Librije
  • La Dame de Pic, Parijs - Chef: Anne-Sophie Pic, Maison Pic
  • Terroir Parisien, Parijs - Chef: Yannick Alléno, Le Meurice
  • Gaya Rive Gauche, Parijs - Chef: Pierre Gagnaire, Pierre Gagnaire
  • Brasserie Thoumieux, Parijs - Chef: Jean-François Piège, Jean-François Piège
  • Les 110 de Taillevent, Parijs - Chef: Alain Solivérès, Taillevent
  • Dinner, Londen - Chef: Heston Blumenthal, The Fat Duck
  • Tickets, Barcelona - Chefs: Ferran en Albert Adrià, El Bulli
  • Moo, Barcelona - Chefs: Joan, Josep en Jordi Roca, El Celler de Can Roca
  • Matbaren, Stockholm - Chef: Mathias Dahlgren, Matsalen
  • Bar Boulud, New York - Chef: Daniel Boulud, Daniel

Lees het volledige artikel (externe link)

Foodiegids: Yves Mattagne - Carnet d'adresses

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 01 12 2012. Citaat:

'Open uw adresboekje en verklap ons vijf geheime leveranciers', vroeg Sabato aan vijf Belgische topchefs.

Hier de 5 foodieadressen van Yves Mattagne, chef-kok Sea Grill en Yume:

De bistro's van sterrenchefs

Verschenen in vierbordjes.be op 01 10 2012. Citaat:

"Voor de hedendaagse restaurantbezoeker mag het allemaal wat eenvoudiger, sneller, informeler, lichter en goedkoper. En daarom zien zelfs sterrenchefs zich verplicht om laagdrempelige eetconcepten aan te bieden, onder de vorm van een bistro of een brasserie. Op die manier kunnen ze hun naam - hun merknaam eigenlijk - op een andere manier ten gelde maken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant YuMe

misleidend

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
1
Maaltijd: 1
Bediening: 3
Sfeer: 5

Men pakt uit met de klinkende naam Yves Mattagne en de Sea Grill. Daarmee is dan ook alles gezegd. Vuil bestek, vork bij echtgenote niet bij mij,... Ok het is geen sterrenrestaurant, dus te vergeven, dan maar het eten: Tonijn à la fàçon du Sea Grill. Dan verwacht ik een nette presentatie, tongstrelende smaken, zalfjes, schuimpjes,... Neen een met een pollepel op het bord gekwakte klomp tonijn doordrongen van mayonaise zonder afkruiding en wat sla uit een pakje zonder dressing. Dessert niet al te veel beter. Maar wel een prijs die drie keer hoger ligt dan een andere standaard brasserie. De brasserie uit de duizend zal dan in de meeste gevallen ook nog een veel betere smaak hebben. Serieus over priced en over hyped! Hier komen wij niet meer terug...

In de buurt van restaurant YuMe

/Avenue deTervuren

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.