Brasserie Des Étangs Mellaerts

Alle persartikels over restaurant Brasserie Des Étangs Mellaerts

Brasserie des Étangs Mellaerts

Verschenen in DM.city Brussel op 27 06 2012. Citaat:

"Met onze kalfsniertjes (rosé natuurlijk) à la Baugé blijven ook wij in het klassieke register. Dit oude recept komt uit Baugé, een stadje vlak bij Saumur in de loirevallei. De saus bevat room, mosterd, champignons, sjalotjes en witte wijn. De niertjes worden geserveerd met krokante groente en in de schil gekookte aardappeltjes (€21). Ze smaken heerlijk, maar je moet wel van roomsaus houden."

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meesterkoks introduceren nieuwe leden

Verschenen in 6minutes.be op 16 05 2012. Citaat:

"Jaarlijks treden een tiental nieuwe leden toe, vooral jongere meesterkoks, omdat ze inzien dat hun belangen door de vereniging optimaal worden verdedigd. Bovendien kunnen tijdens de diverse activiteiten, de onderlinge contacten worden verruimd en biedt de ervaring van collega’s een meer dan persoonlijke verrijking."

Drie KoningINNEN vier je culinair in Brussel!

Verschenen in genieten.be op 03 01 2012.

"Dit jaar heeft Restauration Nouvelle er bewust voor gekozen om de traditie van het driekoningenfeest enigszins om te gooien... Het wordt namelijk een driekoninginnenfeest! Op zondag 8 januari 2012 zullen in drie van haar brasserieën - Heizel, Etangs Mellaerts en Prince d'Orange - zes sieraden van 'dinh van' als een driekoningenboon worden verstopt in een individuele portie driekoningengebak. Dat belooft voor iedereen een spannende maaltijd te worden op zondag, en voor enkele dames zelfs een onvergetelijke dag...

Brasserie des Etangs

Verschenen in DM.city Brussel op 10 07 2008. Citaat:

"Het is een chalet met een veranda die bijna helemaal rond het gebouw loopt. Het grote luxueuze terras met zicht op het minigolf en de vijvers is in de zomer een echte trekpleister. Fransman Jean-Charles Gatelet en zijn echtgenote Nadia hebben in Brussel de klassieke Franse brasseriekeuken opnieuw op de kaart gezet."

Beoordeling: 4 sterren.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.