Bon-Bon

Restaurant Bon-Bon, Sint-Pieters-Woluwe

Adres:

Tervurenlaan/Avenue Tervueren 453
1150   Sint-Pieters-Woluwe

Toon de ligging

Telefoon:

02 346 66 15

Chef-kok:

Christophe Hardiquest

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 111
Keuken: 2 sterren
Comfort: 4 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 171
Keuken: 19.5 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Meesterkoks van België

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:30 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:30 - 21:00

Bon-Bon in de media

Restaurant Bon-Bon, Sint-Pieters-Woluwe

Verschenen in Be-Gusto op 21 02 2016. Citaat:

Restaurant Bon-Bon te Sint-Pieters-Woluwe, 19,5/20 in de GaultMillau, twee sterren in de Michelin. Toch is de keuken van chef Christophe Hardiquest voortdurend in beweging. Hij vertrekt vanuit een klassieke basis maar borduurt verder met een creatieve en hedendaagse verwerking.

Be-Gusto proefde eerlijke en pure gerechten op zijn bord. Deze chef weet hoe het allerbeste uit de gebruikte kwaliteitsproducten te puren.

In combinatie met de uitmuntende service, onder leiding van Jonathan Gillet, en expertise van sommelier Michel De Muynck werd het niet alleen een overheerlijke lunch maar een heuse totaalbeleving.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Bon-Bon, Brussel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 01 2016.

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan tweesterrenrestaurant Bon-Bon te Sint-Pieters-Woluwe bij Brussel.

Lees het verslag

Gault Millau 2015 - Onderscheidingen

Verschenen in eigen redactie op 10 11 2014.

Het grootste nieuws was uiteraard de bekendmaking van de Chef van het jaar, en dat is Filip Claeys van De Jonkman in Brugge. Opvallende stijger is Christophe Hardiquest, chef-kok van restaurant Bon-Bon (Brussel), hij behaalt de zeer begeerde score van 19,5/20. Hij komt daarmee naast Peter Goossens aan de absolute top van de Belgische gastronomie. Hoogste nieuwkomer is The Jane in Antwerpen, het restaurant van Nick Bril en Sergio Herman, dat zijn intrede doet in de gids met een mooie 16/20.

Lees het volledige artikel

In de buurt van restaurant Bon-Bon

/Avenue Tervueren

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.