Blablabla

Alle persartikels over eetcafé Blablabla

Eetcafé Blablabla, Sint-Pauwels
Oog voor detail

Verschenen in Steps op 26 11 2012. Citaat:

"Een echte specialiteit van Blablabla? Die ligt niet voor de hand, want alle gerechten vliegen aan hetzelfde tempo de keuken uit, klinkt het. Toch roemen sommigen het slaatje geitenkaas als beste uit de streek, en willen weer anderen voor geen geld hun wekelijkse paardenfilet missen. Ook de zesrib entrecôte à 400 gram, het beste tussen de ribstukken, is een voltreffer van jewelste, terwijl de stoverij van de chef al even trouwe aanhangers kent."

Interview met Hadewych Beck, chef-kok van eetcafé Blablabla te Sint-Pauwels

Verschenen in Steps op 26 11 2012. Citaat:

Heb je een favoriete bereiding?

"Ik vind het altijd een uitdaging om elk jaar opnieuw een gerecht met hert te creëren. Dit jaar kwam ik tot een verrassende combinatie van smaken bij deze tournedos: spruitjes, schorseneren en zoete aardappel. Maar het werkt wonderwel."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.