Tête Pressée

Restaurant Tête Pressée, Sint-Michiels

Adres:

Koningin Astridlaan 100
8200   Sint-Michiels

Toon de ligging

Telefoon:

04 7021 26 27

Chef-kok:

Pieter Lonneville

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 376
Comfort: 1 vork
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 496
Keuken: 14.0 /20

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 11:00 - 15:00

Tête Pressée in de media

Kookeet 2014, Brugge
4, 5 en 6 oktober 2014 van 11u tot 21u

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2014.

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 oktober wordt de vierde editie van Kookeet georganiseerd in Brugge. Op ’t Zand serveren 30 Brugse chefs gastronomische gerechtjes aan democratische prijzen.

De voorbije jaren is Kookeet uitgegroeid tot het belangrijkste gastronomische evenement in Brugge. Vorig jaar waren er maar liefst 100.000 bezoekers.

De 30 Brugse chefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of hoge score bij Gault Millau.

De deelnemers dit jaar zijn: De Karmeliet***, De Jonkman**, Sans Cravate*, A’Qi*, Auberge de Herborist*, Assiette Blanche, Bhavani, Bistro Refter, Bonte B, Bistro Bruut, De Mangerie, De Visscherie, Den Gouden Karpel, D’s Deldycke Traiteurs, Ducheyne Niek, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Restaurant Patrick Devos en special guest Wim Lybaert, Rock-Fort, ‘t Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Weinebrugge, Zeno.

Meer info: website Kookeet

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014.

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Tête Pressée, Sint-Michiels

Verschenen in vaut le voyage op 14 02 2014. Citaat:

"Je mag gerust stellen dat we de keuken hier stilaan blind vertrouwen. Kalfstong bijvoorbeeld zouden we niet spontaan vernoemen als favoriet ingrediënt maar op deze kaart kunnen we dit zonder verpinken kiezen. Een prima keuze zo blijkt, want de kalfstong met het winters pallet van gebakken schorseneren, sjalot en peterseliecrème smaakt bijzonder lekker. De vegetariër is even tevreden over de aardpeer met linzen, olijven, romesco en romanesco."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Tête Pressée

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.