Brasserie Baarle 90

Restaurant Brasserie Baarle 90, Sint-Martens-Latem

Adres:

Baarle Frankrijkstraat 90
9830   Sint-Martens-Latem

Toon de ligging

Telefoon:

09 281 05 20

Chef-kok:

Jerôme De Vriese

Type:

Bistro, restaurant, brasserie

Keuken:

Belgisch, Frans

Faciliteiten:

Parking, terras, tuin

Formules:

Menu

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Brasserie Baarle 90 in de media

Baarle 90: Europese keuken met een Belgische touch.

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2017.

Aangezien de bistro in het hartje van Latem ligt, kan het niet anders dan dat hier tal van verschillende invloeden op het bord verschijnen. En neen we hebben het niet over schilderkunsten. Chef Jérôme en zijn team verwennen u graag met hun Europese keuken dat beïnvloed wordt door hun eigen Belgische touch.

Strak, geraffineerd maar vooral gepassioneerd. Zo kan je de bar van Baarle 90 het beste definiëren. Niks moet alles mag. Wil je na het werk of de vrijdagavond met enkele collega's en vrienden het weekend inzetten met enkele hapjes erbij? Graag, we verwennen u met plezier met een uitgebreide lijst aan hippe en traditionele drankjes.

Via de overzichtelijke en leerrijke wijnkaart kan u zelf "the perfect match" vinden tussen gerecht en wijn. Mede dankzij het feit dat er heel wat nauwkeurig geselecteerde wijnen per glas of per fles aangeboden worden, kan u gemakkelijk van verschillende wijnen genieten gedurende de maaltijd.

Prijs-kwaliteit staat voorop!

Hof ter Leie wordt Baarle 90... een geslaagde make-over!

Verschenen in eigen redactie op 31 01 2017.

Chef Jérôme De Vriese gooit het roer drastisch om.

Gastronomisch restaurant 'Hof Ter Leie' - gelegen aan het veer van Sint-Martens-Latem - werd getransformeerd tot brasserie 'Baarle 90'.

De chef speelt hiermee in op de hedendaagse vraag naar een vlotte en toegankelijke plek om culinair te genieten: hier kan men voortaan terecht voor één gerecht, een menu of een glas aan de bar.

Niet alleen de kaart maar ook het interieur werd volledig gerestyled. Intereurarchitect Chantal Rijckaert zorgde voor een verbluffende transformatie, met oog voor maximale lichtinval. De natuurlijke materialen zorgen voor een hip en hedendaags interieur.

Uniek blijft het fantastische uitzicht op de Leie! In de zomer is het er bovendien zalig genieten op het terras aan het water.

In de buurt van restaurant Brasserie Baarle 90

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.