X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Auberge Du Pecheur - Restaurant Orangerie

Restaurant Auberge Du Pecheur - Restaurant Orangerie, Deurle

Adres:

Pontstraat 41
9831   Deurle

Toon de ligging

Chef-kok:

Willem Vandeven

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '14:

Pagina 476
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '14:

Pagina 509
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, rooksalon, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Auberge Du Pecheur - Restaurant Orangerie in de media

10 mooiste terrassen om te dineren

Verschenen in knackweekend.be op 16 05 2014. Citaat:

In aanloop naar de komende lente- en zomerperiode heeft Knackweekend een lijst samengesteld van de 10 mooiste terrassen:
Tiecelijn (Lokeren), Altermezzo (Tongeren), Aen De Kerck van Melveren (Sint-Truiden), Auberge du Pecheur (Deurle), Restaurant Figaro (Hasselt), Gasthof Halifax (Deinze), ’t Notarishuys (Diksmuide), De Pastorie (Lichtaart), De Plezanten Hof (Hamme) en Restaurant-hostellerie Vivendum (Dilsen-Stokkem).

Lees het volledige artikel (externe link)

Orangerie - Auberge Du Pêcheur, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 11 12 2013. Citaat:

"We krijgen een stijlvol gedekte tafel met hagelwit gesteven linnen vlakbij de gezellig knetterende open haard. De maître schuift onze stoel onder ons achterste. Uit de boxen weerklinkt zachtjes loungemuziek. De sommelier schenkt een chenin blanc uit Zuid-Afrika. Daarbij worden nog eens twee inventieve amuses geserveerd: een bisque van rivierkreeft met tonka en cantherellen en een krabbeignet."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013.

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Reviews over restaurant Auberge Du Pecheur - Restaurant Orangerie

culinaire lekkernijen

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
8
Maaltijd: 8
Bediening: 9
Sfeer: 8

aangezien ik en mijn verloofde nog jonger zijn dan 30 jaar, hebben we deze keer de menu mardi gras genomen
en het was weer zalig!
drie verschillende amuse geullekes
waaronder een klein kaasbeignetje, too die for!
heerlijk zelfgebakken koekje met raap en zalfje van hazelnoot
rode biet met makreel

als voorgerecht kregen we sint jacobsvruchten, zeer mooi gebakken, met een overheerlijk gebakken bloemkool en een koffieboontje erbij

als hoofdschotel kregen we een black angus met winterse groentjes, zoals spruitjes en witlof

en als dessert een schuimpje van campari en een sorbet van groene kruiden en limoen en een krokantje van witte chocolade en yoghurt

bij de koffie kregen we nog een heerlijk versgebakken koekje met kweepeer en nog een klein nadessertje, leek op een mini tiramisu, maar was veeeeeeeeeel beter!
hier komen we zeker nog!!
ps: waarom auberge du pecheur hun michelin ster hebben verloren, blijft ons een raadsel!

heerlijk gegeten met actie jong keukengeweld

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
8
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 8

we zijn hier op 6/11/13 voor de eerste keer komen eten
we werden hartelijk ontvangen en mochten bij de open haard zitten in de zaal
we kozen een kirr royal en een aperitief maison
we kregen drie soorten amuse geullekes
ons voorgerecht was een heerlijke tartaar van tonijn
ons hoofdgerecht was een wijting filetje met garnituur
en als dessert een superoverheerlijke chocoladevierkant
met rode vruchten
heeeeeeeeeeeeerlijk

In de buurt van restaurant Auberge Du Pecheur - Restaurant Orangerie

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.