Bistro Margaux

Restaurant Bistro Margaux, Sint-Martens-Bodegem

Adres:

Dorpsplein 3
1700   Sint-Martens-Bodegem

Toon de ligging

Telefoon:

02 460 05 45

Chef-kok:

Thomas Locus

Type:

Restaurant, bistro

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '16:

Pagina 373
Keuken: 1 ster
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 492
Keuken: 17.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Bistro Margaux in de media

Thomas Locus heeft grootse plannen voor 2017

Verschenen in eigen redactie op 28 11 2016.

Sterrenchef Thomas Locus van Bistro Margaux te Sint-Martens-Bodegem heeft grootse plannen voor 2017. Begin januari gaan de deuren van zijn restaurant dicht en heropend op het einde van de maand met een vernieuwd concept, Brasserie Julie.

Met Brasserie Julie gaat Thomas terug naar zijn roots. Een eigentijdse brasserie met lekker eten aan democratische prijzen. Kortom, een soort restaurant waar hij zelf ook heel graag naartoe gaat.

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Vijf finalisten 'Eerste Kok van België 2017' zijn bekend

Verschenen in standaard.be op 11 07 2016. Citaat:

Op 3 oktober 2016 zullen vijf chefs meedingen voor de titel Eerste Kok van België 2017. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Club Prosper Montagne.

De vijf finalisten zijn Jean-Jacques Danthine (La Meilleure Jeunesse, Brussel), Bart Hoornaert (La Durée, Izegem), Lukas Moonens (Bistro Margaux, Sint-Martens-Bodegem), Anthony Stoop (Pigas, Sint-Niklaas en Likoké, Les Vans) en Glenn Verhasselt (Sir Kwinten, Lennik).

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Bistro Margaux

Ontdekking

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
8
Maaltijd: 8
Bediening: 8
Sfeer: 8

Mooi kader, rustig en gezellig restaurant. Prijs/kwaliteit is het uitstekend. Het eten op het bord is zeer verzorgd, een sterrestaurant waardig. Wijnen zijn van topkwaliteit. De hapjes mochten ietwat van hoger niveau zijn, maar dit is wel echt de enige mogelijke opmerking. Een aanrader, en wij keren zeker terug!

In de buurt van restaurant Bistro Margaux

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.