't Apertje

Alle persartikels over restaurant 't Apertje

Restaurant 't Apertje in nieuwe handen

Verschenen in KW.be op 09 01 2018. Citaat:

Xavier De Moor en Daisy Devos, bekend van het Oostkerkse restaurant Bruegel, zijn de nieuwe uitbaters van 't Apertje.

Lees het volledige artikel (externe link)

Dineren op vijftig meter hoogte
Bistronomie in the sky: 24-25-26 mei 2014

Verschenen in hln.be op 04 04 2014. Citaat:

"Brugge is een nieuw gastronomisch evenement rijker. Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 mei komt het concept 'Bistronomie in the sky' naar Oud Sint-Jan. Je kan er dineren bij Brugse chefs op een groot platform op 50 meter hoogte."

"Volgens hun concept kiezen de initiatiefnemers voor chefs van restaurants die net onder het sterrenniveau blijven, maar die wel goed bezig zijn. In Brugge zijn dat Rock Fort (met chefs Hermes Vanliefde en Peter Laloo), Bruut (Bruno en Bas Timperman), Kok au Vin (Jürgen Aerts), Tom's Diner (Tom Mestdagh), 't Apertje (Leo Callewaert), Bonte B (Bernard Bonte), Lieven (Lieven Vynck) en De Kruidenmolen (Stijn Bauwens)."

Meer info: www.bistronomieinthesky.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Places: 't Apertje, Sint-Kruis

Verschenen in Venuez op 28 10 2013. Citaat:

"Zijn keuken is nogal moeilijk te typeren, want hij biedt zowel klassiekers aan zoals verse garnaalkroketten, côte à l'os met béarnaise en kalfsniertjes in mosterdsaus, maar evengoed pakt hij uit met visbereidingen volgens de marktsuggesties. Daarnaast is er de menu-formule, waarbij je de keuze krijgt tussen 3 voorgerechten, 3 hoofdschotels en een nagerecht of kaas."

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Lekkere Westen

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013. Citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

't Apertje, Sint-Kruis
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 07 08 2013. Citaat:

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over 't Apertje te Sint-Kruis.
Lees het verslag

Michelin - Bib Gourmand Benelux 2013
Nieuwe 'Bib Gourmand'-adressen in België

Verschenen in eigen redactie op 05 11 2012. Citaat:

Voordat op 19 november alle adressen worden gepresenteerd die zijn geselecteerd voor de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2013, en voordat op 26 november de selectie van de MICHELIN Gids Nederland 2013 bekend wordt gemaakt, publiceert Michelin nu de Bib Gourmand Benelux 2013.

Alle Bib Gourmand restaurants zijn goede adressen. Ze onderscheiden zich door hun uitstekende prijskwaliteitverhouding. Het maakt niet uit of het trendy restaurants dan wel kleine bistro’s zijn. En of ze een klassieke dan wel een eigentijdse keuken hebben, of ze regionaal dan wel buitenlands koken. Deze restaurants hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze, ondanks de stijl van hun keuken, een compleet menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) aanbieden voor een bedrag van maximaal € 35 (in de hoofdsteden is dat maximaal € 36).

In totaal is, met deze 5e editie van de Bib Gourmand Benelux, bijna 35 % van de selectie vernieuwd. Hij omvat nu 251 restaurants. België telt in totaal 138 Bib Gourmand adressen, waarvan 26 nieuw.

De Bib Gourmand 2013 ligt vanaf donderdag 8 november in de winkel en kost 15,95 euro.

Tafelen: Lekker gewoon
Bistro 't Apertje te Brugge

Verschenen in Weekend Knack op 05 09 2012. Citaat:

"Bruggelingen die van lekker eten houden en de drukte van de stad willen ontvluchten, kennen de verdiensten van het negentien jaar oude eethuisje 't Apertje maar al te goed. Zij reserveren op gepaste tijden een van de acht tafeltjes om eens lekker, zonder nonsens, rustig te komen eten voor een verteerbare prijs."

Beoordeling keuken: 7,5/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 8/10

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.