Goffin

Alle persartikels over restaurant Goffin

Genieten bij Goffin

Verschenen in Brugse vertellementjes op 13 04 2017. Citaat:

De laatste hoppescheuten werden verwerkt in een open ravioli met ossenstaart. Eigenlijk was dit het meest verrassende gerecht, heel rijk en vol smaak.

Hoofdgerecht was duif op de barbecue mooi rosé gegaard en met een origineel kroketje van champignons. De rooksmaak in het vlees zorgde voor een extra accent. Bij alle gerechten viel trouwens het genereuze op. Hier ga je ondanks het hoge niveau waarop gekookt wordt niet met honger van tafel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Een restaurant van de toekomst
Goffin, Brugge

Verschenen in Be-Gusto op 01 11 2014. Citaat:

"Goffin weet de klassieke basis met juiste gaartijden en perfect op smaak gebrachte sauzen mooi af te wisselen met enkele moderne en frisse toetsen. De chef brengt verfijning en uitgebalanceerde smaken met zorgvuldige aandacht. Het huiselijk karakter en de ongedwongen persoonlijke service van Timothy en Valerie zorgt voor een aangename beleving. In dit concept met toekomst zit de prijs/kwaliteit goed en kan je stijlvol dineren in een relaxte sfeer. Restaurant Goffin: een adres om te onthouden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Shocktail g @restaurant Goffin, Brugge

Verschenen in GeorgeS Brugge op 27 10 2014. Citaat:

"De timing is perfect. Het spektakel start snel, de hapjes volgen elkaar in een mooi tempo op. Na het voorgerecht wordt net lang genoeg gepauzeerd zodat je klaar bent om het hoofdgerecht aan te snijden. Mooi. Onthaasten zonder het wachtgevoel, een aangename carpe diem."

Lees het volledige artikel (externe link)

Kookeet 2014, Brugge
4, 5 en 6 oktober 2014 van 11u tot 21u

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2014. Citaat:

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 oktober wordt de vierde editie van Kookeet georganiseerd in Brugge. Op ’t Zand serveren 30 Brugse chefs gastronomische gerechtjes aan democratische prijzen.

De voorbije jaren is Kookeet uitgegroeid tot het belangrijkste gastronomische evenement in Brugge. Vorig jaar waren er maar liefst 100.000 bezoekers.

De 30 Brugse chefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of hoge score bij Gault Millau.

De deelnemers dit jaar zijn: De Karmeliet***, De Jonkman**, Sans Cravate*, A’Qi*, Auberge de Herborist*, Assiette Blanche, Bhavani, Bistro Refter, Bonte B, Bistro Bruut, De Mangerie, De Visscherie, Den Gouden Karpel, D’s Deldycke Traiteurs, Ducheyne Niek, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Restaurant Patrick Devos en special guest Wim Lybaert, Rock-Fort, ‘t Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Weinebrugge, Zeno.

Meer info: website Kookeet

KOOKEET 2013
28-29-30 september 2013

Verschenen in eigen redactie op 11 09 2013. Citaat:

Op 28-29-30 september wordt de derde editie van Kookeet georganiseerd, dit jaar op 't Zand te Brugge. Sterrenchef Geert Van Hecke van De Karmeliet blijft peter van KOOKEET en waakt samen met topchef Patrick Devos en shock-o-latier Dominique Persoone over de kwaliteit van het evenement. De 29 Brugse chefs die deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmand-vermelding of hoge score bij Gault Millau. Samen laten zij u kennismaken met zeer diverse gastronomische pareltjes.

In het stijlvolle tentendorp op 't Zand maakt u zelf een keuze tussen het rijke aanbod culinaire verwennerij. Er is ook een speciale tent waar u terecht kan voor kookdemonstraties van de deelnemende topchefs.

Deenemers 2013: De Karmeliet ***, Hertog Jan ***, De Jonkman **, Sans Cravate *, Chez Bru * (gastchef), Aneth, Assiette Blanche, Bhavani, Chez Olivier, De Mangerie, De Visscherie, Den Dyver, Den Gouden Karpel, D's Deldycke Traiteurs, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Patrick Devos, Refter, Rock-Fort, 't Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Traiteur Geers, Zeno.

Goffin, Sint-Kruis Brugge
Lekkere eenvoud

Verschenen in Steps op 18 12 2011. Citaat:

"Goffin staat voor betaalbare gastronomie. Ik werk met seizoensgebonden producten en de creativiteit van het moment. Klassieke gerechten krijgen een nieuwe invulling en er wordt geëxperimenteerd met bijzondere smaakcombinaties. Dit alles wordt omkadert door een huiselijk sfeer."

10 bordjes die bijblijven
Selectie Bruno Vanspauwen 2012

Verschenen in De Standaard Magazine op 17 12 2011. Citaat:

Op een blaadje: de nieuwe restaurants die Bruno Vanspauwen dit jaar verrast en verrukt hebben, door hun originaliteit, hun durf, hun passie, hun kwaliteit, hun prijs en het liefst nog de combinatie van dat alles:
De Vitrine (Gent), Markt XI (De Haan), Les 3 P'tits Bouchons (Mont-sur-Marchienne), Yume (Sint-Pieters-Woluwe), Veranda (Berchem), Neptune (Brussel), De Kristalijn (Genk), Goffin (Sint-Kruis Brugge), 't Poorthuys (Genk), 't Vijfde Seizoen (Aalter).

Lekker eten bij Goffin

Verschenen in Brugse vertellementjes op 06 12 2011. Citaat:

"Als eerste voorgerecht kregen we gemarineerde makreel, gelakte komkommer, radijs en mierikswortel, in het midden werd een bouillon van grany smith gegoten die zeer lekker en zurig was. Daarna volgde een perfect gegaarde coquille van op de barbecue met een minder afsmakende risotto van bloemkool en een originele jus van rozijntjes. We waren goed gestart."

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: Tussen Bruggelingen
Restaurant Goffin te Sint-Kruis-Brugge

Verschenen in Weekend Knack op 26 06 2011. Citaat:

"De spijskaart beperkt zich tot elf bereidingen. Specialiteit is vier weken gerijpte Ierse zesrib, opgediend met truffelbearnaise, gekonfijte aardappel en fondue van Cévennesui (70 euro). Er zijn twee menu's : 45 euro voor drie gangen en 55 euro voor vier gangen. Neem je daar de aangepaste wijnen bij, dan betaal je 15 of 20 euro extra per couvert."

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefkonijn Agnes Goyvaerts: Klein beginnen.
Restaurant Goffin te Sint-Kruis Brugge.

Verschenen in DM magazine op 14 05 2011. Citaat:

"De chef heeft zich zichtbaar in het zweet gewerkt en serveerde een mooie maaltijd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding."

Lees het volledige artikel (externe link)

Goffin

Verschenen in vierbordjes.be op 23 03 2011. Citaat:

"Timothy Goffin, de 35-jarige kok, heeft al een mooi parcours gereden, in drie van de beste restaurants van Brugge. Op zijn vijftiende begon hij in De Karmeliet, nadien werkte hij in De Gouden Harynck en Sans Cravate. Vervolgens was hij enkele jaren de privékok van industrieel Joris Ide. Maar een eigen restaurant bleef zijn droom."

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Goffin

Verschenen in De Standaard Magazine op 19 03 2011. Citaat:

"Goffin is een gezellig eethuis zonder pretentie, waar de prachtige oude tegelvloer contrasteert met een lichte, frisse en moderne keuken. Timothy en Valerie doen alles éénvoudig, maar ze doen het prima."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.