La Bottega della Pizza
Alle persartikels over restaurant La Bottega della Pizza
Aan tafel: La Bottega della Pizza
Verschenen in De Standaard Magazine op 10 06 2017. Citaat:
Ik hou van pizza. Maar alleen als hij echt goed gemaakt is. En dat is hier het geval.
Roberto is de pizzaiolo, die les volgde aan een heuse pizza-academie in Napels, de bakermat van de pizza. Zijn deeg rijst drie dagen alvorens uitgerold te worden en naar de oven te verhuizen. Vroeger waren die ovens houtgestookt, nu zijn er ook prima versies op electriciteit. Roberto kocht een topmodel met power tot 400 graden.
De pizza is terug @ Bottega della Pizza, Sint-Gillis
Verschenen in vierbordjes.be op 15 02 2015. Citaat:
"Een van de bijzonderste pizzeria's in ons land is Bottega della Pizza in Brussel, je waant je in een volksbuurt in hartje Napels. De rockmuziek dreunt doorheen de kleine ruimte, maar de pizza's zijn voortreffelijk. Hier tref je klanten uit alle lagen van de bevolking aan, waaronder ... heel wat Italianen. Altijd een goed teken."
Sint-Gillis heeft beste pizzabakker van België
La Bottega della Pizza, Sint-Gillis
Verschenen in brusselnieuws.be op 20 03 2013. Citaat:
"Dat er pizza van exquisiete kwaliteit wordt geserveerd, weten de klanten al lang. De zaak zit elke dag van de week vol en reserveren is dan ook de boodschap. De reputatie van het etablissement krijgt nu ook een bekroning in de vorm van de titel ‘beste pizzaiolo van België’. Pizzabakker Roberto Casula won daarmee een nationale wedstrijd die georganiseerd werd door Kaasbrik en Foodprint."