Hopla Geiss

Alle persartikels over restaurant Hopla Geiss

Hopla Geiss, Sint-Gillis
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 10 2016. Citaat:

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant Hopla Geiss te Sint-Gillis.
Lees het verslag

Hopla Geiss, Sint-Gillis

Verschenen in Venuez op 23 10 2015. Citaat:

Nicolas Scheidt is, na Café des Spores en La Buvette, alvast goed op dreef met zijn restaurant Hopla Geiss. Naast de uitstekend gebrachte Elzaskeuken, is ook het interieur in een typische Elzas-sfeer ingericht, met dank aan de vrouw van Nicolas.

Voor de rubriek 'Places' van Venuez magazine ging Lieselot Moerkerke op bezoek en was erg gecharmeerd door de 'tartes flambées' die ze proefde. Lekker krokant gegaard en voorgesneden geserveerd. Zeker de moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Hopla Geiss, Sint-Gillis

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 02 09 2015. Citaat:

Tarte flambée, dé culinaire specialiteit van de Elzas, is waar het concept van het onlangs geopende Hopla Geiss om draait.

Goesting Vlaams-Brabant en partner kregen dan ook twee van deze lekkernijen en ze waren van onberispelijke kwaliteit. Behalve het nagerecht vielen ook de rest van de gerechten heel erg in de smaak!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Hopla Geiss

Verschenen in De Standaard Magazine op 25 04 2015. Citaat:

"Je komt hier binnen via de keuken, je zit op ongemakkelijke krukjes en bankjes zonder leuning, de kaart is beperkt en de gerechten zijn eenvoudig. Maar wat je eet, is vers en smakelijk. En kost opvallend weinig. Doe zo voort, Nicolas: hopla Geiss!"

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Hopla Geiss, Sint-Gillis

Verschenen in brusselnieuws.be op 15 12 2014. Citaat:

"De bescheiden en geniale Scheidt beheerst de geheimen van de postcrisiskeuken. Dat bewijst hij opnieuw met Hopla Geiss, waarmee hij een hulde wil brengen aan zijn wortels en de keuken van de Elzas, die volgens hem het beste uit de Franse en Duitse kookkunst in zich houdt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.