Floris

Alle persartikels over restaurant Floris

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Absoluut en zeker @ Floris

Verschenen in GeorgeS Brugge op 26 10 2015. Citaat:

Genieten met je ogen, laat je smaakpapillen wegdromen! Zo ervaart GoergesBrugge zijn lunch bij Floris te Sint-Andries.

Echte en authentieke smaken, trouw aan hun eigen waarde zijn de leidraad doorheen de hele maaltijd. De porties waren eerder aan de kleine kant maar hoe dan ook  is dit restaurant hoog te appreciëren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Floris, Sint-Andries

Verschenen in Kris Kookt op 20 10 2015. Citaat:

Floris Panckoucke en zijn vrouw Virginie Opstaele openden in juni 2015 hun eigen restaurant Floris in Sint-Andries. Floris heeft zijn sporen al verdiend bij zijn vijf jaar als chef-kok bij restaurant Savarin te Oostende en scoorde daar een mooie 15 op 20 in GaultMillau.

Ook nu neemt Floris deel aan de actie Jong Keukengeweld en talesoftaste.be ging er op af. Het werd wederom een succesvol bezoek met een speciale pluim voor het dessert. Heerlijke smaken & texturen, fris en vooral niet te zoet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Restaurant Floris, Sint-Andries: Alles zit juist

Verschenen in knackweekend.be op 03 09 2015. Citaat:

Voor Pieter van Doveren van knackweekend.be zat die avond bij restaurant Floris te Sint-Andries alles juist: kwaliteit van de producten, kooktijden, smaak, presentatie én de prijs.

Floris Panckoucke is een kok die puur op smaak werkt en het niet te ver zoekt: smakelijke eenvoud!

Beoordeling: keuken: 8,5/10.
Prijs/kwaliteit: 8,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Floris, Sint-Andries

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:

Er is al heel wat geschreven over het nieuwe restaurant Floris te Sint-Andries en over de kookkunsten van de chef. Na haar bezoek vond Ella van Goesting West-Vlaanderen het gepast om de uitstekende wijnkaart te benadrukken. Die is samengesteld door Sommelier of the Year Yanick Dehandschutter. De wijnen zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd en passen wonderwel bij de, uiteraard lekkere, gerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Floris, nieuwkomer in Sint Andries

Verschenen in Brugse vertellementjes op 26 07 2015. Citaat:

Ook Brugse Vertellementjes gingen proeven bij nieuwkomer Floris te Sint-Andries. Ze genoten van overheerlijke voorgerechten en mooi gepresenteerde hoofdgerechten. Deze laatste miste een beetje pit maar dan was het kaasplankje als dessert wederom een voltreffer.

De bediening verliep ook heel vlot en ze komen zeker terug voor het nieuwe menu.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Floris, Sint-Andries

Verschenen in vierbordjes.be op 29 06 2015. Citaat:

Bruno Vanspauwen kent Floris Pancoucke nog van bij restaurant Savarin en keek uit naar het bezoek aan het nieuwe restaurant Floris te Sint-Andries.

Samengevat, vindt hij Floris een verzorgde klassieke keuken brengen, met een actuele twist en aandacht voor lichtheid. Van het 4-gangenmenu was hij van de eerste twee gerechten iets minder enthousiast maar des te meer van het perfect bereide hoofdgerecht en verrukkelijke dessert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.