Floris

Restaurant Floris, Sint-Andries

Adres:

Gistelsesteenweg 520
8200   Sint-Andries

Toon de ligging

Chef-kok:

Floris Panckoucke

Michelin '16:

Pagina 367
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 487
Keuken: 14.0 /20

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Floris in de media

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Absoluut en zeker @ Floris

Verschenen in GeorgeS Brugge op 26 10 2015. Citaat:

Genieten met je ogen, laat je smaakpapillen wegdromen! Zo ervaart GoergesBrugge zijn lunch bij Floris te Sint-Andries.

Echte en authentieke smaken, trouw aan hun eigen waarde zijn de leidraad doorheen de hele maaltijd. De porties waren eerder aan de kleine kant maar hoe dan ook  is dit restaurant hoog te appreciëren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Floris, Sint-Andries

Verschenen in Kris Kookt op 20 10 2015. Citaat:

Floris Panckoucke en zijn vrouw Virginie Opstaele openden in juni 2015 hun eigen restaurant Floris in Sint-Andries. Floris heeft zijn sporen al verdiend bij zijn vijf jaar als chef-kok bij restaurant Savarin te Oostende en scoorde daar een mooie 15 op 20 in GaultMillau.

Ook nu neemt Floris deel aan de actie Jong Keukengeweld en talesoftaste.be ging er op af. Het werd wederom een succesvol bezoek met een speciale pluim voor het dessert. Heerlijke smaken & texturen, fris en vooral niet te zoet.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Floris

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.