Auberge De Herborist

Restaurant Auberge De Herborist, Sint-Andries

Adres:

De Watermolen 15
8200   Sint-Andries

Toon de ligging

Telefoon:

050 38 76 00

Chef-kok:

Alex Hanbuckers

Type:

Gastronomisch, restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 367
Keuken: 1 ster
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 487
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Parking, rooksalon, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:15 - 13:45
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:15 - 21:00

Auberge De Herborist in de media

Auberge De Herborist, Sint-Andries

Verschenen in Charl'eat op 18 08 2015. Citaat:

Charl'eat beleefde een super avond bij Auberge De Herborist te Sint-Andries. Het restaurant is ondergebracht in een prachtige hoeve en is in landelijke stijl mooi ingericht.

De gerechten waren uiterst lekker en telkens opnieuw werden prachtige borden voorgeschoteld waar telkens met veel kleur werd gewerkt. Tel daarbij nog de hartelijke ontvangst en het plaatje is compleet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Kookeet 2014, Brugge
4, 5 en 6 oktober 2014 van 11u tot 21u

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2014.

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 oktober wordt de vierde editie van Kookeet georganiseerd in Brugge. Op ’t Zand serveren 30 Brugse chefs gastronomische gerechtjes aan democratische prijzen.

De voorbije jaren is Kookeet uitgegroeid tot het belangrijkste gastronomische evenement in Brugge. Vorig jaar waren er maar liefst 100.000 bezoekers.

De 30 Brugse chefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of hoge score bij Gault Millau.

De deelnemers dit jaar zijn: De Karmeliet***, De Jonkman**, Sans Cravate*, A’Qi*, Auberge de Herborist*, Assiette Blanche, Bhavani, Bistro Refter, Bonte B, Bistro Bruut, De Mangerie, De Visscherie, Den Gouden Karpel, D’s Deldycke Traiteurs, Ducheyne Niek, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Restaurant Patrick Devos en special guest Wim Lybaert, Rock-Fort, ‘t Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Weinebrugge, Zeno.

Meer info: website Kookeet

Auberge de Herborist, Sint-Andries

Verschenen in vaut le voyage op 10 08 2013. Citaat:

"Het hoofdgerecht is lekker gegrild kalfsvlees met kruidige groentesnippers waarbij plezante jus wordt gegoten. Aan de andere kant merken we dezelfde elementen al wordt bij de gegrilde tarbot een confituur van tomaat geschonken. Vooral het kalfsvlees wordt bejubeld. Geen aangepaste wijn voor de viseter want we krijgen allebei de zachte en lichte maar smaakvolle rode wijn uit Lissabon, Casal Figueira van 2006."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Auberge De Herborist

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.