X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Jules

Alle persartikels over restaurant Jules

Restaurant Jules, Schoten

Verschenen in Goesting Antwerpen op 04 12 2014. Citaat:

"Een 'gewone' steak voor mijn tafelgenoot die 'à point' op tafel komt. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en botermals. Er horen correcte pepersaus, een witloofslaatje en met de hand gesneden en in rundvet afgebakken frieten bij. Mijn zesrib van het Blonde Aquitaine rund is een superieur stuk vlees, mooi vetdooraderd, saignant gebakken met daarbij een verse bearnaisesaus en groene slaharten met een mosterddressing."

Beoordeling DM.City Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwkomer Jules kiest voor 'een goed stuk vlees'

Verschenen in gva.be op 21 10 2014. Citaat:

"In tijden waarin vegetarische gerechten en restaurants meer dan ooit aan een opmars bezig zijn, is de keuze van Steven Decoene, die Jules samen uitbaat met zijn echtgenote Akke Beadle, opvallend. 'Het zullen de goede herinneringen zijn aan de tijd toen ik in de keuken werkte van het bekende Antwerpse vleesrestaurant Den Abattoir, tegenover het stedelijke slachthuis', vertelt Steven. 'Ik weet dat de mensen die op zoek zijn naar een goed stuk vlees steeds minder aan hun trekken komen in de horeca. Ik wil met eerlijke en verse garnituur de uitzondering zijn.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.