Brasserie Bru by Suzy

Alle persartikels over restaurant Brasserie Bru by Suzy

Brasserie Bru by Suzy is verborgen parel met vakantie-allures.

Verschenen in gva.be op 18 07 2017. Citaat:

Ruim tweeënhalf jaar al heeft Suzy Jacques haar Brasserie Bru by Suzy aan het Kerkplein van Schilde-Bergen, maar nog altijd blijft deze brasserie-met-een-serieus-streepje-meer goed verborgen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Bru by Suzy: Bistronomie by Wout Bru

Verschenen in knackweekend.be op 05 06 2015. Citaat:

In een knusse inrichting werd Knackweekend bij Brasserie Bru by Suzy een beetje stroef maar desalniettemin vriendelijk onthaald. Het eten liet een beetje op zich wachten maar was, behoudens enkele details en iets te kleine porties, wel lekker.

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs/kwaliteit: 6,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

D.Rock Brut gold Champagne @ Brasserie Bru by Suzy

Verschenen in Kris Kookt op 15 04 2015. Citaat:

"D.Rock is een fijne Brut Champagne, geproduceerd door het huis Bernard Remy dat gelegen is op enkele kilometers van de drukte van Reims en Epernay in een klein dorpje genaamd Allemant (Côte des Blancs)."

"Aan de hand van een lunch in Brasserie Bru by Suzy mochten we alvast kennismaken met deze exclusieve champagne. Wout Bru en zijn ex-vrouw Suzy Jacobs opende 'Brasserie Bru by Suzy' eind Februari 2015. Wout houdt zich bezig met de gerechten en de keuken, Suzy met de zaal, de klanten en het terras."

Lees het volledige artikel (externe link)

Wout Bru opent brasserie in Schilde

Verschenen in hln.be op 20 02 2015. Citaat:

"De Antwerpse topchef Wout Bru en zijn ex-vrouw Suzy starten niet één, maar twee nieuwe zaken. 'Brasserie Bru by Suzy' opent morgenavond op het Kerkplein in Schilde. De zakenpartners plannen tegelijk de opening van een nieuw gastronomisch restaurant. De chef heeft daarvoor niet Antwerpen, maar wel Gent als locatie gekozen."

"Brasserie Bru by Suzy moet helemaal terug naar de roots gaan, van waar de twee ooit startten: het Franse Eygalières, in de Provence. 'Ik heb genoeg gehad van de overdaad en de sterren', zegt Suzy. 'Ik wil een restaurant waar iedereen kan komen en waar ik ook gezellig met de mensen kan praten. Ik wil weer dat persoonlijk contact.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.