X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Montaigu

Restaurant Montaigu, Scherpenheuvel

Adres:

Albertusplein 16
3270   Scherpenheuvel

Toon de ligging

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch

GaultMillau '14:

Pagina 500
Keuken: 13.0 /20

Montaigu in de media

Proefwerk: Montaigu

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 19 04 2014. Citaat:

"Voor hij Montaigu een facelift gaf, was Koen De Vos betrokken bij de lancering van Te Kook, die geweldige luxebistro in Antwerpen. Van daar bracht hij het idee om gerechten in halve porties te serveren, zodat je veel kan proeven zonder je maag of bankrekening al te veel pijn te doen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Montaigu

Verschenen in Be-Gusto op 30 01 2014. Citaat:

"Met deze culinaire verlichaming van Montaigu heeft Scherpenheuvel er een nieuw bedevaartsoord bij. Ons bezoek aan Koen en Co was in de opstartweek van het nieuwe concept en het is duidelijk dat hier potentieel in zit. Mits een paar extra verfijningen en misschien nog wat extra renovaties zijn we overtuigd dat Montaigu de langverwachte garantie zal worden om in Scherpenheuvel ook gastronomisch te gaan scoren. Grote troefkaart in dit verhaal is natuurlijk ook de gedrevenheid van Koen en de uiterst hoogstaande selectie van zijn wijnen. Hopelijk is Scherpenheuvel klaar voor dit sharing concept en mix van klassiek en modern."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Montaigu schenkt kansarmen feestdiner

Verschenen in nieuwsblad.be op 10 01 2013. Citaat:

"Restaurant Montaigu maakt meteen werk van de goede voornemens voor 2013 en wil de kansarmen in Scherpenheuvel-Zichem trakteren op een culinair menu. Het restaurant hoopt gemeenschapscentrum Den Egger in te palmen en wil 150 mensen de benen onder tafel laten schuiven. (...) De traktatie gebeurt in de periode rond Pasen. 'Dat is symbolisch', zegt De Vos. 'Pasen staat voor nieuw leven, een nieuw begin. Dit is ook veel meer dan alleen maar een etentje. Ik hoop ook dat ik hen kan helpen om uit de impasse te geraken.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Montaigu

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.