Toque-Tok

Alle persartikels over restaurant Toque-Tok

Toque Tok

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:

De magneet van het huis is de halve kip aan 't spit (€ 13,50), mals en sappig, met een licht krokante korst.

Ik neem er een klassieke sla bij met tomaat, ei en komkommer en een dressing met opnieuw wat zoet (€ 4,25) en uitstekende frieten (€ 4).

Lees het volledige artikel (externe link)

Toque tok, let’s tok about it!

Verschenen in Koken op hakken op 31 01 2017. Citaat:

Het was een topavond! Op het eten was absoluut niets aan te merken, de bediening verliep vlot en we werden door het personeel zeer warm onthaald. Een extra pluspunt: de kaart van Toque Tok wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid.

Lees het volledige artikel (externe link)

Toque-Tok, Schelle

Verschenen in vierbordjes.be op 16 12 2016. Citaat:

Roger Vandamme, bekend van zijn lunchrestaurant Het Gebaar te Antwerpen, is gestart met een bijkomende zaak Toque-Tok te Schelle.

Toque-Tok is een restaurant met een beperkt aantal, lager geprijsde, gerechten met als publiekstrekker kip aan het spit. Bruno Vanspauwen zette zijn klassieke gastronomische criteria even opzij en genoot van een aangename avond met lekkere kip, al kwam die wat zoetig over, en met een leuk dessert.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.