Pip-Margraff

Alle persartikels over restaurant Pip-Margraff

Restaurant PIP-Margraff: smaakvolle, evenwichtige creaties

Verschenen in 6minutes.be op 03 12 2012. Citaat:

"Chef Gunther Theissen tovert een aantal verrassende creaties uit zijn potten en pannen en weet op treffende wijze de fijnproevers te bekoren. Een aantal klassiekers van de kaart worden enerzijds gebundeld in het maandmenu, beschikbaar aan 35€, menu dat bestaat uit soep, keuze uit 2 voorgerechten, bv. een wildpastei van het huis met Cumberlandsaus of gebraden pladijsfilet met coulis van rode biet, een sorbet, hoofdgerecht zoals reepeper op Ardense wijze of gebraden zalmfilet met mosterdkorst en dragon kalfsjus en dessert."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.