Delys

Restaurant Delys, Saint-Georges-sur-Meuse

Adres:

Rue Neuve 4
4470   Saint-Georges-sur-Meuse

Toon de ligging

Telefoon:

04 275 64 10

Chef-kok:

Rémi Doucet

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 541
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 479
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Parking, terras

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Delys in de media

Aan Tafel: Delys

Verschenen in De Standaard Magazine op 02 11 2013. Citaat:

"Rémi Doucet kiest zijn ingredïenten met zorg, heeft aandacht voor versheid en bereidt zoveel mogelijk op het moment zelf. Een gerecht is evenwel meer dan een optelsom van ingrediënten, en van die synergie moet hij nog werk maken. Het is een kwestie van tijd. Deze jongeman is een talent om te volgen, zeker tegen zulke scherpe prijzen."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

GaultMillau 2013

Verschenen in eigen redactie op 12 11 2012.

Vandaag is de 10de editie van GaultMillau voorgesteld.

Uitgereikte awards:

  • Beste chef: Peter Goossens, Hof van Cleve
  • Beste gastvrouw: Lieve Goossens, Hof van Cleve
  • Chef van het jaar: Kobe Desramaults, In de Wulf
  • Beste jonge chef Vlaanderen: Matthieu Beudaert, Table d'Amis
  • Beste jonge chef Wallonië: Benoit Neusy, L'Imperatif
  • Beste jonge chef Brussel: Alexandre Dionisio, Chez Alexandre
  • Brasserie van het jaar: Bozar Brasserie, Brussel
  • Prijs Plezier Vlaanderen: restaurant Veranda, Berchem
  • Prijs Plezier, Wallonië: restaurant Delys, Saint-Georges sur Meuse
  • Prijs Plezier, Brussel: Madou's Provence
  • Mooiste terras: restaurant Slagmolen, Opglabbeek
  • Beste wijnkaart: D’Eugénie à Emilie, Baudour
  • Beste sommelier: Pierre Thirifays, restaurant Li Cwerneu, Huy
  • Italiaan van het jaar: Un Altro Mondo, Wavre
  • Aziaat van het jaar: Fong Mei, Antwerpen
  • Dessert van het jaar: Bruneau, Brussel
  • Beste groenterestaurant: Volta, Gent

Toelichting (franstalig) bij GaultMillau 2013 door Philippe Limbourg, editor in chief GaultMillau.

Bron video: Rtl.be

De restaurantgids ligt vanaf deze week in de winkel en kost 27 euro.

Weekend Knack: Lekker Luik

Verschenen in Weekend Knack op 13 06 2012. Citaat:

De lekkerste winkeltjes, bistro's, brasseries en gastronomische restaurants. Weekend Knack maakte een selectie in en rond Luik.

  • Jong talent: Delys
  • Inventief: El Pica Pica, Ô de Vie, Li Cwerneu
  • Gastronomie: Le Coq aux Champs
  • Bouchon: Le Bistrot d'en Face
  • Bucolische: Zabonprés, Aux Berges de la Bel
  • Beste koop: Le Paris-Brest, Enoteca
  • Lekkere winkels: Maison André (Charcuterie, Luik), Crèmerie Saint-Rémy (Zuivelwinkel, rue Saint-Remy 23, Luik), La Botteresse de Sur-Les-Bois (Brouwerij,Saint-Georges), Georges Crosset (Banketbakker, Luik).

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Delys

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.