Sterrebos
Alle persartikels over restaurant Sterrebos
Koning van de Markt met vijf horecazaken
Olivier Desmet opent opnieuw twee restaurants
Verschenen in nieuwsblad.be op 19 10 2012. Citaat:
"Olivier Desmet startte pas in 2006 met zijn eerste horecazaak, maar bouwde op amper zes jaar tijd een klein imperium uit. De Zalm gaat volgende week open onder de nieuwe naam Au Saumon. Het wordt een grillrestaurant. Brasserie Noenkeltje zal dan weer de ouderwetse Vlaamse keuken presenteren. ‘Elke zaak heeft zijn specifieke kenmerken, sfeer, ambiance en kaart’, zegt Desmet."
Olivier Desmet van Vespa'z geeft crew Villa Vanhilt te eten
Verschenen in nieuwsblad.be op 25 07 2011. Citaat:
"Hongerige magen moeten gestild worden. De crew van Villa Vanthilt kan daarvoor de komende zes weken op Vespa'z rekenen, een restaurant op de Grote Markt van Olivier Desmet en Jens Vollens. Zij verzorgen elke avond de catering voor veertig tot vijftig crewleden."
Olivier Desmet baat naast Vespa'z ook Huyze Desmet, Café Culinair en restaurant Sterrebos uitbaat.
Olivier Desmet baat nu ook 't Sterrebos uit
Verschenen in nieuwsblad.be op 12 06 2010. Citaat:
"Desmet droomde allang van een volwaardig restaurant, naast zijn andere zaken. In 't Sterrenbos kunnen 54 mensen binnen en 80 personen op het terras genieten van de groene en historische locatie."
(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)