Tafel 10
Alle persartikels over restaurant Tafel 10
Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017
Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:
Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.
Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.
Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.
Magazine Jong Keukengeweld 2017
Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be
Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld
Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram
Jong Keukengeweld & Studio Brussel pop-up restaurant!
Verschenen in Koken op hakken op 26 09 2015. Citaat:
Koken op Hakken was te gast in het pop-up restaurant van Jong Keukengeweld en Studio Brussel. Voor één avond doken 5 jonge, enthousiaste Jong Keukengeweld chefs samen de keuken in en serveerden ze een 4-gangenmenu. De chefs van dienst waren Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen), Bert Denoulet (Tafel 10), Seppe Nobels (Graanmarkt 13) en Jo Grootaers (Altermezzo).
Het resultaat? Hier werd gekookt op hoog niveau, om duimen en vingers van af te likken!
Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016
Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:
‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken. De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.
Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.
Magazine Jong Keukengeweld 2016
Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld
Photostream: Visit Flanders / Flickr
Brasserie Tafel Tien: Creatief in het molendorp
Verschenen in knackweekend.be op 16 07 2014. Citaat:
"Een mini stukje pladijs met juist gegaarde asperges en sinaasappel meringue lagen op een turkoois bord beschilderd met zwarte amandelcrème. Het smakelijke vlees van haantje 'label rouge' was kunstig opgemaakt met morieljes, zeeaster en bloemkoolpuree. Aardbei, gemarineerde rauwe rabarber, vlierbloesem en crumble lagen op een schijf boomstam als zomerse afsluiter."
Viswinkel is nu brasserie
Tafel 10 pakt uit met streekgebonden producten
Verschenen in nieuwsblad.be op 28 12 2011. Citaat:
"Chef Bert trekt resoluut de kaart van de streek- en seizoensgebonden producten, aan democratische prijzen. 'Daarom willen we vooral menu's en suggesties aanbieden, hoewel er ook à la carte kan gegeten worden', licht hij toe."