Sofie's Choice

Alle persartikels over restaurant Sofie's Choice

Uitreiking Cuisson d’Or-awards

Verschenen in eigen redactie op 06 03 2015. Citaat:

Op 2 maart vond de uitreiking plaats van de Cuisson d’Or-awards. De wedstrijd beloont horecazaken die gasten een positieve beleving bieden op álle vlakken.

Een 90-tal horecazaken waagden hun kans in de categorieën  logiesverstrekkende bedrijven, drankgelegenheden, eetgelegenheden (brasseries, restaurants, frituren …), feestcatering en personeel.

Lees het volledige artikel

Restaurant Sophie’s Choice schenkt wijn van Angelina Jolie en Brad Pitt

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 06 2013. Citaat:

"Als enige restaurant in de regio heeft Sophie’s Choice de Chateau Miraval op de wijnkaart staan. De wijn komt van het domein dat eigendom is van het showbizz koppel bij uitstek: Brad Pitt en Angelina Jolie. (...) Er zijn 12.000 flessen beschikbaar voor de Belgische markt. Sophie's Choice is het enige restaurant in onze regio dat de wijn aanbiedt. 'Het is een lekkere en betaalbare wijn voor 6 euro per glas of 32 euro per fles. Ik herken er gedroogde rode bessen en mandarijn in', zegt Erwin Decabooter van het restaurant."

Lees het volledige artikel (externe link)

Horeca Award legde Sofie's Choice geen windeieren

Verschenen in nieuwsblad.be op 28 12 2012. Citaat:

"Restaurant Sofie's Choice kreeg vorig jaar de Horeca Award voor beste Frans-Belgische keuken. Ook dit jaar zijn ze opnieuw genomineerd. 'De Horeca Award was voor ons vooral een blijk van erkenning voor onze inspanningen. En toegegeven, het heeft ons geen windeieren gelegd', vertelt Erwin Decabooter die samen met zijn vrouw Sofie Gaytant restaurant Sofie's Choice open houdt in de St. Amandsstraat."

Lees het volledige artikel (externe link)

Sofie's Choice schenkt exclusieve sherry

Verschenen in nieuwsblad.be op 10 03 2012. Citaat:

"El Bulli veroverde meerdere jaren op rij de titel van beste restaurant ter wereld. In het sterrenrestaurant worden de sherry's van Bodega Tradicion geserveerd, een exclusief product uit het Spaanse Andalusië. Deze exclusieve sherry wordt nu voor het eerst voorgesteld in België. Wie wil, kan ze meteen ook proeven."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Sofie's Choice wint Horeca-award

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 02 2012. Citaat:

"Na een Michelinster voor Boury en vermeldingen in de Gault Millau voor Boury en 't Heerenhuys, valt er alweer een Roeselaars restaurant in de prijzen. Sofie's Choice kreeg de nationale Horeca-award voor Frans-Belgische keuken. (...) 'We onderscheiden ons in de eerste plaats door de creativiteit van Sofie die in de keuken staat. Ze werk graag met vergeten kruiden en groenten en staat met passie en liefde aan het fornuis. Daarnaast hebben we ook een unieke wijnkaart en dranksuggesties. Een geslaagd restaurant moet uniek zijn.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.