Boury

Restaurant Boury, Roeselare

Adres:

Rumbeeksesteenweg 300
8800   Roeselare

Toon de ligging

Telefoon:

051 62 64 62

Chef-kok:

Tim Boury

Type:

Gastronomisch, restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 362
Keuken: 1 ster
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 473
Keuken: 17.0 /20

Faciliteiten:

Parking

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 00:00

Boury in de media

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Venuez Hospitality Awards 2016

Verschenen in eigen redactie op 13 12 2016.

In het casino van Knokke werden naar jaarlijkse gewoonte de Venuez Hospitality Awards uitgereikt.

Ziehier een overzicht:

  • Best Hospitality Concept: Boury, Roeselare
  • Best Restaurant Concept: Baracca, Leuven
  • Best Bar Concept: Bar Burbure, Antwerpen
  • Best Restyling: Cuchara, Lommel
  • Culinary Talent: Dimitri Proost, Dim Dining, Antwerpen
  • Rookie of the Year: Sam D’Huyvette, BLVD Boutique, Sint-Martens-Latem
  • Entrepreneur of the Year: John Verept, RAS, Antwerpen
  • Best Cocktailbar: Bijou, Antwerpen
  • Best Bartender: Didier Van Den Broeck, Dogma, Antwerpen
  • Best Hotel Concept: Jam, Brussel
  • Best Coffee Concept: Butcher's Coffee, Antwerpen
  • Best Barista: Marc Daniels, Kaffabar, Brussel
  • Dare Devil Concept: Proof, Gent
  • Best Design: Jam, Brussel

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Reviews over restaurant Boury

culinair restaurant

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
10
Maaltijd: 10
Bediening: 10
Sfeer: 10

zijn er gisteren voor de 3e maal een menu Biz gaan eten. Werkelijk een culinaire streling voor de smaakpapillen. Aperitiefhapjes buitengewoon, voor- en hoofdgerecht een culinair orgasme, niet te vergeten het dessert. wij bestelden tussendoor een fantastisch samengesteld kaasbord. Wat wij bij de koffie geserveerd kregen van zoetigheden, was af!!!!
Prachtige locatie en sublieme bediening. De wijn werd ons voorgesteld door de huisvrouw en paste perfect bij het menu.

prachtig

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

reeds 2 maal mijn oude zaak bezocht en telkens trots en voldaan buitengekomen, heerlijk-eerlijk- lekker en betaalbaar succes en tot binnenkort

In de buurt van restaurant Boury

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.