La Calèche

Alle persartikels over restaurant La Calèche

Al Dente: Waar eet Glenn Vandenberghe?

Verschenen in DM magazine op 11 06 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Glenn Vandenberghe:
Charl's (Knokke-Heist), Ter Leepe (Zedelgem), Hotel Ter Duinen (Knokke-Heist), Sel Gris (Duinbergen), Bistro Refter (Brugge) en La Calêche (Rochefort).

De achttienjarige Glenn Vandenberghe is de winnaar van het VTM-programma De keuken van de Meester. De jonge snaak uit Knokke-Heist veroverde aldus een plaats in de keuken van sterrenrestaurant Hof Van Cleve.

Sint-Valentijn: Romantisch logeren, heerlijk eten.

Verschenen in hln.be op 11 02 2010. Citaat:

Reportage over heerlijke adresjes voor Sint-Valentijn. De selectie van Het Laatste Nieuws:
Hotel Cosmopolite (Nieuwpoort), De Rentmeesterhoeve (Poperinge), La Malle Poste (Rochefort), Auberge La Grande Cure (Marcourt), Hotel Memlinc Palace (Knokke-Heist), Hotel Heritage (Brugge), 't Hemerlyck (Grobbendonk), Ghent River Hotel (Gent), Hotel 2G (Saint-Hubert), Hotel Beau-Séjour (Bouillon), De Herborist (Brugge), Carbon Hotel (Genk).

Lees het volledige artikel (externe link)

Romantisch: Hôtel La Malle Poste met restaurant La Calèche.

Verschenen in Weekend Knack op 23 12 2009. Citaat:

"De realisatie is het levenswerk van Luc Schepers en echtgenote Fabienne, die een zeventiende-eeuwse halteplaats voor postkoetsen verbouwden tot een comfortabel hotel-restaurant met landelijke inrichting in natuurtinten."

La Calèche: eigentijds culinair genot

Verschenen in 6minutes.be op 05 11 2009. Citaat:

"Luc zit qua tijdsgeest op dezelfde golflengte in zijn keuken. Zijn gerechten worden opgebouwd rond enkele pure basisproducten waaraan hij uit respect voor hun intrinsieke smaak slechts enkele kleine frisse accenten toevoegt. Hij kookt eigentijds met lichte sauzen en vinaigrettes, legt de nadruk op optimale gaartijden en serveert zowel een aantal eigen creaties als vaste waarden uit de fijne Franse culinaire keuken."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Hotel La Malle Poste: hedendaags klassieke keuken

Verschenen in knackweekend.be op 25 06 2009. Citaat:

"Luc Schepers en echtgenote Fabienne zijn dynamische Waalse horecaondernemers. Ze verbouwden een zeventiende-eeuwse halteplaats voor postkoetsen tot een comfortabel hotel-restaurant met een romantische, landelijke inrichting in natuurtinten. Via de wijnkelders en een tunnel onder de Franse siertuin en Provençaalse kruidentuin komt u in een nieuw gebouw, waar moderne hotelkamers, binnenzwembad, sauna, Turks bad en fitnessruimte zijn ondergebracht."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.