Restaurant Zwijndrecht

Zoek een restaurant in Zwijndrecht

In de pers: Zwijndrecht

De tuin van Chef’s Table

Verschenen in gva.be op 25 07 2016. Citaat:
foto restaurant Chef's Table

Restaurant Chef's Table te Burcht viert zijn tiende verjaardag en er zitten grote veranderingen aan te komen. Zo verhuist het restaurant volgend jaar naar de overkant van de straat en komt er ook een groente- en delicatessenwinkel in Burcht.

Intussen hebben eigenaars Dimitri Van Berlo en Tanja Vyt ook een eigen groentetuin. In een interview op gva.be vertelt Dimitri wat voor een meerwaarde zo'n eigen tuin biedt. Het verschil tussen aangekochte- en eigen, dagverse pluk is groot en dat komt de kwaliteit op het bord enkel ten goede.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Chef's Table

Nieuws uit de omgeving van Zwijndrecht

I Famosi

Verschenen in elidesc says op 14 04 2017. Citaat:

I Famosi, wellicht één van de bekendste en best bezochte Italianen in Antwerpen. De eetbeslissing is gevallen: mijn vriendin kiest tagliata di tonno (dichtgeschroeide tonijnsteak met rucola, gekarameliseerde tomaatjes, asperges en krokante pancetta – € 26) zonder pancetta en ik bestel taglioni met kreeft (€ 26).

Blij dat ik hier eetgewijs de juiste keuze maakte, niettemin kan ik niet anders dan het zaalpersoneel een dikke onvoldoende te geven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant I Famosi

The Village

Verschenen in Kris Kookt op 13 04 2017. Citaat:

Pittige dim sum, wegsmeltende sushi, fris gesneden sashimi en sensuele Maleisische pancakes. Het zijn maar enkele, iconische lekkernijen uit diverse Aziatische keukens die we op de kaart van The Village terugvinden.

De Maleisische chef David Lim is al dertig jaar actief in ons land en opent nu voor het eerst een eigen zaak.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Village

Sail & Anchor, Antwerpen

Verschenen in Avocado van de duivel op 12 04 2017. Citaat:
foto restaurant Sail & Anchor

Gastvrouw Marijke ontvangt ons hartelijk met zowaar Britse bubbels: Bolney Bubbly uit Sussex. Sprankelend en verrassend goed (let op, “voor een Britse wijn” heb ik niet gezegd he).

Marijke stelt ons het menu voor, dat handig op een kaartje genoteerd staat in een envelopje. Net als bij voorganger Veranda krijg je hier een vast meergangenmenu, met aangepaste wijnen, bieren, ciders, sapjes, thees óf infusies.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sail & Anchor

Fancy meatballs op 't Eilandje: Ball's & Glory

Verschenen in beetgraag.be op 07 04 2017. Citaat:
foto restaurant Balls and Glory @ mArkt Felix Pakhuis

Onder het motto ‘snel’, ‘lekker’ en ‘origineel’ voorziet Balls&Glory zijn klanten van een stevige maaltijd.

Hoe dan ook, dat is onze ervaring! Perfect dus voor een snelle hap tijdens je werkweek of een stevige start vooraleer je op stap gaat tijdens het weekend.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Balls and Glory @ mArkt Felix Pakhuis

Mico's Bistro

Verschenen in elidesc says op 01 04 2017. Citaat:
foto restaurant Mico's Bistro

De noedelsalade levert wat je ervan verwacht: een frisse smaak die je teleporteert naar Azië. Over het rund en de kip straks maak ik eenzelfde bedenking…

Je merkt dat je hier bij een chef met échte Chinese roots aan tafel schuift en wat ik apprecieer is dat zij met andere delen van een dier aan de slag gaan. In de westerse keuken gebruikt men al te vaak bijvoorbeeld kipfilet, bij Mico’s Bistro proef ik smaakvoller vlees van de bil of zo.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mico's Bistro

Nemo, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Nemo

Ik krijg een heerlijk stukje gepocheerde skrei voorgeschoteld, met jonge prei, Zeeuwse mosseltjes, mousseline van Riesling en natuuraardappelen (€ 29,50).

En eerlijk: ik heb zelden zo'n perfect gegaarde vis geproeft. En die combinatie met de prei en de fijne saus! Ik voel me als een vis in het water, laat me maar even lekker spartelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nemo

Les Années Folles

Verschenen in Goesting Antwerpen op 24 03 2017. Citaat:
foto restaurant Les Années Folles

Katja Kulacova en Gino Lemmens, twee jonge ambitieuze horecamensen, hebben hun strepen al in hotel-restaurant Noah in Kasterlee verdiend, onlangs beloond met een BIB-Gourmand. Ze droomden van een eigen stek en hebben van het vroegere Antwerpse restaurant 'A L'Improviste' nu een gezellig, kleinschalig restaurantje gemaakt.

Uitstekende bediening, juiste wijnkeuze, verrassende combinaties: Les Années Folles is een adres dat ik eigenlijk liever voor mezelf houd, maar dat zal moeilijk worden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Les Années Folles

Aan Tafel: Mojo

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 03 2017. Citaat:
foto restaurant Visbistro Mojo

De eigenaars van Mojo zijn Johan en Nuria Dua, broer en zus, stammend uit een familiemet horeca in de genen.

Zij weten waar de Vlaming van houdt: eenvoudige gerechten met verse ingrediënten, een vlotte bediening en scherpe prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Visbistro Mojo

Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien

Verschenen in gva.be op 28 02 2017. Citaat:
foto eetcafé Hard Rock Café

Teele Tamme, General Manager van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp: “Antwerpen staat internationaal bekend als diamantstad, daarom hebben we getracht met elk van de souvenirs te verwijzen naar diamant.” De luster die centraal in de zaak hangt, heeft de vorm van een briljant.

Hard Rock Cafe Antwerp is 1.000 vierkante meter groot, verdeeld over verschillende verdiepingen. Het heeft een bar op het gelijkvloers en een 400-tal plaatsen. Er komt ook een verwarmd terras.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Hard Rock Café

Savage Dining, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 27 02 2017. Citaat:
foto restaurant Savage

De keuze viel op de Lobster Roll, een klassieker uit de USA.

"De kreeft zelf smaakt wel, alleen denk ik dat dit edele beestje meer eer verdient dan koud in een briochebrood gepropt te worden. Ik hou het in de toekomst toch bij de zuiverdere bereidingen van kreeft: gehalveerd en daarna de oven in of de barbecue op. Sorry, Savage!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Savage

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.