Restaurant Zuienkerke

Zoek een restaurant in Zuienkerke

Nieuws uit de omgeving van Zuienkerke

Michelin Gids 2020 - nieuwe sterren

Verschenen in eigen redactie op 19 11 2019.
foto restaurant L.E.S.S.

Bij de 3 sterren blijft de situatie onveranderd. Enkel het Hof van Cleve van chef-kok Peter Goossens krijgt drie sterren toegekend.

Nieuwkomer met 2 sterren is restaurant Cuchara te Lommel, van chef-kok Jan Tournier.

Nieuwkomers met één ster zijn:

  • La Canne en Ville, Brussel
  • Le Gastronome, Paliseul
  • Essenciel, Leuven
  • Souvenir, Gent
  • Sir Kwinten, Sint-Kwintens-Lennik
  • Ogst, Hasselt
  • L.E.S.S, Brugge

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Miaow Miaow, streetfood en sushi

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2018. Citaat:
foto restaurant Miaow Miaow

Het eten wordt met grote zorg klaargemaakt. De uitbaters zijn nog aan het inlopen maar verdienen alle kansen dus geef hen nog wat krediet als het wat tijd vergt om bediend te worden, het wachten is de moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Miaow Miaow

Sint Anna, prima lunch

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2018. Citaat:

Sint Anna is een leuke plek om te zitten, een beetje weg van alle drukte. De bediening is er vlot en vriendelijk en de lunch de moeite waard. Wanneer het wat warmer wordt is het terras aan de kerk zeer aantrekkelijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sint Anna

Goesepitte 43

Verschenen in De Standaard Magazine op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant Goesepitte 43

De fazant - op het karkas gebraden in de Mibrasa en dan versneden - toont dat Supply de basis van het koken beheerst, ook in de fine champagnesaus en de obligate appel met veenbessen.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Goesepitte 43

Getest: Villa de Torre

Verschenen in june.be op 13 01 2018. Citaat:
foto restaurant Villa de Torre

De Torre heeft een bevoorrecht contact met een aantal vissers en leveranciers, en kan daardoor bijvoorbeeld Oostendse platte oesters op de kaart zetten, de zgn. Ostendaises. Er zijn er maar weinig en het duurt vier jaar vooraleer ze tot wasdom komen en verkoopsklaar zijn.

Zes stuks kosten € 23,50 maar schenken je gedurende enkele minuten de zilte hemel. Dit is een product dat alleen al de omweg rechtvaardigt, een parel uit het brakke water.

Geen citroen, hoogstens een zwaai met de pepermolen en een hompje nero di seppiabrood dat met inktvisinkt werd verrijkt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa de Torre

New Senses

Verschenen in Brugse vertellementjes op 09 01 2018. Citaat:
foto restaurant New Senses

We krijgen een bord met een viertal bladerdeeggebakjes. Met kabeljauw, jachtworst, chorizo en een worstenbroodje. Vers gemaakt, lekker knapperig, een leuke kennismaking met de Portugese keuken. Daarna krijgen we nog een drietal kroketten die mooi in twee zijn verdeeld, net als het bladerdeeggebak. Melkvarken, brandade van kabeljauw en garnalen passeren de revue.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant New Senses

Restaurant 't Apertje in nieuwe handen

Verschenen in KW.be op 09 01 2018. Citaat:
foto restaurant 't Apertje

Xavier De Moor en Daisy Devos, bekend van het Oostkerkse restaurant Bruegel, zijn de nieuwe uitbaters van 't Apertje.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Apertje

Aan tafel bij Tou Gou in Brugge: winkelen in een lunchrestaurant

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 01 2018. Citaat:
foto restaurant Tou.Gou

Terug in België wilde Oosterlinck een traiteurszaak beginnen. Maar chef Van Aerde had meer zin in een nieuw restaurant. Dus vonden ze een interessant compromis: ze richtten een lunchrestaurant in dat tegelijk een delicatessenwinkel is.

Vooraan, in de koeltoog, liggen kaas, de betere charcuterie en een paar afhaalgerechten. Tegen de muur zetten een paar rekken het winkelgevoel voort. Daarmee blijft er in deze voormalige slagerij nog net genoeg plaats voor zo’n 20 gasten. Die zijn verdeeld over kleine tafels tegen een blote bakstenen muur en een grote gastentafel achteraan, met als decor een verzameling mooi uitgelichte wijnflessen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tou.Gou

Le Mystique, pure klasse

Verschenen in Be-Gusto op 12 12 2017. Citaat:
foto restaurant Le Mystique

Le Mystique is een klassieke gastronomische tempel waar een jong team de nieuwe grenzen van het gastronomische genot bepaalt. Een absolute aanrader voor een stijlvol diner in een romantisch kader.

Sommelier Cathy Verbeeke zorgt voor de kwalitatieve wijn begeleiding met de juiste schwung en professionalisme.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Mystique

De culinaire hoogtepunten volgens Bruno Vanspauwen: de 10 van 2017

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 12 2017. Citaat:
foto restaurant Nona

Naar jaarlijkse gewoonte lijst Bruno Vanspauwen tien restaurants op die hem in 2017 aangenaam hebben verrast. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen sterrenzaken, bistro's en foodbars. Als er maar kwaliteit wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Liefst met een dosis creativiteit en bezieling.

De 10 restaurants: Chambre Séparée, Zet'Joe, Tero, Lunapark, Boo Raan, La Paix, De Vijf Seizoenen, U Foodbar, Nona en Troisgros (Frankrijk, www.troisgros.com).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nona

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.