Restaurant Zuienkerke

Zoek een restaurant in Zuienkerke

Nieuws uit de omgeving van Zuienkerke

Miaow Miaow, streetfood en sushi

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2018. Citaat:
foto restaurant Miaow Miaow

Het eten wordt met grote zorg klaargemaakt. De uitbaters zijn nog aan het inlopen maar verdienen alle kansen dus geef hen nog wat krediet als het wat tijd vergt om bediend te worden, het wachten is de moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Miaow Miaow

Goesepitte 43

Verschenen in De Standaard Magazine op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant Goesepitte 43

De fazant - op het karkas gebraden in de Mibrasa en dan versneden - toont dat Supply de basis van het koken beheerst, ook in de fine champagnesaus en de obligate appel met veenbessen.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Goesepitte 43

New Senses

Verschenen in Brugse vertellementjes op 09 01 2018. Citaat:
foto restaurant New Senses

We krijgen een bord met een viertal bladerdeeggebakjes. Met kabeljauw, jachtworst, chorizo en een worstenbroodje. Vers gemaakt, lekker knapperig, een leuke kennismaking met de Portugese keuken. Daarna krijgen we nog een drietal kroketten die mooi in twee zijn verdeeld, net als het bladerdeeggebak. Melkvarken, brandade van kabeljauw en garnalen passeren de revue.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant New Senses

Aan tafel bij Tou Gou in Brugge: winkelen in een lunchrestaurant

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 01 2018. Citaat:
foto restaurant Tou.Gou

Terug in België wilde Oosterlinck een traiteurszaak beginnen. Maar chef Van Aerde had meer zin in een nieuw restaurant. Dus vonden ze een interessant compromis: ze richtten een lunchrestaurant in dat tegelijk een delicatessenwinkel is.

Vooraan, in de koeltoog, liggen kaas, de betere charcuterie en een paar afhaalgerechten. Tegen de muur zetten een paar rekken het winkelgevoel voort. Daarmee blijft er in deze voormalige slagerij nog net genoeg plaats voor zo’n 20 gasten. Die zijn verdeeld over kleine tafels tegen een blote bakstenen muur en een grote gastentafel achteraan, met als decor een verzameling mooi uitgelichte wijnflessen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tou.Gou

Komtuveu, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Komtuveu

Komtuveu zit in een rijhuisje in de drukke Gentpoortstraat. Binnenin oogt de keet fris en stijlvol, met een natuurhouten vloer, kobaltblauwe wanden en lederen stoeltjes.

Hier wordt op hoog niveau gekookt tegen een, om het op z'n Donald Muylles te zeggen, heel scherpe prijs. Ja hoor, helemaal 'comme je veux'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Komtuveu

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Padella

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2017. Citaat:
foto restaurant La Padella

La Padella heeft een paar kansen laten liggen om ons echt te kunnen overtuigen, de bruschetta beleggen op stukjes ciabatta hadden het naar een hoger niveau getild, net als een beetje truffelolie op de ravioli.

De zaak is nog maar net open, er is nog plaats om één en ander bij te stellen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Padella

The stars make no noise @ Den Gouden Harynck

Verschenen in eigen redactie op 28 09 2016.
foto restaurant Den Gouden Harynck

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan De Gouden Harynck te Brugge.

Lees het verslag

Meer over restaurant Den Gouden Harynck

Sweet Home Lunch, Sint-Andries
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 09 2016.
foto restaurant Sweet Home Lunch

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een ontbijtbezoek aan Sweet Home Lunch te Sint-Andries.

Lees het verslag

Meer over restaurant Sweet Home Lunch

Bistro L.E.S.S.: Love Eat Share Smile

Verschenen in Kris Kookt op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant L.E.S.S.

In het voormalige pand van Hertog Jan te Sint-Michiels opende Gert De Mangeleer Bistro LESS. De formule is hedendaags met tapas en gerechten om te delen.

Bart Praet, voorheen bij Hertog Jan nog de rechterhand van Gert, kreeg de keuken onder zijn hoede en kriskookt.be was onder de indruk. Ook de wijnkaart, uiteraard samengesteld door Joachim Boudens, is top.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L.E.S.S.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.