Restaurant Zottegem

Zoek een restaurant in Zottegem

In de pers: Zottegem

Lady Chef of the Year 2016
Julie Baekelandt, chef C-Jules te Zottegem

Verschenen in eigen redactie op 26 09 2016.

Julie Baekelandt, chef van restaurant C-Jules te Zottegem, mag zich gedurende een volledig jaar Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2016 noemen.

De titel Lady Chef of the Year wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouwelijke chef die staat voor kwaliteit, creativiteit en topklasse in de keuken.

Meer info op www.ladychef.be

Meer over restaurant C-Jules

Eerste verjaardag voor Villa Eureka, Zottegem

Verschenen in De Beiaard op 08 05 2015. Citaat:
foto restaurant Villa Eureka

Het is een jaar geleden dat chef-kok Frederic De Kegel en gastvrouw Magdalena hun bistro Villa Eureka openden in Oombergen. Volgens het magazine De Beiaard ademt het sfeervolle decor culinaire klasse, romantiek en gastvrijheid uit.

Een avond bij Villa Eureka gaat niet enkel over een lekkere maaltijd maar wordt ervaren als een soort wellnessmoment. Klanten worden aan de deur opgehaald en alles wordt in het werk gesteld om hen met een vlekkeloze service te laten genieten.

Frederic heeft door de jaren heen een eigen stijl ontwikkeld waar hij de producten centraal stelt. Hij werkt dan ook met dagverse producten die hij zelf uit de vroegmarkten kiest. Zo garandeert hij zijn klanten op-en-top kwaliteit.

Meer over restaurant Villa Eureka

Two Cooks – Betaalbare gastronomie in een ruim kader

Verschenen in MaxLife magazine op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Two Cooks

"Na te hebben samengewerkt bij Hof ter Eycken in Ninove en Restaurant Terborght in Huizingen, sloegen Gunther Taelman en Olivier Jolie de handen in elkaar voor Two Cooks: eerst in een relatief klein pand nabij de kerk van Zottegem (september 2006), vanaf augustus 2013 in een volledige nieuwbouw in de Paddestraat, met een modern maar warm interieur. 'Hier beschikken we over alle faciliteiten om het onze klanten naar de zin te maken. Zo is er in het restaurant voldoende ruimte om iedereen comfortabel van onze gerechten te laten genieten, hebben we parkeermogelijkheden voor de deur en kan iedereen verpozen op het heerlijke terras. In een apart zaaltje kunnen we groepen tot achttien personen ontvangen, onder meer voor seminaries.'"

U kan online reserveren bij Two Cooks via deze link.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Two Cooks

Nieuws uit de omgeving van Zottegem

De Vijf Seizoenen, Brakel

Verschenen in LinkedIn op 29 09 2016. Citaat:
foto restaurant De Vijf Seizoenen

Vol enthousiasme beschrijft Ine Goossens op LinkedIn haar ervaring bij De Vijf Seizoenen te Brakel.

De passie en bezieling waarmee de eigenaars van dit restaurant bezig zijn, kwam Ine niet al te vaak tegen. Vanaf het binnenkomen werd ze hartelijk onthaald en op haar wenken bediend. Hier zorgt men er steevast voor dat je je echt thuis voelt.

In een restaurant is het eten natuurlijk het belangrijkste element en ook hier scheert De Vijf Seizoenen hoge toppen. Kwalitatief hoogstaande producten en een uitzonderlijke liefde voor groenten en kruiden vormen de basis van uiterst smakelijk gerechten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Vijf Seizoenen

Alexandre, Steenhuize-Wijnhuize

Verschenen in Foodies First op 29 09 2016. Citaat:
foto restaurant Alexandre

Bij restaurant Alexandre te Steenhuize-Wijnhuize is er elke maand een nieuw 'Menu Alexandre'. Voor FoodiesFirst is dit bij ieder bezoek altijd een topper.

Haar laatste proeverij was dan ook niet anders. De gerechten waren een lust voor het oog én voor de smaakzin, met zalige combinaties die gewoon perfect in balans waren. Ook de wijnen, komende uit vaak minder bekende streken, pasten zeer goed bij de verschillende gerechten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Alexandre

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.