Restaurant Zottegem

Zoek een restaurant in Zottegem

In de pers: Zottegem

Chef Céderic Demey van C-Jules voert promotie voor lamsvlees

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 09 2015. Citaat:
foto restaurant C-Jules

De jonge en talentvolle chef Céderic Demey van restaurant C-Jules in Zottegem werd door Franse, Ierse en Engelse organisaties ter promotie van het lamsvlees gekroond tot Belgium's Lambassador 2015-2017. Zo meldt ondermeer Het Nieuwsblad.

Het smaakaspect, de textuur en de grote variëteit aan bereidingen die het lamsvlees biedt, hebben volgens Céderic bijgedragen tot zijn besluit om mee te dingen voor deze onderscheiding.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant C-Jules

Eerste verjaardag voor Villa Eureka, Zottegem

Verschenen in De Beiaard op 08 05 2015. Citaat:
foto restaurant Villa Eureka

Het is een jaar geleden dat chef-kok Frederic De Kegel en gastvrouw Magdalena hun bistro Villa Eureka openden in Oombergen. Volgens het magazine De Beiaard ademt het sfeervolle decor culinaire klasse, romantiek en gastvrijheid uit.

Een avond bij Villa Eureka gaat niet enkel over een lekkere maaltijd maar wordt ervaren als een soort wellnessmoment. Klanten worden aan de deur opgehaald en alles wordt in het werk gesteld om hen met een vlekkeloze service te laten genieten.

Frederic heeft door de jaren heen een eigen stijl ontwikkeld waar hij de producten centraal stelt. Hij werkt dan ook met dagverse producten die hij zelf uit de vroegmarkten kiest. Zo garandeert hij zijn klanten op-en-top kwaliteit.

Meer over restaurant Villa Eureka

Two Cooks – Betaalbare gastronomie in een ruim kader

Verschenen in MaxLife magazine op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Two Cooks

"Na te hebben samengewerkt bij Hof ter Eycken in Ninove en Restaurant Terborght in Huizingen, sloegen Gunther Taelman en Olivier Jolie de handen in elkaar voor Two Cooks: eerst in een relatief klein pand nabij de kerk van Zottegem (september 2006), vanaf augustus 2013 in een volledige nieuwbouw in de Paddestraat, met een modern maar warm interieur. 'Hier beschikken we over alle faciliteiten om het onze klanten naar de zin te maken. Zo is er in het restaurant voldoende ruimte om iedereen comfortabel van onze gerechten te laten genieten, hebben we parkeermogelijkheden voor de deur en kan iedereen verpozen op het heerlijke terras. In een apart zaaltje kunnen we groepen tot achttien personen ontvangen, onder meer voor seminaries.'"

U kan online reserveren bij Two Cooks via deze link.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Two Cooks

Nieuws uit de omgeving van Zottegem

De Vijf Seizoenen te Brakel: videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 15 04 2016.
foto restaurant De Vijf Seizoenen

Jonas en Laurence Haegeman prikkelen de 5 zintuigen met lekkere producten uit de Vlaamse Ardennen.


Bron: Vimeo/De Vijf Seizoenen

Meer over restaurant De Vijf Seizoenen

Restaurant Alexandre: Dineren in de landelijke rust van de Denderstreek

Verschenen in knackweekend.be op 26 06 2014. Citaat:
foto restaurant Alexandre

"Wij kozen het Menu Alexandre. Makreel kwam met yoghurtijs, komkommer, hartig schuimpje en scheuten van kikkererwt. Het gerecht was mooi en lekker. Twee stukjes duif en een droog kroketje van de boutjes kwamen met jus van duif en port, morieljes, zomerwortel en krokant gebakken polenta: lekker maar karig en licht gekruid."

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Alexandre

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.