Restaurant Zottegem

Zoek een restaurant in Zottegem

In de pers: Zottegem

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant C-Jules

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

10 jaar Two Cooks!

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.
foto restaurant Two Cooks

Two Cooks viert 10 jaar. Ontdek het verhaal achter Two Cooks!

Meer over restaurant Two Cooks

Eerste verjaardag voor Villa Eureka, Zottegem

Verschenen in De Beiaard op 08 05 2015. Citaat:
foto restaurant Villa Eureka

Het is een jaar geleden dat chef-kok Frederic De Kegel en gastvrouw Magdalena hun bistro Villa Eureka openden in Oombergen. Volgens het magazine De Beiaard ademt het sfeervolle decor culinaire klasse, romantiek en gastvrijheid uit.

Een avond bij Villa Eureka gaat niet enkel over een lekkere maaltijd maar wordt ervaren als een soort wellnessmoment. Klanten worden aan de deur opgehaald en alles wordt in het werk gesteld om hen met een vlekkeloze service te laten genieten.

Frederic heeft door de jaren heen een eigen stijl ontwikkeld waar hij de producten centraal stelt. Hij werkt dan ook met dagverse producten die hij zelf uit de vroegmarkten kiest. Zo garandeert hij zijn klanten op-en-top kwaliteit.

Meer over restaurant Villa Eureka

Nieuws uit de omgeving van Zottegem

De Vijf Seizoenen in Brakel

Verschenen in Hungry For More op 01 06 2017. Citaat:
foto restaurant De Vijf Seizoenen

De voordelen van een nieuwkomer, met de sterktes van een gevestigde waarde. Restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel heeft alles in huis om z’n gasten te trakteren op een heerlijk etentje. Dat in combinatie met hun missie om smaakvol, duurzaam, puur en creatief te werken, zorgt voor een mooi resultaat. Een echte ontdekking en aanrader!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Vijf Seizoenen

Alexandre, Steenhuize-Wijnhuize

Verschenen in Foodies First op 29 09 2016. Citaat:
foto restaurant Alexandre

Bij restaurant Alexandre te Steenhuize-Wijnhuize is er elke maand een nieuw 'Menu Alexandre'. Voor FoodiesFirst is dit bij ieder bezoek altijd een topper.

Haar laatste proeverij was dan ook niet anders. De gerechten waren een lust voor het oog én voor de smaakzin, met zalige combinaties die gewoon perfect in balans waren. Ook de wijnen, komende uit vaak minder bekende streken, pasten zeer goed bij de verschillende gerechten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Alexandre

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.