Restaurant Zonhoven

Zoek een restaurant in Zonhoven

Nieuws uit de omgeving van Zonhoven

Cuinesse, streetfoor en fondue in Genk

Verschenen in MadeInLimburg.be op 07 05 2018. Citaat:
foto restaurant Cuinesse

Alessio Saie en Tom Robyns geloven zo sterk in hun horecaconcept dat ze enkele weken geleden de sprong hebben gewaagd: in de Grotestraat in Genk is hun restaurant Cuinesse open gegaan. Er wordt streetfood en fondue geserveerd. "Een concept dat in de wijde omgeving nog niet bestaat", zeggen de zaakvoerders.

Op de kaart staan verschillende tapas, pimped hotdogs, ribbetjes, slaatjes,… maar ook fondue. Zowel vlees als vis, Chinese fondue, kaasfondue of als dessert een fondue van chocolade of caramel…

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cuinesse

Proefwerk: De vork van Luc Bellings

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 30 09 2017. Citaat:
foto restaurant De Vork Van Luc Bellings

De menukaart toont alleszins de ambitie van de cgef. Bijna elk gerecht is gebaseerd op een luxeproduct: van kreeft tot kaviaar.

Wie zoveel geld over heeft voor lekker eten, is bij de nieuwe Bellings aan het goede adres. Meer dan in zijn sterrenzaak komt de chef hier meteen tot de essentie.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Vork Van Luc Bellings

Ogst, Hasselt

Verschenen in elidesc says op 04 08 2017. Citaat:
foto restaurant Ogst

Als hoofdschotel serveert Ogst scharrelkip ‘Coq des Prés’, tomaat, polenta. Deze drie niet zo spectaculaire ingrediënten durven mij niet doen vermoeden dat daar deze prachtige smaakcombinatie uit zou komen. Spectaculair lekker!

De kip wordt ons aangeboden als een stukje filet en een ballotine met bil en krokant vel. Het omhulsel van spitskool versterkt het geheel en ik eet ook het stukje artisjok bewust heel traag op.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ogst

Rosch, Hasselt

Verschenen in Be-Gusto op 06 06 2017. Citaat:
foto restaurant Rosch

Nicolle en Glenn zijn misschien nog niet gekend bij het grote publiek maar dit jonge koppel die elkaar leerde kennen bij Peter Goossens mogen met Hof Van Cleve, The Fat Duck Australië en Castor spreken van kennis van zaken. Nicolle Schellekens doet de bediening en de patisserie en Glenn Ross doet de keuken voor alle andere gerechten. Op deze formule lijkt Hasselt wel een patent genomen te hebben!

Voor jonge starters met een kleinschalig restaurant kozen Glenn en Nicole een keer niet voor het ‘one menu’ concept maar een mooie beperkte à la carte.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rosch

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.