Restaurant Zomergem

Zoek een restaurant in Zomergem

Nieuws uit de omgeving van Zomergem

't Aards Paradijs

Verschenen in Captain Critic op 22 05 2018. Citaat:
foto restaurant 't Aards Paradijs

‘Langoustine - wortel - citrus - dropkruid’ is de heerlijke derde gang. Een prachtige langoustine met een smakelijke jus wordt vergezeld van structuren van wortel en - meer verrassend - sinaasappel- en pompelmoespartjes. Frisse, natuurlijke smaken opnieuw, en een aanlokkelijk gekleurd geheel op het bord.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Aards Paradijs

Topchef Broes Tavernier opent eetwinkel

Verschenen in june.be op 10 01 2018. Citaat:
foto restaurant 't Vijfde Seizoen

Achter elk product zit een verhaal dat op de een of andere manier aansluit bij de filosofie van Eetalage.

Broes: "Alles past binnen onze visie, duurzaam, lokaal, gezond, lekker".

De winkel werkt nauw samen met lokale kwekers van vlees, vis en groenten waardoor het telkens een verrassing is welke producten er de volgende week zullen zijn om mee te koken. De charcuterie komt van BRASVAR, waar Angelique Dobbels haar dieren met liefde kweekt. Heidi’s Hoeve uit Pittem zorgt voor de verse eitjes. Ook de hoeveboter wordt gemaakt bij een lokale boer in Dudzele.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Vijfde Seizoen

Vredesdreef 3

Verschenen in Captain Critic op 03 10 2017. Citaat:
foto restaurant Vredesdreef 3

Lekker eten, verzorgde presentatie, vriendelijke bediening en een aangenaam kader? Daarvoor zou je al ’s naar Vinderhoute trekken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Vredesdreef 3

Volta opent nieuwe topbrasserie in De Stekvogel. Deze zomer al Volta's Summer Pop-up in maisveld.

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant De Stekvogel

Restaurant Volta slaat zijn vleugels uit buiten Gent. Op de plaats van De Stekvogel in Merendree opent zaakvoerder Peter Vyncke tegen het eind van het jaar een nieuwe topbrasserie.

Maar eerst deze zomer knallen, met een pop-up in de mais achteraan: Volta's Summer Pop-up Camp. Van woensdag 9 augustus tot en met zondag 10 september. Reserveren kan via www.voltagent.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Elia

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:
foto restaurant Elia

We krijgen een verzorgde schotel met verder o.a. tzatziki, spanakopita (spinazietaart) en ...gegratineerde aubergines. Precies hetzelfde als mijn lief haar hoofdgerecht. Alleen is dat heel basic. Gewoon aubergines in de oven. Niet vooraf gemarineerd of gegrild en overdadig gekruid met oregano. Gedroogde, geen verse

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Elia

Tuana, Mariakerke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Tuana

Ik heb voor een klassieker gekozen: mixed grill (€ 21), met kip -en lamsbrochette, lamskotelet, köfte (lamsburger) en adana (lamsgehakt), uitstekend bereid en mooi gepresenteerd op een lei met koude en warme groenten, aardappel en rijst.

De keuken is hier echt wel in orde. Het interieur kan nog wat werk .

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tuana

Greek Time

Verschenen in elidesc says op 19 02 2017. Citaat:

De mezze valt bij beiden écht in de smaak. De dips smaken huisgemaakt en dat valt ook op bij de calamares. We kennen allemaal die diepvriestoestanden, maar niets van dat bij Greek Time! Deze inktvisringen zijn zo veel beter dan hun bevroren soortgenoten. We doen onze uiterste best, toch lukt het ons niet om de schotel en de begeleidende kommen volledig leeg te eten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Greek Time

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Brasserie Noordhof, een toegankelijk concept.

Verschenen in eigen redactie op 20 10 2016.
foto restaurant Noordhof

De filosofie die schuilgaat achter 'brasserie Noordhof' is simpel en heeft niet veel uitleg nodig: een toegankelijk concept voor een breed publiek.

Zeg nu zelf lekker eten, lekker drinken & lekker leven, daar houdt toch iedereen van? Een brede kaart met vertrouwde gerechten, van een huisbereide vol-au-vent tot een perfect bereid stuk vlees. En in de zomer en het weekend: pannenkoeken, wafels of ijsjes tussendoor. Noordhof is complete verleiding. Voor gezinnen en voor andere levensgenieters.

Mooi interieur met open haard, terras en voor de kids een springkasteel en trampoline.

Voor de fietsers... Brasserie Noordhof ligt vlakbij knooppunten 72 en 85 uit het fietsknooppuntennetwerk van België.

Meer over restaurant Noordhof

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.