Restaurant Zemst

Zoek een restaurant in Zemst

Nieuws uit de omgeving van Zemst

Paolo Gallozza nieuwe maître bij The Bistronomy!

Verschenen in eigen redactie op 31 01 2018.
foto restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Omdat ze nooit toppers genoeg kunnen hebben, haalt The Bistronomy er deze maand nog één in huis. Paolo Gallozza is voortaan de nieuwe maître van The Bistronomy!

Met Gallozza Pier-paolo zijn de gasten verzekerd van een man die hen zal bedienen volgens de regels van de kunst. Met zijn ruime staat van dienst kent hij de knepen van het vak als maître en sommelier als geen ander.

Noteer ook dat The Bistronomy voortaan ook open is op zaterdagavond!

Meer over restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Silo’s, the power of ‘Danny’

Verschenen in Be-Gusto op 09 07 2017. Citaat:
foto restaurant Silo's

Hier kan je niet alleen genieten van een top vol-au-vent, uitstekend bereide kalfshersentjes, een lekkere onglet of lendestuk of een topper van een vers gedraaide Dame Blanche maar ook van een zeer interessante wijnkaart dito wijnaanbod per glas.

Wij gingen voor ‘An amazing Taste Experience’ en vroegen een menu met proevertjes van alle klassiekers. En Silo’s maakt zijn naam helemaal waar. Dit is een top-brasserie zoals we er maar zelden tegenkomen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Silo's

Taste

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Taste

Er is zwaar geïnvesteerd want voor deze enorme brasserie is er speciaal een indrukwekkend gebouw neergezet in hedendaagse architectuurstijl. Het interieur is hypermodern en super-de-luxe.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste

Bistrot Achilles: no-nonsensekeuken van jong talent

Verschenen in knackweekend.be op 05 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bistrot Achilles

Michael Van Opstal, beste Juniorkok van België in 2011, nam in 2016 restaurant Baron van Zon over en veranderde de naam in Bistrot Achilles.

Op de borden komen verzorgde, royale bereidingen, die Michael eigenhandig opdient zonder stijfheid. Terugkomende specialiteiten zijn garnalenkroketten, ravioli met ganzenlever in truffelbouillon en krokant gebakken zwezerik.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistrot Achilles

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.