Restaurant Zemst

Zoek een restaurant in Zemst

In de pers: Zemst

De Melkerij, Zemst

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant De Melkerij

Brasserie De Melkerij te Zemst heeft als doelstelling om alles in huis te bereiden.

Goesting magazine ging het eens testen en kon concluderen dat hier inderdaad enkel huisgemaakte borden geserveerd worden. Ook bracht dit enkele minder geslaagde gerechten met zich mee maar dat kon de pret niet echt bederven.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Melkerij

Oud Sempst, Zemst

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant Oud Sempst

De combinatie van schitterende bieren met heerlijk lekkere brasseriegerechten waren voor Goesting Vlaams-Brabant een schot in de roos.

David Van Ingelgem staat al twee jaar in de keuken van Oud Sempst en hoe langer hoe meer wordt dit een adres om zeker te onthouden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Oud Sempst

Mie van Bart, Zemst

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Mie van Bart

Mie van Bart, gehuisvest in het stationsgebouw van Weerde, is de nieuwe brasserie van Patrick Van Campen.

Bart Billen van Goesting magazine schoof er onlangs aan tafel en genoot van een zeer smaakvolle maaltijd.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mie van Bart

Nieuws uit de omgeving van Zemst

Paolo Gallozza nieuwe maître bij The Bistronomy!

Verschenen in eigen redactie op 31 01 2018.
foto restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Omdat ze nooit toppers genoeg kunnen hebben, haalt The Bistronomy er deze maand nog één in huis. Paolo Gallozza is voortaan de nieuwe maître van The Bistronomy!

Met Gallozza Pier-paolo zijn de gasten verzekerd van een man die hen zal bedienen volgens de regels van de kunst. Met zijn ruime staat van dienst kent hij de knepen van het vak als maître en sommelier als geen ander.

Noteer ook dat The Bistronomy voortaan ook open is op zaterdagavond!

Meer over restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Silo’s, the power of ‘Danny’

Verschenen in Be-Gusto op 09 07 2017. Citaat:
foto restaurant Silo's

Hier kan je niet alleen genieten van een top vol-au-vent, uitstekend bereide kalfshersentjes, een lekkere onglet of lendestuk of een topper van een vers gedraaide Dame Blanche maar ook van een zeer interessante wijnkaart dito wijnaanbod per glas.

Wij gingen voor ‘An amazing Taste Experience’ en vroegen een menu met proevertjes van alle klassiekers. En Silo’s maakt zijn naam helemaal waar. Dit is een top-brasserie zoals we er maar zelden tegenkomen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Silo's

Taste

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Taste

Er is zwaar geïnvesteerd want voor deze enorme brasserie is er speciaal een indrukwekkend gebouw neergezet in hedendaagse architectuurstijl. Het interieur is hypermodern en super-de-luxe.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste

Bistrot Achilles: no-nonsensekeuken van jong talent

Verschenen in knackweekend.be op 05 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bistrot Achilles

Michael Van Opstal, beste Juniorkok van België in 2011, nam in 2016 restaurant Baron van Zon over en veranderde de naam in Bistrot Achilles.

Op de borden komen verzorgde, royale bereidingen, die Michael eigenhandig opdient zonder stijfheid. Terugkomende specialiteiten zijn garnalenkroketten, ravioli met ganzenlever in truffelbouillon en krokant gebakken zwezerik.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistrot Achilles

La Boya, Mechelen

Verschenen in elidesc says op 21 12 2016. Citaat:
foto restaurant La Boya

Een diner 'en groupe' bij het Marokkanse restaurant La Boya te Mechelen was voor elidesc.com een heel aangename ervaring.

Op enkele uitzonderingen na kregen ze royale porties van uiterst lekkere, typische Marokkanse gerechten geserveerd. Een adres om te onthouden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Boya

Restaurant Centpourcent, Sint-Katelijne-Waver

Verschenen in Kris Kookt op 21 12 2016. Citaat:
foto restaurant Centpourcent

Restaurant Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver is open sinds 2011 en behaalde al na tien maanden haar eerste Michelinster, die nog altijd in stand houdt.

Axel Colonna-Cesari brengt innovatieve gerechten geserveerd met een voorliefde voor de pure smaak en lokale producten, terwijl zijn vrouw Anneleen Soethaert met veel zorg de zaal voor haar rekening neemt.

Kris Kookt genoot van het 5 gangen menu, met als toppunt de met tijm gegrilde kingkrabpoten. Het dessert viel een beetje onder de verwachtingen maar dat kon de pret niet bederven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Centpourcent

Lam'eau, Mechelen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant LAM'EAU

Restaurant Lam'eau in het Congrescentrum Lamot te Mechelen is gezellig en stijlvol ingericht.

Dit nieuwe restaurant kon ook Goesting magazine bekoren. De voorgerechten waren lekker fris, de salade vers en elgant, en de smaakcombinaties van de hoofdgerechten waren ook dik in orde. Zeker de moeite om dit prachtige plekje in Mechelen te bezoeken.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant LAM'EAU

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.