Restaurant Zaventem

Zoek een restaurant in Zaventem

In de pers: Zaventem

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Zaventem

Kumiko, Brussel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Kumiko

Eén ding staat vast, hier schuiven we opnieuw aan (zeker voor € 89 voor 4 personen), voor een snelle hap voor een avondje stappen, met vrienden om ook na het eten nog lang te blijven plakken of zelfs met onze kroost tijdens een dagje Brussel. Kumiko zou mooi betekenen, wat ons betreft staat het nu ook voor lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kumiko

Bozar Brasserie in Brussel: schone culinaire kunsten

Verschenen in knackweekend.be op 13 04 2017. Citaat:
foto restaurant BOZAR Brasserie

Wij bestelden, ondanks de gepeperde prijs, pastei waarmee chef Karen Torosyan de titel behaalde van 'Wereldkampioen pasteibakken Bocuse d'Or'.

Die snede pastei was een culinair monument, een op kamertemperatuur opgediende mozaïek van varkensvlees en eendenlever, verrijkt met pistache en omhuld met gelei en goud gebrande ovenkorst met reliëftekening (39 euro).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant BOZAR Brasserie

Aan Tafel: La Marie-Joseph

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 04 2017. Citaat:
foto restaurant La Marie-Joseph

De specialiteit van La Marie Joseph is alles wat uit de zee komt, er staat dan ook een vivarium in de zaal. Op het menu staan al sinds mensenheugnis dezelfde klassiekers, aangevuld met seizoensgebonden gerechten die elk jaar terugkomen.

La Marie Joseph is niet goedkoop, maar de porties zijn royaal. Dus heb je meestal na een voor-en hoofdgerecht geen honger meer.

Meer over restaurant La Marie-Joseph

Proefwerk: Luka

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 08 04 2017. Citaat:
foto restaurant Luka

Het idee achter Luka is al even simpel als sterk: van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's avonds serveert Kamala Dassantos gerechten die in al hun eenvoud toch boordevol smaak zitten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Luka

L’Écailler du Palais Royal

Verschenen in Captain Critic op 23 03 2017. Citaat:
foto restaurant L'Écailler Du Palais Royal

Sinds 1967 klom het restaurant in 1999 tot 2 sterren, om ze in dit decennium opnieuw te verliezen.

Michelin besloot wellicht terecht dat anno 2017 dit restaurant zich onvoldoende vernieuwd heeft om nog tot de culinaire top te behoren, maar dat maakt de gerechten er niet minder lekker op en de bediening is uitzonderlijk.

L’Écailler houdt halsstarrig vast aan een grandeur die je nog maar moeilijk vindt, en speelt hierdoor in zijn eigen klasse. Als wij verder kunnen zien, is het omdat we op de schouders van reuzen staan. L’Écailler du Palais Royal is een reus, en de luitenant is blij dat hij er opnieuw heeft kunnen eten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Écailler Du Palais Royal

De ramen van Umamido, Brussel

Verschenen in cuberdon-macaron.be op 14 03 2017. Citaat:
foto restaurant Umamido

Voor Cuberdon & Macaron was het bezoek aan Umamido te Brussel een schot in de roos.

De pork bun en hun homemade ravioli waren overheerlijk en de grote kom ramen waren op hetzelfde niveau.

Japanse klassiekers op hun best!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Umamido

Taste

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Taste

Er is zwaar geïnvesteerd want voor deze enorme brasserie is er speciaal een indrukwekkend gebouw neergezet in hedendaagse architectuurstijl. Het interieur is hypermodern en super-de-luxe.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Racines

Verschenen in De Standaard Magazine op 30 01 2017. Citaat:
foto restaurant Racines

Het concept is goed, de sfeer is goed, de producten zijn goed, de uitvoering kan beter. Meer aandacht voor lichtheid en verfijning kan hier een prima adres van maken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Racines

San, Brussel

Verschenen in Kris Kookt op 24 01 2017. Citaat:
foto restaurant San

De lunch begon misschien met een valse start, maar al snel werden de proevers van dienst ondergedompeld in de creatieve kookstijl van dit team. Deze smaakvolle gerechten werden telkens begeleid door een heerlijk glaasje natuurwijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant San

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.