Restaurant Zaventem

Zoek een restaurant in Zaventem

Nieuws uit de omgeving van Zaventem

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019.
foto restaurant Sir Kwinten

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: Little Asia

Verschenen in De Standaard Magazine op 16 03 2018. Citaat:
foto restaurant Little Asia

Quyên Truong Thi mag trots zijn op wat ze heeft verwezenlijkt. Vooral op het feit dat ze nu al twintig jaar lang erin slaagt de kwaliteit van de keuken en de bediening hoog te houden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Little Asia

Humus x Hortense

Verschenen in Be-Gusto op 18 02 2018. Citaat:
foto restaurant Hortense & Humus

Waarom niet eens gaan genieten van een volledig vegetarisch menu? Wanneer de chef van dienst Nicolas Decloedt is dan weet je dat je goed zit! Nicolas is fotograaf van opleiding maar culinair zeker niet aan zijn proefstuk toe. Zijn passie voor de keuken bracht hem al in topzaken zoals In de Wulf, Mugaritz, Bon Bon en Chalet de la Forêt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hortense & Humus

Paolo Gallozza nieuwe maître bij The Bistronomy!

Verschenen in eigen redactie op 31 01 2018.
foto restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Omdat ze nooit toppers genoeg kunnen hebben, haalt The Bistronomy er deze maand nog één in huis. Paolo Gallozza is voortaan de nieuwe maître van The Bistronomy!

Met Gallozza Pier-paolo zijn de gasten verzekerd van een man die hen zal bedienen volgens de regels van de kunst. Met zijn ruime staat van dienst kent hij de knepen van het vak als maître en sommelier als geen ander.

Noteer ook dat The Bistronomy voortaan ook open is op zaterdagavond!

Meer over restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.