Restaurant Zandhoven

Zoek een restaurant in Zandhoven

In de pers: Zandhoven

Rooftop, Massenhoven

Verschenen in Goesting Antwerpen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Rooftop Foods & Drinks

in Rooftop hebben we prijs/kwaliteit zeer goed getafeld.

Jawel, het loont de moeite om hiervoor af te zakken naar Massenhoven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rooftop Foods & Drinks

Nieuws uit de omgeving van Zandhoven

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant D'Eugènie à Émilie

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Brasserie Bru by Suzy is verborgen parel met vakantie-allures.

Verschenen in gva.be op 18 07 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Bru by Suzy

Ruim tweeënhalf jaar al heeft Suzy Jacques haar Brasserie Bru by Suzy aan het Kerkplein van Schilde-Bergen, maar nog altijd blijft deze brasserie-met-een-serieus-streepje-meer goed verborgen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Bru by Suzy

Vijf jaar De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in Kris Kookt op 17 04 2017. Citaat:
foto restaurant De Kleinen Bistro

In die 5 jaar zijn wijzelf ook evenveel keer in het restaurant geweest. Leuk om de hele evolutie van dit restaurant mee te maken. Knap werk Thari & Lawrence!

Sinds de opening van hun restaurant “De Kleinen Bistro” in Westmalle veranderde er heel wat. Het interieur kreeg een heuse opfrissing en het terras werd vernieuwd. Maar daar bleef het niet bij. Ook de kookstijl van Lawrence kreeg een upgrade.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Kleinen Bistro

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.