Restaurant Zandhoven

Zoek een restaurant in Zandhoven

In de pers: Zandhoven

Rooftop, Massenhoven

Verschenen in Goesting Antwerpen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Rooftop Foods & Drinks

in Rooftop hebben we prijs/kwaliteit zeer goed getafeld.

Jawel, het loont de moeite om hiervoor af te zakken naar Massenhoven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rooftop Foods & Drinks

Nieuws uit de omgeving van Zandhoven

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant D'Eugènie à Émilie

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Brasserie Bru by Suzy is verborgen parel met vakantie-allures.

Verschenen in gva.be op 18 07 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Bru by Suzy

Ruim tweeënhalf jaar al heeft Suzy Jacques haar Brasserie Bru by Suzy aan het Kerkplein van Schilde-Bergen, maar nog altijd blijft deze brasserie-met-een-serieus-streepje-meer goed verborgen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Bru by Suzy

Vijf jaar De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in Kris Kookt op 17 04 2017. Citaat:
foto restaurant De Kleinen Bistro

In die 5 jaar zijn wijzelf ook evenveel keer in het restaurant geweest. Leuk om de hele evolutie van dit restaurant mee te maken. Knap werk Thari & Lawrence!

Sinds de opening van hun restaurant “De Kleinen Bistro” in Westmalle veranderde er heel wat. Het interieur kreeg een heuse opfrissing en het terras werd vernieuwd. Maar daar bleef het niet bij. Ook de kookstijl van Lawrence kreeg een upgrade.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Kleinen Bistro

Burchthoeve 't Withof, Wommelgem

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Burchthoeve 't Withof

Een nieuwe plek om te tafelen is Burchthoeve 't Withof te Wommelgem, gevestigd in een 15de eeuwse hoeve.

De kaart die Goesting Antwerpen te zien kreeg, was correct samengesteld met verscheidene gerechten uit de klassieke keuken die een nieuwe toets kregen. De jonge chef maakte indruk. Zowel qua presentatie als smaak zit je hier nu al in ware feeststemming.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Burchthoeve 't Withof

De Schranshoeve, Vorselaar

Verschenen in Goesting Antwerpen op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant Schranshoeve

De nieuwe uitbaatster van restaurant De Schranshoeve te Vorselaar scoort mooie punten bij Marlies Deckers van Goesting magazine.

Niettegenstaande haar nog jonge leeftijd serveert ze een smakelijke keuken, die voluit voor streekgerechten en lokale producten kiest. Er kan nog een beetje gefintuned worden maar je kan hier lekker je maag vullen met Belgische klassiekers.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Schranshoeve

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.