Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

In de pers: Wommelgem

Burchthoeve 't Withof, Wommelgem

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Burchthoeve 't Withof

Een nieuwe plek om te tafelen is Burchthoeve 't Withof te Wommelgem, gevestigd in een 15de eeuwse hoeve.

De kaart die Goesting Antwerpen te zien kreeg, was correct samengesteld met verscheidene gerechten uit de klassieke keuken die een nieuwe toets kregen. De jonge chef maakte indruk. Zowel qua presentatie als smaak zit je hier nu al in ware feeststemming.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Burchthoeve 't Withof

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

De Troubadour

Verschenen in Be-Gusto op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant De Troubadour

John Verbeeck maakt van op restaurant gaan net dat tikkeltje meer. Hij is een chef die tijdens de service goedlachs tussen de tafels paradeert en de sfeer kracht bijzet met grappige oneliners. In het bord vinden we tegenwoordig een meer verfijnde avant garde keuken zonder dat het vers seizoensproduct verloochend wordt. Reken daarbij een interessante wine pairing en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en we weten weer waarom we retro gaan in de Antwerpse Driekoningenstraat!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Troubadour

Kook- en wijnatelier Petit Cuistot in Lier: autodidact met talent

Verschenen in knackweekend.be op 09 05 2017. Citaat:
foto restaurant Petit Cuistot

Originele bewerkingen en verrassende presentaties met respect voor het hoofdproduct: kook- en wijnatelier Petit Cuistot is zeker de omweg waard.

Nils Proost benadert het hoofdproduct met respect en zoekt naar originele bewerkingen en verrassende presentaties van de groentegarnituren. Het eten is smakelijk en persoonlijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Petit Cuistot

Proefwerk: Da Fellini

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 29 04 2017. Citaat:
foto restaurant Da Fellini

Chef Ivan Di Rose, jarenlang het gezicht van La Terrazza in Wilrijk was na de start wat overspoeld door het succes, maar op een rustige moment is het genieten.

De Italiaanse gerechten zijn simpel en goed!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Da Fellini

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

Bistro Camille neemt vliegende start onder ervaren zaakvoerders

Verschenen in gva.be op 28 10 2016. Citaat:

Het voormalige restaurant De Suggestie is overgenomen en omgedoopt naar Bistro Camille.

Michael Schah en Ralf Ponickau, die al zo'n 40 jaar keukenervaring heeft, zijn de nieuwe eigenaars. Het restaurant werd verbouwd en de visibiliteit naar de buurt werd vergroot met een mooi logo. Het interieur oogt strak maar gezellig en naar de zomer toe zijn er plannen om een mooi terras te voorzien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Camille

La Vecchia Stazione, Ranst

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant La Vecchia Stazione

La Vecchia Stazione te Ranst is een Italiaans restaurant uitgebaat door moeder en dochter Capra.

Met 28 soorten pizza's hebben ze een heel uitgebreide kaart en is het wat moeilijk kiezen. Goesting Antwerpen kan wel terugblikken op een geslaagd etentje met autethieke Italiaanse gerechten, al kan er nog aan de presentatie gewerkt worden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Vecchia Stazione

Hove Centraal, Hove

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant Hove Centraal

De nieuwe brasserie Hove Centraal te Hove is hedendaags ingericht, heeft een groot terras en biedt een brede waaier aan gerechten aan.

Goesting magazine Antwerpen kreeg royale porties maar sommige gerechten misten wat verfijning. De garnaalkroket was lekker, met een krokante korst en goede vaste vulling.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hove Centraal

Prijs voor Bistro De Smaak

Verschenen in hln.be op 02 12 2015. Citaat:
foto restaurant De Smaak

Op de uitreiking van de Hospitality Awards 2015 is Bistro De Smaak aan het Gemeenteplein in Broechem in de prijzen gevallen. De zaak van chef Kris Nijs en gastvrouw Francine Van Loock ontving de eerste prijs bij de award voor de beste nieuwkomer, concept en personal service.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Smaak

Restaurant Jacqueline, Boechout

Verschenen in Goesting Antwerpen op 02 12 2015. Citaat:
foto restaurant Jacqueline

Evelien Swiers, chef-kok van restaurant Jacquelin te Boechout, kookt met een voorliefde voor zuivere smaken en dat proefde Goesting Antwerpen op het bord. Deze lunch draaide uit op een echt smaakfeest.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jacqueline

Gault&Millau 2016 Belgiƫ: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.
foto restaurant Silo's

Op maandag 9 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2016 bekend.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant Silo's

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.