Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

In de pers: Wommelgem

Burchthoeve 't Withof, Wommelgem

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Burchthoeve 't Withof

Een nieuwe plek om te tafelen is Burchthoeve 't Withof te Wommelgem, gevestigd in een 15de eeuwse hoeve.

De kaart die Goesting Antwerpen te zien kreeg, was correct samengesteld met verscheidene gerechten uit de klassieke keuken die een nieuwe toets kregen. De jonge chef maakte indruk. Zowel qua presentatie als smaak zit je hier nu al in ware feeststemming.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Burchthoeve 't Withof

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

The butcher’s son: pure gastronomie

Verschenen in Be-Gusto op 02 04 2018. Citaat:
foto restaurant The Butcher's Son

Bij the butcher’s son kan je zowel terecht voor een uitgebreid arsenaal aan degustaties maar ook voor een bezoek met één hoofdgerecht. De losse en ongedwongen sfeer in combinatie met de constante kwaliteit maken the butcher’s son één van de succesformules in de Stadsbrouwerij!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Butcher's Son

De Troubadour

Verschenen in Be-Gusto op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant De Troubadour

John Verbeeck maakt van op restaurant gaan net dat tikkeltje meer. Hij is een chef die tijdens de service goedlachs tussen de tafels paradeert en de sfeer kracht bijzet met grappige oneliners. In het bord vinden we tegenwoordig een meer verfijnde avant garde keuken zonder dat het vers seizoensproduct verloochend wordt. Reken daarbij een interessante wine pairing en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en we weten weer waarom we retro gaan in de Antwerpse Driekoningenstraat!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Troubadour

Koreaans lunchen bij Table d’Ho

Verschenen in Avocado van de duivel op 12 11 2017. Citaat:

Als ons hoofdgerecht verschijnt zijn we zonder meer onder de indruk: een gigantische bamboe plank met daarop een gloeihete stenen kom, rijkelijk gevuld met rijst, groentjes, reepjes ei, het gemarineerd rundsvlees en een chilisausje. We krijgen de opdracht om de kom snel te mengen met onze stokjes. Dan worden alle smaken mooi verdeeld en krijg je onderaan een krokant korstje door het contact met de hete kom. Rondom de kom staan nog potjes met ‘banchan’, dat zijn Koreaanse bijgerechtjes. Met uiteraard de onmisbare kimchi, opgelegde komkommer en raap, sojascheuten en een pompoensoepje. Een kleurrijk geur- en smaakfestijn!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Table d'Ho

Black Smoke Rooftop

Verschenen in Goesting Antwerpen op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Black Smoke

We bestellen nogmaals de heerlijk gekoelde cocktail en enkele sharing platters: Black Smoke bitterballen deluxe (€ 10) en Here fishy fishy platter (€ 26). De bitterballen hebben een heerlijk krokant omhulsel en zijn gevuld met traaggegaard, gerookt vlees met Duvel. Het dipsausje is een Carolina mosterdsaus, een originele barbecuesaus. De visschotel bestaat uit een slaatje van gegrilde octopus, koud gerookte zalm met gemarineerde venkel en limoengel en gerookte kabeljauw in dipvorm (met zure room, verse kruiden en jalapenopepers) dat je met crackers, grissini en ingemaakte groenten kan opsmullen. Dit is genieten in de overtreffende trap.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Black Smoke

Kook- en wijnatelier Petit Cuistot in Lier: autodidact met talent

Verschenen in knackweekend.be op 09 05 2017. Citaat:
foto restaurant Petit Cuistot

Originele bewerkingen en verrassende presentaties met respect voor het hoofdproduct: kook- en wijnatelier Petit Cuistot is zeker de omweg waard.

Nils Proost benadert het hoofdproduct met respect en zoekt naar originele bewerkingen en verrassende presentaties van de groentegarnituren. Het eten is smakelijk en persoonlijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Petit Cuistot

Proefwerk: Da Fellini

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 29 04 2017. Citaat:
foto restaurant Da Fellini

Chef Ivan Di Rose, jarenlang het gezicht van La Terrazza in Wilrijk was na de start wat overspoeld door het succes, maar op een rustige moment is het genieten.

De Italiaanse gerechten zijn simpel en goed!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Da Fellini

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

Bistro Camille neemt vliegende start onder ervaren zaakvoerders

Verschenen in gva.be op 28 10 2016. Citaat:

Het voormalige restaurant De Suggestie is overgenomen en omgedoopt naar Bistro Camille.

Michael Schah en Ralf Ponickau, die al zo'n 40 jaar keukenervaring heeft, zijn de nieuwe eigenaars. Het restaurant werd verbouwd en de visibiliteit naar de buurt werd vergroot met een mooi logo. Het interieur oogt strak maar gezellig en naar de zomer toe zijn er plannen om een mooi terras te voorzien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Camille

De Pelgrim in Antwerpen: super happy met de vernieuwde versie!

Verschenen in beetgraag.be op 15 04 2016. Citaat:
foto restaurant De Pelgrim

De Pelgrim te Berchem-Antwerpen heeft met de nieuwe eigenaars een stapje hoger gezet. Beetgraag.be is er alvast heel enthousiast over.

De carpaccio, kaas- en garnaalkroket, de tagliatelle van witte truffel met gebakken zalm, de onglet met een witloofslaatje en frietjes, allemaal perfect bereid en super lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Pelgrim

La Vecchia Stazione, Ranst

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant La Vecchia Stazione

La Vecchia Stazione te Ranst is een Italiaans restaurant uitgebaat door moeder en dochter Capra.

Met 28 soorten pizza's hebben ze een heel uitgebreide kaart en is het wat moeilijk kiezen. Goesting Antwerpen kan wel terugblikken op een geslaagd etentje met autethieke Italiaanse gerechten, al kan er nog aan de presentatie gewerkt worden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Vecchia Stazione

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.