Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

In de pers: Wommelgem

Burchthoeve 't Withof, Wommelgem

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Burchthoeve 't Withof

Een nieuwe plek om te tafelen is Burchthoeve 't Withof te Wommelgem, gevestigd in een 15de eeuwse hoeve.

De kaart die Goesting Antwerpen te zien kreeg, was correct samengesteld met verscheidene gerechten uit de klassieke keuken die een nieuwe toets kregen. De jonge chef maakte indruk. Zowel qua presentatie als smaak zit je hier nu al in ware feeststemming.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Burchthoeve 't Withof

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Rooftop, Massenhoven

Verschenen in Goesting Antwerpen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Rooftop Foods & Drinks

in Rooftop hebben we prijs/kwaliteit zeer goed getafeld.

Jawel, het loont de moeite om hiervoor af te zakken naar Massenhoven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rooftop Foods & Drinks

Nemo, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Nemo

Ik krijg een heerlijk stukje gepocheerde skrei voorgeschoteld, met jonge prei, Zeeuwse mosseltjes, mousseline van Riesling en natuuraardappelen (€ 29,50).

En eerlijk: ik heb zelden zo'n perfect gegaarde vis geproeft. En die combinatie met de prei en de fijne saus! Ik voel me als een vis in het water, laat me maar even lekker spartelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nemo

Les Années Folles

Verschenen in Goesting Antwerpen op 24 03 2017. Citaat:
foto restaurant Les Années Folles

Katja Kulacova en Gino Lemmens, twee jonge ambitieuze horecamensen, hebben hun strepen al in hotel-restaurant Noah in Kasterlee verdiend, onlangs beloond met een BIB-Gourmand. Ze droomden van een eigen stek en hebben van het vroegere Antwerpse restaurant 'A L'Improviste' nu een gezellig, kleinschalig restaurantje gemaakt.

Uitstekende bediening, juiste wijnkeuze, verrassende combinaties: Les Années Folles is een adres dat ik eigenlijk liever voor mezelf houd, maar dat zal moeilijk worden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Les Années Folles

Aan Tafel: Mojo

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 03 2017. Citaat:
foto restaurant Visbistro Mojo

De eigenaars van Mojo zijn Johan en Nuria Dua, broer en zus, stammend uit een familiemet horeca in de genen.

Zij weten waar de Vlaming van houdt: eenvoudige gerechten met verse ingrediënten, een vlotte bediening en scherpe prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Visbistro Mojo

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien

Verschenen in gva.be op 28 02 2017. Citaat:
foto eetcafé Hard Rock Café

Teele Tamme, General Manager van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp: “Antwerpen staat internationaal bekend als diamantstad, daarom hebben we getracht met elk van de souvenirs te verwijzen naar diamant.” De luster die centraal in de zaak hangt, heeft de vorm van een briljant.

Hard Rock Cafe Antwerp is 1.000 vierkante meter groot, verdeeld over verschillende verdiepingen. Het heeft een bar op het gelijkvloers en een 400-tal plaatsen. Er komt ook een verwarmd terras.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Hard Rock Café

Savage Dining, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 27 02 2017. Citaat:
foto restaurant Savage

De keuze viel op de Lobster Roll, een klassieker uit de USA.

"De kreeft zelf smaakt wel, alleen denk ik dat dit edele beestje meer eer verdient dan koud in een briochebrood gepropt te worden. Ik hou het in de toekomst toch bij de zuiverdere bereidingen van kreeft: gehalveerd en daarna de oven in of de barbecue op. Sorry, Savage!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Savage

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Smullen in restaurant Popoff

Verschenen in gva.be op 04 02 2017. Citaat:
foto restaurant Popoff

Popoff is ondergebracht in een oud melkhuisje.

Marleen Vanderwee nam de zaak over in 1985, maar van het oude interieur – vanaf 1942 werd er kaas, zuivel en melk verkocht – gooide ze niets weg: de authenticiteit blijft.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Popoff

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.