Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Bistro Mature

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Mature

De Gamba Black Tiger worden op een plankje geserveerd, daarnaast een slaatje met tomaat/look (€ 20). De gamba's smaken zeker niet te droog, de frietjes hierbij zijn heerlijk. Ik krijg een portie kraakverse kabeljauw gecombineerd met tapioca/inktviskroepoek, wulken, lamsoor en dragonolie (€ 20). Voor mij een topgerecht qua uitvoering en presentatie, een sterrenrestaurant waardig. Je proeft op het juiste moment de dragonolie, de zuren van het schuim, het zilte van de lamsoren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Mature

L’Amitié maakt eigen wijn voor verjaardag

Verschenen in gva.be op 19 09 2017. Citaat:
foto restaurant L'Amitié

Bistro-bar L’Amitié op het Zuid heeft speciaal voor haar tiende verjaardag een eigen wijn.

Speciaal voor de gelegenheid koos hij samen met sommelier Kevin Matters een grüner veltliner. Na de oogst hebben we 40% van onze wijn deels in houten vaten laten rijpen later is de rest toegevoegd",  Thomas Baeyens, chef-kok L'Amitié. "Die rijping op vat maakt de wijn wat ronder, hoewel je de typische zuurgraad van de grüner veltliner niet verliest. Verder proef je groene appel, een beetje citrus en steenfruit."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Amitié

‘Thuis’-actrice opent Thais restaurant in Antwerpen

Verschenen in gva.be op 03 09 2017. Citaat:

Sally-Jane Van ­Horenbeeck heeft al jaren een grote voorliefde voor Thailand. Midden jaren negentig maakte ze kennis met het land en werd ze er overdonderd door de lokale keuken. Ze wil haar klanten verwennen met streetfood.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant SiamSally

Jinza, waar oost en west mekaar kruisen

Verschenen in beetgraag.be op 29 08 2017. Citaat:
foto restaurant Jinza

Het warme interieur geeft zin om lang te tafelen! En ook leuk: je kan af en toe eens piepen in de open keuken waar je de nieuwe chefs Arun Wytinck en Cheun “Jin” Man aan het werk kan zien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jinza

L' Epicerie du Cirque opent Moss & Bar Palmier

Verschenen in Macaron Manon op 22 08 2017. Citaat:
foto koffiebar Moss

Koffiebar Moss blijkt geïnspireerd op hun vakantie in Zweden waar ze mooie herinneringen aan hebben. Hier kun je terecht voor een ontbijt, een koffie en koude en warme broodjes. Moss wil ook heel toegankelijk zijn voor kinderen.

Bij Bar Palmier kom je voor het aperitief, een ongefilterd glaasje schuimwijn, een verfrissend wit wijntje uit eigen land of de testbrouwsels van Brouwerij De Koninck. Neem er meteen ook een hapje bij en proef van de huisgemaakte falafel of toastjes met avocado en gepocheerd kwartelei.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: Bia Mara

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 08 2017. Citaat:
foto restaurant Bia Mara

Ik ben alvast aangenaam verrast door de versheid van de kabeljauw die niet in westers maar Japans paneermeel (panko) gewenteld wordt, wat de korst lichter en luchtiger maakt (€ 12). De schijven ongeschilde aardappel, gefrituurd in plantaardige olie, hebben smaak, maar hadden meer crispy kunnen zijn. Leuk detail: ze worden gezouten met zeewier.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Meteen aanschuiven in nieuwe Würst-zaak: “Heel blij terug in Antwerpen te zijn”

Verschenen in gva.be op 25 07 2017. Citaat:
foto restaurant Würst Haute Dogs

Het ‘haute dog’-concept van Jeroen Meus en partners is met de Würst in de Maalderijstraat – tussen de Handschoenmarkt en de Grote Markt – toe aan zijn derde filiaal.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Würst Haute Dogs

Brasserie Bru by Suzy is verborgen parel met vakantie-allures.

Verschenen in gva.be op 18 07 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Bru by Suzy

Ruim tweeënhalf jaar al heeft Suzy Jacques haar Brasserie Bru by Suzy aan het Kerkplein van Schilde-Bergen, maar nog altijd blijft deze brasserie-met-een-serieus-streepje-meer goed verborgen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Bru by Suzy

Divin by Sepi, de gastrobar van ‘t Stad

Verschenen in Be-Gusto op 18 07 2017. Citaat:
foto restaurant Divin by Sepi

Enkele jaren geleden werd Sepideh verkozen door Gault&Millau tot sommelier van het jaar en iets later opende ze haar gastrobar op het hippe Antwerpse Zuid.

De gastrobar Divin van Sepideh Sedaghatnia is één van die ‘places to be’ voor wijnliefhebbers en fijnproevers. De gerechten zijn gevarieerd en vinden vaak hun oorsprong in een Iraans-geïnspireerde keuken. De sfeer en inrichting zorgen voor een vleugje romantiek!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Divin by Sepi

Black Smoke Rooftop

Verschenen in Goesting Antwerpen op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Black Smoke

We bestellen nogmaals de heerlijk gekoelde cocktail en enkele sharing platters: Black Smoke bitterballen deluxe (€ 10) en Here fishy fishy platter (€ 26). De bitterballen hebben een heerlijk krokant omhulsel en zijn gevuld met traaggegaard, gerookt vlees met Duvel. Het dipsausje is een Carolina mosterdsaus, een originele barbecuesaus. De visschotel bestaat uit een slaatje van gegrilde octopus, koud gerookte zalm met gemarineerde venkel en limoengel en gerookte kabeljauw in dipvorm (met zure room, verse kruiden en jalapenopepers) dat je met crackers, grissini en ingemaakte groenten kan opsmullen. Dit is genieten in de overtreffende trap.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Black Smoke

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.