Restaurant Waver

Zoek een restaurant in Waver

In de pers: Waver

Visrestaurant 'La Péniche' in Waver: Een omweg waard

Verschenen in knackweekend.be op 20 04 2017. Citaat:

Het repertoire is traditioneel Belgisch, naast enkele meer avontuurlijke suggesties. Oesters komen uit Zeeland, Bretagne of Normandië. Kreeften en krabben zitten in een leefbak. Ook de mosselliefhebber komt aan zijn trekken met een vijftiental bereidingen.

La Péniche laat proeven dat het niet noodzakelijk is naar de kust te reizen voor een goed stuk verse vis en eersteklas schaal- en schelpdieren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Peniche

TERO

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 01 2017. Citaat:
foto restaurant TERO

"Met deze opmerkelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit komt het succes van Tero niet uit de lucht vallen. In mei opent een tweede vestiging in Brussel."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant TERO

Nieuws uit de omgeving van Waver

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant D'Eugènie à Émilie

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Loungeatude, Louvain-la-Neuve
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 10 11 2016.
foto restaurant Loungeatude

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant Loungeatude te Louvain-la-Neuve.
Lees het verslag

Meer over restaurant Loungeatude

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant Quadras

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.