Restaurant Waasmunster

Zoek een restaurant in Waasmunster

In de pers: Waasmunster

3-4-5 juni: Experience Days 2017 powered by Roosenberg

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2017.
foto restaurant Roosenberg

Experience Days 2017, op 3, 4 en 5 juni, is het event van het jaar waar ervaring centraal staat.

Peter Paelinck, business ontwikkelaar en CEO, eigenaar van Group PUBLISIGN, samen met Bruno De Wilde, zaakvoerder van restaurant Roosenberg, organiseren dit event waar zeer prestigieuze merken met traditionele gevestigde waarden tot opvallende trendsetters onderdak krijgen in een VIP tentencomplex.

Onder meer tal van masterclases, workshops en kookdemo’s door bekende vrienden en chef’s van Roosenberg staan op het programma.

Meer info:

Meer over restaurant Roosenberg

Restaurant 'Alex' in Waasmunster: Lekker eten zonder risico

Verschenen in knackweekend.be op 24 02 2016. Citaat:
foto restaurant alex

Anderhalf jaar geleden gingen de deuren van restaurant Alex te Waasmunster open. De intimiteit van de kleine eetzaal, de goed uitgelichte tafels, de rustgevende akoestiek en natuurlijk de kwaliteit van het eten zorgen ervoor dat men zich hier meteen thuis voelt.

Het diner dat KnackWeekend proefde was zonder meer heel smakelijk. Chef Alex De Witte kookt met eerste kwaliteit seizoensproducten en zijn bereidingen zijn gebaseerd op de klassieke keuken met Franse en Italiaanse invloeden.

Beoordeling keuken: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant alex

Bistro Gusta, Waasmunster

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro Gusta

De smaakvol ingerichte Bistro Gusta te Waasmunster maakte indruk op Caroline De Ruyck van Goesting Oost-Vlaanderen.

Dezelfde lijn werd ook doorgetrokken bij de gerechten die met verse ingrediënten in huis bereid worden. Mooi gepresenteerde borden en zonder meer simpele en lekkere kost.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Gusta

Nieuws uit de omgeving van Waasmunster

Chef-kok ‘Fleur de Lin’ wint Belgische finale Bocuse D’Or

Verschenen in standaard.be op 20 11 2017. Citaat:
foto restaurant Fleur de Lin

Lode De Roover van het restaurant 'Fleur de Lin' in Zele heeft de Belgische finale van de Bocuse D'Or gewonnen en hij zal ons land vertegenwoordigen op de Europese finale van de prestigieuze kookwedstrijd in Turijn. Dat werd zondagavond bekendgemaakt op de Horeca Expo in Gent. 'Een enorme eer, maar nu begint heel het verhaal nog maar', aldus de chef-kok.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Lin

Proefwerk: Wilford T

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 18 04 2017. Citaat:
foto restaurant Wilford T

Het voorgerecht is een en al finesse. Chef Tom Vermeiren weet in een trio rond aardpeer, yuzu en licht gebrande oester de smaak van elk onderdeel naar boven te laten komen en er tegelijk één geheel van te maken.

In een dubbele bereiding rond kalfsvlees, morieltjes en langoustine draait hij de kraan van de smaakintensiteit verder open. Een ragout van kaf krijgt meerwaarde door een sterke combinatie van morieltjes met wat geschaafde truffel, fijngesneden asperges en een diepe jus.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wilford T

Eetboutique Boter-bloem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Een eetboutique! Een eetboutique? Daaronder mag je een soort van huiskamerrestaurant verstaan. Een kleine ruimte, met zowat 20 zitplaatsen, gezellig en stijlvol aangekleed, met mooie houten tafeltjes en comfortabele stoelen.

Voor haar eetboutique bedacht Charlotte trouwens een uniek concept. Op het menu staan enkel gebak, soep, open belegde boterhammen (met wisselende garnituren en beleg, naargelang het marktaanbod) en kroketten. Die laatste komen, net als de boterhammen, met vlees, vis of in veggievorm.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eetboutique Boter-Bloem

King George Café, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant King George Café

King George was al een creatief reclamebureau met Sint-Niklaas als uitvalsbasis. Ze breiden hun activiteiten daar nu uit in een oude tapijtfabriek met meeting rooms, event hall, concept store en het King George Café. In het café kan je terecht voor koffie, lunch of apero.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant King George Café

BLunch, Zele

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant BLunch

Goesting Magazine ging langs en ordeelde dat dit één van de beste lunchadresjes van de streek is.

Blunch heeft een mooi aanbod klassieke vlees- en visgerechten, zoals zeetong, varkenswangetjes en Simmental en ook een aantal pasta's. Vegetariërs blijven op hun honger zitten, een puntje om aan te werken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant BLunch

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Café d'O, Sint-Amands

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Café d'O

Café d'O te Amands heeft haar start zeker niet gemist. Een paar maanden na de opening ging Goesting magazine er op af en het was zeker de moeite waard.

De gerechten waren allemaal perfect bereid en mooi gepresenteerd. Een bijkomend pluspunt is het heerlijk mooie en aangename terras.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Café d'O

RAAM, Lokeren

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant RAAM

In de voortuin van ramen- en deurenspecialist Engels NV staat restaurant RAAM, dat eenvoudige, natuurlijke gerechten op basis van verse producten serveert.

De mooie inrichting en het vriendelijk personeel is voor Goesting magazine al direct een mooie binnenkomer. Zowel de veggie- als de vleesgerechten waren zonder meer heel lekker, al zijn er hier en daar nog wat kleine details voor verbetering vatbaar.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant RAAM

Wereldkeuken Temse

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Wereldkeuken Temse

Sinds recent is er in Temse een nieuw restaurant waar je à volonté kunt genieten van de Aziatische keuken.

In dit all you can eat buffetstijl restaurant is aangenaam vertoeven en is het personeel supervriendelijk. Goesting Oost-Vlaanderen was ook over het algemeen redelijk tevreden over het eten. Zeker de à la minute bereide gerechten waren de lekkerste.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wereldkeuken Temse

Bar Copine, Lokeren

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 05 2016. Citaat:
foto koffiebar Bar Copine

Een conceptbar waar drankjes, food en design samenkomen, dat is wat Bar Copine te Lokeren voorschoteld.

Bar Copine krijgt alvast de goedkeuring van Goesting Oost-Vlaanderen. De lunch smaakte voortreffelijk met de camembert uit de oven als absolute uitschieter. De erg aanlokkelijke taarten voor het dessert moest ze helaas deze keer aan zich voobijlaten. Niet bezorgd, want dit zal zeker niet haar laatste bezoek hier zijn.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Bar Copine

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.