Restaurant Waarschoot

Zoek een restaurant in Waarschoot

Nieuws uit de omgeving van Waarschoot

't Aards Paradijs

Verschenen in Captain Critic op 22 05 2018. Citaat:
foto restaurant 't Aards Paradijs

‘Langoustine - wortel - citrus - dropkruid’ is de heerlijke derde gang. Een prachtige langoustine met een smakelijke jus wordt vergezeld van structuren van wortel en - meer verrassend - sinaasappel- en pompelmoespartjes. Frisse, natuurlijke smaken opnieuw, en een aanlokkelijk gekleurd geheel op het bord.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Aards Paradijs

Vredesdreef 3

Verschenen in Captain Critic op 03 10 2017. Citaat:
foto restaurant Vredesdreef 3

Lekker eten, verzorgde presentatie, vriendelijke bediening en een aangenaam kader? Daarvoor zou je al ’s naar Vinderhoute trekken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Vredesdreef 3

Volta opent nieuwe topbrasserie in De Stekvogel. Deze zomer al Volta's Summer Pop-up in maisveld.

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant De Stekvogel

Restaurant Volta slaat zijn vleugels uit buiten Gent. Op de plaats van De Stekvogel in Merendree opent zaakvoerder Peter Vyncke tegen het eind van het jaar een nieuwe topbrasserie.

Maar eerst deze zomer knallen, met een pop-up in de mais achteraan: Volta's Summer Pop-up Camp. Van woensdag 9 augustus tot en met zondag 10 september. Reserveren kan via www.voltagent.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Elia

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:
foto restaurant Elia

We krijgen een verzorgde schotel met verder o.a. tzatziki, spanakopita (spinazietaart) en ...gegratineerde aubergines. Precies hetzelfde als mijn lief haar hoofdgerecht. Alleen is dat heel basic. Gewoon aubergines in de oven. Niet vooraf gemarineerd of gegrild en overdadig gekruid met oregano. Gedroogde, geen verse

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Elia

Greek Time

Verschenen in elidesc says op 19 02 2017. Citaat:

De mezze valt bij beiden écht in de smaak. De dips smaken huisgemaakt en dat valt ook op bij de calamares. We kennen allemaal die diepvriestoestanden, maar niets van dat bij Greek Time! Deze inktvisringen zijn zo veel beter dan hun bevroren soortgenoten. We doen onze uiterste best, toch lukt het ons niet om de schotel en de begeleidende kommen volledig leeg te eten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Greek Time

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Fou du Goût, Lovendegem

Verschenen in eigen redactie op 20 10 2016.

Restaurant Fou du Goût is al sinds 2009 een vaste waarde in en rond Lovendegem.

Van bij het begin kenmerkt de stijl van chef Thomas Cocquyt zich door de bereiding van voortreffelijke gerechten, gebaseerd op een eerlijke keuken met kwaliteitsvolle en vooral verse producten.

In het voorjaar van 2016 creëerden Thomas en Marieke een nieuwe, spannende episode aan hun succesverhaal: het restaurant werd grondig verbouwd. Samen met het hele team kan Fou du Goût hun klanten nu nog beter bedienen, met oog voor detail in zowel de gerechten, het interieur, als in de bediening. Zo kunnen zij elke dag voortreffelijk koken, en kan je er een fijne ervaring beleven.

Bij Fou du Goût kan je zowel ‘s middags als ’s avonds genieten van een heerlijk menu, waar met passie aan is gewerkt. Zowel voor een gezellig diner, een snelle lunch of een zakendiner kan je er terecht en in de zomer is het genieten in de groene, gezellige tuin.

Meer over restaurant Fou du Goût

La Maryse, Eeklo

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant La Maryse

Chef Sten Van Der Blij en gastvrouw Yati Van der Sypt mogen dan wel jong zijn maar daar merk je niets van. Integendeel. Hun nieuwe restaurant La Maryse te Eeklo beheren zij als ervaren rotten van het vak.

Geert Bouckaert van Goesting magazine was onder de indruk. Seizoensgebonden producten worden perfect bereid en mooi gepresenteerd. De vriendelijke en efficiënte bediening wordt vergezeld met deskundige uitleg.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Maryse

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.