Restaurant Vosselaar

Zoek een restaurant in Vosselaar

Nieuws uit de omgeving van Vosselaar

Restaurant Helsen wordt een foodbar

Verschenen in Made in Kempen op 29 12 2017. Citaat:
foto restaurant Helsen

De nadruk bij de nieuwe Foodbar Helsen ligt op toegankelijkheid en gezond. Van maandag tot en met donderdag zal de zaak open zijn van 11 tot 17 uur. "De nadruk ligt dan op de snelle hap en een take away. We werken met seizoenproducten en maken daar salades mee, een dikke belegde boterham, een tartaar van rund, enz. Vrijdag en zaterdag zijn we open vanaf 18 uur en dan serveren we kleine gerechten, de zogenaamde small plates. Dus niet langer menu’s met aangepaste gerechten, maar wel alles huisgemaakt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Helsen

Dorp Vier in Poederlee: laat die twee jongens maar doen

Verschenen in knackweekend.be op 14 08 2017. Citaat:
foto restaurant Dorp 4

Er wordt op niveau gekookt, de bereidingen zijn complex en vragen handenarbeid. 's Avonds groeit de toeloop, voor de lunch mag er nog wat schot in komen, en worden klanten gelokt via het lunchmenu (één gang 19 euro, twee gangen 25 euro).

De menukaart verzamelt plezierig gebrachte gastronomische gerechten. Het à-la-carterepertoire is beperkt en de aandacht wordt geleid naar 'The Chef's Choice', met een vijftal bereidingen. Die hebben door hun benaming een verhaal te vertellen en vormen de basis voor het menu (drie gangen 39 euro, vier 47 euro, vijf 55 euro).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Dorp 4

Culinaire verwennerij in Fleur de Sel

Verschenen in beetgraag.be op 20 03 2017. Citaat:
foto restaurant Fleur de Sel

Het longhaasje van het kalf werd vergezeld door truffel (bianchetti), soorten en structuren van loof. Ook hier laat chef Alex zien dat je met maar enkele ingrediënten een zeer boeiend gerecht kunt maken. Heerlijk!

Alex Verhoeven en gastvrouw Nathalie de Baenst (vrouw van Alex Verhoeven) hebben gezorgd voor een enorme culinaire ervaring, heel veel gezelligheid én vooral het gevoel dat we hier zeker terug moeten komen genieten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Sel

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.