Restaurant Vilvoorde

Zoek een restaurant in Vilvoorde

In de pers: Vilvoorde

Paolo Gallozza nieuwe maître bij The Bistronomy!

Verschenen in eigen redactie op 19 01 2018.
foto restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Omdat ze nooit toppers genoeg kunnen hebben, haalt The Bistronomy er deze maand nog één in huis. Paolo Gallozza is voortaan de nieuwe maître van The Bistronomy!

Met Gallozza Pier-paolo zijn de gasten verzekerd van een man die hen zal bedienen volgens de regels van de kunst. Met zijn ruime staat van dienst kent hij de knepen van het vak als maître en sommelier als geen ander.

Noteer ook dat The Bistronomy voortaan ook open is op zaterdagavond!

Meer over restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Taste

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Taste

Er is zwaar geïnvesteerd want voor deze enorme brasserie is er speciaal een indrukwekkend gebouw neergezet in hedendaagse architectuurstijl. Het interieur is hypermodern en super-de-luxe.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste

Revolver57, Vilvoorde

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Revolver57

Revolver57 is een nieuwe zaak te Vilvoorde. Het is een samensmelting van een ontbijt- annex lunch- annex koffiezaak en een bar. Heel informeel.

Goesting Vlaams-Brabant ging er voor de zondag brunch en was meteen verkocht. De cappuccino, de zelfgemaakte granola van quinoavlokken, de spek en eieren, het dessert, alles was gewoon lekker en dit aan een lage prijs.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Revolver57

Nieuws uit de omgeving van Vilvoorde

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Chez Marraine, Schaarbeek

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant Chez Marraine

Klaar voor het echte werk: een Sergent Pepper (€ 16) en een signature Le Marraine (€ 16), respectievelijk een rundburger met geitenkaas en pepersaus en een gepaneerde-kipburger met gebraiseerd witloof, pancetta, cheddar en een eigen sausje. Over de rundburger enkel complimenten. Het is een smakelijk én perfect rosé gebakken rondje gehakt en de geitenkaas zorgt voor een verrassend frisse toets.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Chez Marraine

Maxime Colin, Kraainem

Verschenen in Avocado van de duivel op 10 05 2017. Citaat:
foto restaurant Maxime Colin

Het hoofdgerecht zal duif zijn, en daarbij krijgen we een lekker gecorseerde rode wijn met cherry toetsen van Domaine des 2 ânes Appellation Corbières Contrôlée 2015. Wat een leuk etiket ook ! Over dat duifje gesproken, dat is er (uiteraard) ééntje uit Anjou en perfect gebakken: lekker crispy velletje, mooi rosé vanbinnen, zo zalig! Daarbij komt artisjok in verschillende bereidingen, een kroketje van foie, een super intens afsmakend cremeke van paprika en een mooie rijke saus met sherry. Dit is genieten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Maxime Colin

Aan Tafel: La Marie-Joseph

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 04 2017. Citaat:
foto restaurant La Marie-Joseph

De specialiteit van La Marie Joseph is alles wat uit de zee komt, er staat dan ook een vivarium in de zaal. Op het menu staan al sinds mensenheugnis dezelfde klassiekers, aangevuld met seizoensgebonden gerechten die elk jaar terugkomen.

La Marie Joseph is niet goedkoop, maar de porties zijn royaal. Dus heb je meestal na een voor-en hoofdgerecht geen honger meer.

Meer over restaurant La Marie-Joseph

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Souvenir

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Pistolet Original, Brussel

Verschenen in vierbordjes.be op 29 05 2016. Citaat:
foto restaurant Pistolet Original

Nadat de hamburger de laatste tijd door verschillende zaken opgewaardeerd wordt, is het nu ook de belegde broodjes die naar een hoger niveau worden getilt.

Pistolet Original combineert verse broodjes van artisanale bakker Yves Guns met gastronomisch beleg, gecreëerd door topchefs zoals Peter Goossens, Lionel Rigolet en Christophe Hardiquest.

Bruno Vanspauwen geeft deze broodjes alvast een topscore.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Al Matbakh, Schaarbeek

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Al Matbakh

Voor Goesting magazine was het zomer op het bord bij Al Matbakh te Schaarbeek. Dit Marokkaanse eethuis straalt één en al authenticiteit en gezelligheid uit.

Daarbij hoort natuurlijk ook lekkere Marokkaanse kost, royale porties en heel vriendelijke en attente bediening. Het was echt genieten!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Al Matbakh

Le Mangeoire Maison Gourmande, Brussel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Le Mangeoire Maison Gourmande

Voor een authentieke Franse bistro in Brussel, met uiterst charmante eigenaars, moet je bij Le Mangeoire zijn. In dit nieuwe eethuis krijg je hoogstaande bistrogerechten voorgeschoteld aan uiterst schappelijke prijzen.

Volgens Goesting magazine, dé Brusselse aanwinst van het jaar.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Mangeoire Maison Gourmande

Sea Grill, Brussel

Verschenen in Charl'eat op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Sea Grill

Voor Charl'eat werden de verwachtingen van hun eten bij tweesterrenrestaurant Sea Grill te Brussel volledig ingelost. Uiterst smakelijke gerechten, bestaande uit bijzondere combinaties, waren elke cent waard. Top!
Het enige minpunt die middag was de bediening, die, zeker in het begin, toch wat chaotisch verliep.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sea Grill

Café de l'industrie, Brussel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 05 2015. Citaat:

Café de l'Industrie is een nieuwkomer op het Zaterdagplein te Brussel. Je kan er plaats nemen aan de gezellige toog of kiezen voor coupeetjes met rood-lederen bankjes.

De prijzen zitten goed, het eten is héél lekker en de sfeer is helemaal chill dankzij de reggaemuziek op de achtergrond. De recensenten van Goesting Vlaams-Brabant waren ook vol lof voor de vriendelijke, snelle en discrete bediening.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Café de l'Industrie

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.