Restaurant Vilvoorde

Zoek een restaurant in Vilvoorde

In de pers: Vilvoorde

Belgische chef ontvangt prestigieus certificaat in Italië

Verschenen in Culinaire Ambiance op 07 11 2017. Citaat:
foto restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Marc Clement hecht veel belang aan de herkomst van de producten die hij in zijn gerechten verwerkt. Dit is niet anders voor de kaviaar die hij in zijn restaurant serveert.

Op maandag 6 november mocht de chef van The Bistronomy in Vilvoorde-Koningslo in Italië het certificaat Friend of the Seavan Imperial Heritage Caviar in ontvangst nemen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

Taste

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Taste

Er is zwaar geïnvesteerd want voor deze enorme brasserie is er speciaal een indrukwekkend gebouw neergezet in hedendaagse architectuurstijl. Het interieur is hypermodern en super-de-luxe.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste

Revolver57, Vilvoorde

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Revolver57

Revolver57 is een nieuwe zaak te Vilvoorde. Het is een samensmelting van een ontbijt- annex lunch- annex koffiezaak en een bar. Heel informeel.

Goesting Vlaams-Brabant ging er voor de zondag brunch en was meteen verkocht. De cappuccino, de zelfgemaakte granola van quinoavlokken, de spek en eieren, het dessert, alles was gewoon lekker en dit aan een lage prijs.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Revolver57

Nieuws uit de omgeving van Vilvoorde

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: La Marie-Joseph

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 04 2017. Citaat:
foto restaurant La Marie-Joseph

De specialiteit van La Marie Joseph is alles wat uit de zee komt, er staat dan ook een vivarium in de zaal. Op het menu staan al sinds mensenheugnis dezelfde klassiekers, aangevuld met seizoensgebonden gerechten die elk jaar terugkomen.

La Marie Joseph is niet goedkoop, maar de porties zijn royaal. Dus heb je meestal na een voor-en hoofdgerecht geen honger meer.

Meer over restaurant La Marie-Joseph

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Souvenir

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bistrot Achilles: no-nonsensekeuken van jong talent

Verschenen in knackweekend.be op 05 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bistrot Achilles

Michael Van Opstal, beste Juniorkok van België in 2011, nam in 2016 restaurant Baron van Zon over en veranderde de naam in Bistrot Achilles.

Op de borden komen verzorgde, royale bereidingen, die Michael eigenhandig opdient zonder stijfheid. Terugkomende specialiteiten zijn garnalenkroketten, ravioli met ganzenlever in truffelbouillon en krokant gebakken zwezerik.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistrot Achilles

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin België & Luxemburg 2017

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016.
foto restaurant BOZAR Brasserie

Michelin heeft maandag zijn nieuwe gids voor 2017 voorgesteld. Negen Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Castor, Beveren-Leie
  • Colette, Westerlo
  • Kelderman, Aalst
  • Bozar Brasserie, Brussel
  • Quadras, St. Vith
  • La Villa Emily, Brussel
  • Vol-Ver, Marke
  • Wine in the City, Jette

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bib Gourmand 2016 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2016 voorgesteld. In totaal staan er 168 restaurants in België, waaronder 28 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Foro Romano, Brussel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 22 04 2015.
foto restaurant Foro Romano

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant Foro Romano te Brussel.

Lees het verslag

Meer over restaurant Foro Romano

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Humus Botanical Gastronomy

Verschenen in DM magazine op 11 04 2015. Citaat:

"In een mooi rijhuis in de omgeving van de Basiliek van Koekelberg schuif je aan een lange houten tafel naast de open keuken, zodat je de hele tijd in contact staat met de kok en kunt zien hoe goed voorbereid zijn mise en place is."

Meer over restaurant Humus Botanical Gastronomy

Aan Tafel: Bowery

Verschenen in De Standaard Magazine op 28 03 2015. Citaat:
foto restaurant Bowery

"Maxime Maizers is een jonge kok met talent die zijn best doet. Met een beknoptere spijskaart is hij in staat om nog beter te doen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bowery

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.