Restaurant Torhout

Zoek een restaurant in Torhout

In de pers: Torhout

Noord 57, Torhout

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Noord 57

Voor wie grote honger heeft, moet beslist eens naar Noord 57 te Tothout.

Elise van Goesting magazine moest zelfs voor de nagerechten passen nadat ze zich de overige vijf gangen heerlijk liet smaken. Alle borden waren zorgzaam en aantrekkelijk gedresseerd en lekker dat ze waren. Chef kok Joke Sap weet duidelijk wat ze wil!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Noord 57

De Gouden Vork 2015: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 04 01 2016.
foto restaurant Puur Genieten

Het voorbije jaar waren in De Streekkrant recensies te lezen van restaurantbezoeken van de jury voor 'De Gouden Vork 2015' wedstrijd. Begin 2016 werden de lauraten bekend gemaakt.

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Torhout

Hertog Jan sluit de deuren

Verschenen in tijd.be op 14 01 2018. Citaat:
foto restaurant Hertog Jan

Eind dit jaar sluit het driesterrenrestaurant Hertog Jan zijn deuren. Chef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens serveren op 22 december de laatste gerechten in hun verbouwde hoeve in Zedelgem.

Meer info via website Hertog Jan

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hertog Jan

Piepjong team neemt bekend restaurant over

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 01 2018. Citaat:
foto restaurant De Bietemolen

De 21-jarige Thor Bossu uit Hooglede is de nieuwe eigenaar van het bekende restaurant De Bietemolen in Lichtervelde. Hij neemt de fakkel over van chef Patrick Vanneste, die op oudejaarsavond definitief afscheid nam van zijn zaak.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Bietemolen

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.