Restaurant Tongeren

Zoek een restaurant in Tongeren

In de pers: Tongeren

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant Sjalotte

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.
foto restaurant Altermezzo

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bistro Bis, Tongeren

Verschenen in legourmandbelge.be op 17 08 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro Bis by Magis

Het was voor Le Gourmand Belge niet de eerste ervaring bij Bistro Bis te Tongeren en het was deze keer ook weer genieten geblazen.

Chef Johan Haiverlain verwende met goed op smaak gebrachte en pittige gerechten en dat aan meer dan een zacht prijsje. Bistro Bis Bis blijft nog steeds één van Le Gourmand's favorieten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Bis by Magis

Herberg De Pelgrim

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2015.
foto eetcafé Herberg De Pelgrim

Herberg de Pelgrim is gelegen in het oud begijnhof van Tongeren. Je kan de er nog de sfeer van vroeger opsnuiven.

Dit eetcafe/brasserie wordt tegenwoordig uitgebaat door Stefan & Ine.

Meer over eetcafé Herberg De Pelgrim

Gault&Millau bekroont Lucie & Jimmy

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:
foto restaurant Lucie & Jimmy

Het Tongerse restaurant 'Lucie & Jimmy' is één van de drie Limburgse nieuwkomers in de Gault&Millau-gids dit jaar. Een mooie culinaire bekroning voor het koppel, dat enkele jaren geleden nog de eindoverwinning in 'Mijn Restaurant' door de vingers zag glippen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lucie & Jimmy

10 jaar Magis!

Verschenen in eigen redactie op 16 10 2014.
foto restaurant Magis

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 november 2014 organiseert sterrenrestaurant Magis een uniek 10-gangen diner (menu excl. drank : 100€ pp.) om hun 10 jarig bestaan te vieren.

Reserveren via de website of telefonisch op 012/743464.

Meer over restaurant Magis

De Mijlpaal, top in Tongeren

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 07 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Mijlpaal

"De volgende rondes waren stuk voor stuk lekkernijen met oerdegelijke producten. Wat dacht je van Kreeft, wortel structuren, ijs van kardemom en een crème van bergamot? Of een kanjer van een Sint-Jakobsnoot met rivierpaling, rode biet en zwarte truffel? De ombervis met aardpeer, inktvis en een saus van cider en curry viel vooral op door de heerlijke saus met curry! Wat een smaakbom! Dit werd gevolgd door een super zacht gegaard melklam, asperges, een flan van zachte look, piperade en een cannelloni pasta met lamsschouder."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Mijlpaal

Nieuws uit de omgeving van Tongeren

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.
foto restaurant Souvenir

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

De Waterburcht, Millen

Verschenen in Charl'eat op 09 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Waterburcht

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Waterburcht

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.