Restaurant Tongeren

Zoek een restaurant in Tongeren

In de pers: Tongeren

Bistro Bis: Culinair mekka in Tongeren

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 21 06 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Bis by Magis

Bistro Bis is meer dan een omweg waard, het is de moeite om speciaal hiervoor naar Tongeren te rijden. Ja, zelfs uit West-Vlaanderen. Prijs-kwaliteit is dit ongezien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Bis by Magis

Vier nieuwe leden JRE

Verschenen in eigen redactie op 09 03 2017.
foto restaurant Altermezzo

Maandag 6 maart heeft JRE haar vier nieuwe leden voorgesteld: restaurant Zoethout in Wellen (chef-kok Laurens Snykers), Maison D. In Ronse (Didier Bourdeaux) , restaurant L'envie in Zwevegem (chef-kok David Grosdent) en Altermezzo in Tongeren (chef-kok) Jo Grootaers.

De vereniging van jonge restauranthouders JRE brengt chefs van 23 tot 49 jaar oud samen, telt 30 leden in België en zo'n 320 over heel Europa.

restaurants uit dit artikel

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant Sjalotte

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Herberg De Pelgrim

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2015.
foto eetcafé Herberg De Pelgrim

Herberg de Pelgrim is gelegen in het oud begijnhof van Tongeren. Je kan de er nog de sfeer van vroeger opsnuiven.

Dit eetcafe/brasserie wordt tegenwoordig uitgebaat door Stefan & Ine.

Meer over eetcafé Herberg De Pelgrim

Gault&Millau bekroont Lucie & Jimmy

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:
foto restaurant Lucie & Jimmy

Het Tongerse restaurant 'Lucie & Jimmy' is één van de drie Limburgse nieuwkomers in de Gault&Millau-gids dit jaar. Een mooie culinaire bekroning voor het koppel, dat enkele jaren geleden nog de eindoverwinning in 'Mijn Restaurant' door de vingers zag glippen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lucie & Jimmy

10 jaar Magis!

Verschenen in eigen redactie op 16 10 2014.
foto restaurant Magis

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 november 2014 organiseert sterrenrestaurant Magis een uniek 10-gangen diner (menu excl. drank : 100€ pp.) om hun 10 jarig bestaan te vieren.

Reserveren via de website of telefonisch op 012/743464.

Meer over restaurant Magis

Nieuws uit de omgeving van Tongeren

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Souvenir

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.