Restaurant Tienen

Zoek een restaurant in Tienen

In de pers: Tienen

Restaurant Melchior **** in Tienen: verrassend eten in trendy-chique omgeving

Verschenen in knackweekend.be op 27 06 2017. Citaat:
foto restaurant Melchior

Melchior vult in wat de moderne consument verwacht van hedendaags tafelen, dat wil zeggen: vlot bediend en verrassend eten in een trendy-chic gedecoreerde omgeving. Melchior vervoert en beroert, met als gevolg dat men geduld dient te oefenen om een vrij tafeltje te bemachtigen.

Het restaurant werd in de markt gezet door Gilles Melchior. Hij is jong, maar kan terugblikken op een indrukwekkende staat van dienst (2,5 jaar Hof van Cleve, 3,5 jaar Tuinkamer en 6 jaar Arenberg). Met een dergelijke opleiding versta je de kunst om zowel klassiek als modern te koken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Melchior

De bistronomie van De Refugie: Een pareltje aan de rand van de stad.

Verschenen in tienentroef.be op 09 06 2017. Citaat:
foto restaurant De Refugie

De Refugie oogt aan de buitenzijde als een klein restaurantje, maar het tegendeel is waar. Ik word, samen met mijn partner, begeleid naar een tuin die baadt in het zachte zonlicht met allerlei gezellige hoekjes, decoratie en planten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Refugie

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Bart De Bondt

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Fidalgo, Tienen

Verschenen in beetgraag.be op 22 08 2016. Citaat:
foto restaurant Fidalgo

"Van de ontvangst, de kleine hapjes, de pure smaken, de heerlijke sauzen, de zeer aansluitende aangepaste wijnen (die ze trouwens zelf mee selecteren) tot de locatie zelf: niets anders den lof over Fidalgo. Een zeer leuke ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fidalgo

Hageland scoort goed in Gault&Millau 2016

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:
foto restaurant Kopenhagen

Hln.be Regio Tienen maakt de balans van de prestaties die Hagelandse restaurants scoorden in de nieuwste editie van Gault&Millau.

Zes restaurants behaalden tussen 13 en 15 op 20:
De Refugie (Tienen), Fidalgo (Tienen), Al Dente (Aarschot), Bart De Bondt (Tienen), Casa Iberico (Diest), De Groene Munt (Diest).

Warm aanbevolen door Gault Millau werden Bistro Ter Bogaerde (Aarschot), De Proosdij (Diest), Kopenhagen (Tienen) en Vital (Gelrode).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.