Restaurant Ternat

Zoek een restaurant in Ternat

Nieuws uit de omgeving van Ternat

Gault Millau 2019: bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2018.
foto restaurant La Paix
  • Chef van het jaar: David Martin (La Paix in Anderlecht)
  • Gastheer van het Jaar: Fabrice D’Hulster (Sea Grill in Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: François Piscitello (La Villa des Bégards in Embourg)
  • Aziaat van het Jaar: Bún (Antwerpen)
  • Terras van het Jaar: Bachtekerke (Bachte-Maria-Leerne) 
  • Sommelier van het Jaar: Yanick Dehandschutter (Sir Kwinten in Lennik)
  • Dessert van het Jaar: Martijn Defauw (Rebelle in Marke)
  • Brasserie van het Jaar: Brasserie Julie (Sint-Martens-Bodegem)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Veranda (Antwerpen)
  • Groentenchef van het Jaar: Nicolas Decloedt (humus x hortense in Brussel)
  • Wijnkaart van het Jaar: Au Gré du Vent (Seneffe)
  • Bierkaart van het Jaar: De Gebrande Winning (Sint-Truiden)
  • Prijs & Plezierverhouding van het Jaar: Le 54 (Tongeren), Le Tournant (Brussel) en Attablez-Vous (Namen)
  • Nieuwkomer van het jaar: Souvenir, met een score van 15,5/20 (Gent)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: August

Verschenen in De Standaard Magazine op 02 11 2017. Citaat:
foto restaurant August Wijnbar

Bij het eerste voorgerecht zou Sofie Dumont fier geweest zijn op haar pupil Nico Corbesier: een heerlijke terrine van wild met een boeiende mix van knapperige rode ui, rode biet en rode kool. Vervolgens verrast de chef met een geslaagde vegetarische creatie: tagliatelle van in zoutkorst gegaarde knolselder, waarin na enig woelwerk een gepocheerd ei openspat.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant August Wijnbar

Fuel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Fuel

Vorig jaar kreeg Eddy Munster nog een Michelinster voor Wine in the City in Jette, maar op z'n lauweren rusten? Ho maar! In Wemmel opende hij zonet Fuel. Hij staat zelf niet in de keuken, maar stelde wel de kaart samen voor deze nieuwe brasserie.

De brandende conclusie? Fuel heeft naast lekker eten en uitstekende wijnen toch ook wel een zeker m'as-tu-vu-gehalte, en daar betaal je mee voor.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fuel

Burgerhuis, Asse

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Burgerhuis

De burger stelt niet teleur: het vlees van de befaamde slager Hendrik Dierendonck is lekker rosé gebakken en smaakt heerlijk af. De parmezaanchips, umamiketchup, shiitakes, gekarameliseerde uitjes en kerstomaatjes maken het helemaal af. Hier zetten wij graag onze tanden in!

We kunnen ons hier wel thuis voelen, in het Burgerhuis.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Burgerhuis

Popelier, Gooik

Verschenen in vierbordjes.be op 21 11 2016. Citaat:
foto restaurant Popelier

Het Simmenthal vlees dat Bruno Vanspauwen geserveerd kreeg bij restaurant Popelier te Gooik stelde niet teleur. Perfect à point, mals, sappig en smaakvol, vergezeld van uitstekende frieten en een verse, warme, luchtige béarnaise.

Ook de zeetong was van hetzelfde niveau, al mocht er wat meer aandacht geschonken worden aan de bijhorende groenten.

Het was duidelijk dat chef Patrick De Gendt goed zijn vak kent en zijn ruime ervaring kan combineren met voldoende enthousiasme.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Popelier

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.