Restaurant Stekene

Zoek een restaurant in Stekene

Nieuws uit de omgeving van Stekene

't Korennaer, onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen Michelinster heeft.

Verschenen in vierbordjes.be op 13 06 2016. Citaat:
foto restaurant 't Korennaer

Recensent Bruno Vanspauwen ging langs bij 't Korennaer in Nieuwkerken-Waas en beloonde chef Edwin Van Goethem met de maximumscore van vier bordjes, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Edwin Van Goethem maakt geen fouten, gaat heel precies te werk en straalt een en al liefde voor het koken uit.

In het menu volgden achtereenvolgens Noorse coquilles, grietbot, Deense langoustines en haas van lokale polders, waarvan de kwaliteit stuk voor stuk overduidelijk boven de middelmaat uitsteeg.

Met verwondering vraagt de recensent zich af waarom Michelin dit restaurant nog niet met een ster heeft bekroond. Deze objectieve fout dient snel te worden rechtgezet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Korennaer

Roosenberg

Verschenen in vierbordjes.be op 26 05 2016. Citaat:
foto restaurant Roosenberg

"Niets dan lof voor deze brasserie, ook voor de professionele bediening die vriendelijkheid koppelt aan efficiëntie. En door de ruime keuze kan je zelf bepalen hoe hoog of hoe laag de rekening uitvalt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Roosenberg

Nova, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Nova

Tapasbar Nova is nu al bijna een jaar open en is dus de vraag hoe het zich culinair ingeburgerd heeft op de Grote Markt te Sint-Niklaas.

Goesting Oost-Vlaanderen ging het met plezier uitzoeken en had daar geen seconde spijt van. De chef overtrof alle verwachtingen met, van begin tot einde, uitstekende gerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nova

Visbar Pure Fisk wordt de nieuwe naam van restaurant Tiecelijn.

Verschenen in eigen redactie op 17 08 2015.
foto restaurant Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Vanaf 11 september komt Tiecelijn met een nieuw concept: Visbar Pure Fisk. Momenteel zijn de verbouwingen gestart.

De omschrijving klinkt alvast veelbelovend: enkel dagverse vis & schaal- en schelpdieren, eigen selectie rechtstreeks uit de vismijn en premium zelfbereide visgerechten.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Portobelfino, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 04 2014. Citaat:
foto restaurant Portobelfino

"We sluiten af met een nagerecht uit het menu, voor mijn partner een klassieke crème brûlée, ik neem genoegen met rijstpap. Deze zoete afsluiters geven een mooi beeld van dit restaurant: een huiselijk restaurant met vriendelijke bediening, toegankelijk voor de doorsnee restaurantbezoeker."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Portobelfino

Le Cirque, Belsele

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 12 2013. Citaat:
foto restaurant Le Cirque

"Na een correcte wachttijd krijgen we als hoofdgerecht, filet van wilde eend, met in zoutkorst gepofte knolselder, enoki champignons, pommes rissolées en afzonderlijk een potje met een stoverij van de eendenbil met wortel en boterraapjes met een espuma van aardappel. Wauh! Zowel de bereiding van de eend en garnituren krijgen voor ons een 'tien'."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Cirque

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.