Restaurant Sint-Pieters-Leeuw

Zoek een restaurant in Sint-Pieters-Leeuw

Nieuws uit de omgeving van Sint-Pieters-Leeuw

Laure Genonceaux, Brinz'L Ukkel: Chaudfontaine Lady Chef of the Year

Verschenen in hln.be op 19 09 2017. Citaat:
foto restaurant Brinz'l

Laure Genonceaux van restaurant Brinz'L in Ukkel is dinsdag verkozen tot Chaudfontaine Lady Chef of the Year. Zij volgt Julie Baekelandt van C-Jules uit Zottegem op.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brinz'l

Ötap

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Ötap

De sfeer is verrassend gemoedelijk, de rekening schappelijk (€ 84,10) en het eten echt wel de moeite waard. Men zegge het voort, want sharing is caring, toch?

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ötap

La Buvette

Verschenen in elidesc says op 18 06 2017. Citaat:
foto restaurant La Buvette

We trappen af met prei, zalmeitjes, beure noisette, vadouvan. Bij vadouvan blijf ik de fout maken dat ik in eerste instantie denk dat het om een kaasje gaat, maar niets is minder waar: vadouvan is een kruidenmengsel uit Indië van kerrieblad, fenegriek, mosterdzaad, knoflook en soms uien en/of komijnzaad. Een starter die meteen de verwachtingen juist zet: bij La Buvette zullen we negen gangen lang eigentijds tafelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Buvette

Aan tafel: La Bottega della Pizza

Verschenen in De Standaard Magazine op 10 06 2017. Citaat:
foto restaurant La Bottega della Pizza

Ik hou van pizza. Maar alleen als hij echt goed gemaakt is. En dat is hier het geval.

Roberto is de pizzaiolo, die les volgde aan een heuse pizza-academie in Napels, de bakermat van de pizza. Zijn deeg rijst drie dagen alvorens uitgerold te worden en naar de oven te verhuizen. Vroeger waren die ovens houtgestookt, nu zijn er ook prima versies op electriciteit. Roberto kocht een topmodel met power tot 400 graden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Bottega della Pizza

Proefwerk: Odette en Ville

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 27 05 2017. Citaat:
foto restaurant Odette en ville

Met aanvaardbare prijzen, een luxueus kader en toegankelijke gerechten is Odette een ietwat brave, maar veilige haven in de horecajungle die Elsene heet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Odette en ville

Restaurant Brinz’l in Ukkel wint Gouden Delta 2017.

Verschenen in eigen redactie op 23 05 2017.
foto restaurant Brugmann

Restaurant Brinz’l in Ukkel heeft de Gouden Delta 2017 gewonnen. De Zilveren en Bronzen Delta gaan naar respectievelijk restaurant Brugmann in Vorst en Poivre Noir in Eigenbrakel. 

Dat werd bekendgemaakt op 23 mei 2017 bij de voorstelling van de Delta Gids Brussel 2017.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Topchef Richard Hahn (vroegere eigenaar van L'Ecailler du Palais Royal) laat Brussel achter zich.

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 05 2017. Citaat:
foto restaurant De Pastorie

Een klassiek restaurant wordt De Pastorie allerminst. "We hebben bewust de term loungebrasserie gelanceerd, een concept dat hier in de wijde regio niet te vinden is", zegt Hahn.

"In de voormiddag kan je hier al terecht voor een tas koffie met taart, of voor een gezellige babbel met vrienden, collega's of klanten. Aan de bar is er de mogelijkheid tot het drinken van een aperitief, en 's middags kan er gegeten worden. In de namiddag kan je pannenkoeken of zelfgemaakt ijs verkrijgen. Normaal sluiten we rond 18 uur de deuren. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn we wel geopend."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Pastorie

JAM by Vini Divini

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant JAM by Vini Divini

Vincenzo Marino van de bekende micro-enoteca Vini Divini neemt het bijbehorende restaurant voor zijn rekening, vandaar de naam JAM by Vini Divini.

Omdat dit hipster central is, kleden we ons navenant om ietwat te kunnen blenden. Het aan de buitenkant architecturaal banale gebouw is binnenin onwaarschijnlijk spectaculair, kunstzinnig en hip ingericht door Atelier Lionel Jadot uit Tervuren. Ruwe beton, blote baksteen en ongeschaafd hout zijn de dominante materialen.

Op het gelijkvloers bevindt zich achter de cocktailbar het pizza- en pastarestaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant JAM by Vini Divini

'Charlotte Café Cuisine' in Ukkel: buurtbistro herleeft

Verschenen in knackweekend.be op 21 03 2017. Citaat:
foto restaurant Charlotte Café Cuisine

Bij mooi weer zijn de plaatsen op het verhoogde terras voor de deur geliefd. Binnen wacht een ruime bar met krukken, waarop gedronken, gegeten en gediscussieerd kan worden. Vanaf de oude schoolstoelen aan de met formica bedekte tafels hebben de bezoekers zicht op de keuken.

Je bent in Charlotte Café Cuisine welkom vanaf het ontbijt tot laat in de avond. De suggesties van de dag staan in het Frans op een leien bord geschreven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Charlotte Café Cuisine

Amen, Elsene

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Amen

Voor het hoofdgerecht gaan we de luxueuze toer op: maine-anjou rund (€ 42,50) en kalfszwezerik (37,50). De kwaliteit van de ingrediënten is onmiskenbaar. Het rundvlees smelt op m'n tong. Ge-wel-dig! Dat het perfect bleu chaud gebakken is, kunnen we enkel toejuichen. Ook de wintergroentjes erbij zien er mooi uit en zijn simpel, maar o zo lekker. Over de kalfszwezerik evenzeer enkel complimenten: krokant vanbuiten, mals vanbinnen, met een smakelijk assortiment champignons erbij.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Amen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.