Restaurant Sint-Martens-Latem

Zoek een restaurant in Sint-Martens-Latem

In de pers: Sint-Martens-Latem

Brasserie Latem, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Captain Critic op 11 05 2016. Citaat:
foto restaurant Brasserie Latem

Captain Critic is alweer een ervaring rijker. Hij ging langs bij Brasserie Latem te Sint-Martens-Latem en genoot van een brasserie van hoogstaande kwaliteit.

De kroket was smakelijk, de tournedos Rossini subliem. Ook het dessert was volgens de regels van de kunst bereid en de voortreffelijke wijnkaart maakte het geheel helemaal af.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Latem

Markies de Salade, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant Markies de Salade

Markies de Salade te Deurle is, volgens hun eigen website, een '100% plantaardig' restaurant. Interessant genoeg voor Caroline De Ruyck, voor Goesting magazine, om het eens uit te proberen.

Hier krijg je inderdaad geen vlees, noch tarwe, gluten, geraffineerde suikers, zuivel of soja. Caroline proefde vegan kipspiesjes, die lekker mals en met een krokant korstje nauwelijks van 'echt' te onderscheiden was. De Indiase pompoensoep was een smaakexplosie met veel gember en curry madras en ook het huisgemaakte 'rauwe' brood was heel lekker. De smaak van de hoofdgerechten daarentegen werden een tikkletje te eentonig bevonden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Markies de Salade

L'Autre Vie, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant L'Autre Vie

In een grondig gerenoveerde art deco-villa te Sint-Martens-Latem staat er sinds eind 2015 het nieuwe restaurant L'Autre Vie.

In Goesting magazine wordt het restaurant al van bij het eerste bezoek geselecteerd voor de Gouden Goesting 2016. Het driegangenmenu was van hoog niveau en alle gerechten waren met veel stijl gepresenteerd. 'Deze chef kent zijn klassiekers, maar voegt er een moderne, Aziatische toets aan toe', zo luidt de samenvatting in het magazine.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Autre Vie

Gault&Millau 2016 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

Op maandag 9 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2016 bekend.

Lees het volledige artikel

Deboeveries

Verschenen in Captain Critic op 14 07 2015. Citaat:
foto restaurant Deboeveries

Captain Critic ging langs bij Deboeveries in Sint-Martens-Latem en koos voor het maandmenu als eerste kennismaking.

Zijn ervaring was positief: lekkere, eerlijke gerechten in een mooi kader, royale porties en een uitstekende bediening.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Deboeveries

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Gasthof Halifax te Deinze en In 't Boldershof te Deurle

Verschenen in DM magazine op 16 05 2015. Citaat:
foto restaurant In 't Boldershof

Het is heerlijk genieten op het naar de rivier dalende terras van Gasthof Halifax te Deurle.

In haar column 'Het Proefkonijn' voor DM Magazine complimenteert Agnes Goyvaerts de vlotte en efficiënte bediening. Ook de keuken moest zeker niet onderdoen en ze genoot van een zeer lekker lunch.

In het nostalgisch ingerichte 'In 't Boldershof' te Deinze at Agnes een goed stuk rundvlees en frietjes met een correct bijpassende huiswijn. Ze onthoudt ook de ongedwongen sfeer en zou alleen hiervoor al zeker terugkomen.

Auberge Du Pêcheur, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:
foto restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

"Maar het wachten loont: ik krijg twee stukken sappige borstfilet van parelhoen met crème van pastinaak, rode biet en gebakken aardappelen. De garing van de skrei is correct, meldt mijn charmant gezelschap. De aardappelpuree met karnemelk en de schorseneren zijn top."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

L'Homard Bizarre, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant L'Homard Bizarre

"Volgt een stevig gekruid witloofsoepje met bieslook en stukjes fazant. Zwarte truffeltapenade zorgt voor een luxueuze toets. Dit is wat soep moet zijn: troost die je klamme knoken verwarmt in koude dagen. Een klassieke rioja van tempranillo vergezelt uitstekend gegaarde, boterzachte rug van hertenkalf, spruitjes, girolles, crème van pompoen, puree van pastinaak en een sausje van veenbessen. We worden er allebei stil van."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Homard Bizarre

Dolce Far Niente, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Vijftiende van de maand op 10 12 2013. Citaat:

"Als primo nemen we de pasta in de vorm van snoepjes (caramelle), gevuld met kaas en champignons en overgoten met een saus van foie gras. Niet alleen een origineel gerecht, maar ook wat ik van de typisch Italiaanse keuken verwacht: eenvoudig, boordevol smaak en aroma."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Dolce Far Niente

Nieuws uit de omgeving van Sint-Martens-Latem

A Food Affair, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant A Food Affair

Het Aziatisch restaurant A Food Affair te Gent heeft ondanks het verhuis naar de Hoogstraat niets van haar veren verloren.

Goesting magazine proefde nog steeds de lekkere gerechten, verrasend en verfijnd. Hier komen ze zeker nog terug!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant A Food Affair

Onder de Toren, Hansbeke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 12 2015. Citaat:
foto restaurant Onder De Toren

Sinds kort mag Sam Van Houcke zich de 'Ster van de Belgische Keuken' noemen. Hoog tijd voor Goesting magazine om eens een bezoek te brengen aan zijn restaurant Onder de Toren te Hansbeke.

'Onze beste eetervaring van het jaar', zo luidt het verdict. Je zit er erg gezellig en de bediening uiterst aangenaam. De chef kookt op een zeer hoog niveau, met kwaliteitsingrediënten, die verrassend en creatief bereid worden. Heerlijk!

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Onder De Toren

Jan Verhelst, Nazareth

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Jan Verhelst

Goesting magazine genoot van een smaakvolle avond bij chef Jan Verhelst te Eke. In de mond smeltend rosé vlees, diepsmakende garnituren en een uitzonderlijk dessert maakten deel uit van het Discoverymenu, dat ook met een prima wijnkeuze werd vergezeld.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jan Verhelst

Clochard de Luxe, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:
foto restaurant Clochard De Luxe

"Na de koude hapjes volgt het warme gedeelte van ons ontdekkingsmenu. Dat bestaat achtereenvolgens uit sappige gegrilde grietfilet in een botersaus met sliertjes prei en wortel uit de wok, en pittig gekruide minihamburgers met oude Bruggekaas, mosterdsla en pancetta."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Clochard De Luxe

Nzet, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 04 2014. Citaat:
foto restaurant Nzet

"Na een korte wachttijd volgt het hoofdgerecht: pluma de bellota, het hemelse vlees van de schouder van Iberische varkens met vrije uitloop, geserveerd met spitskool, een bijzonder smakelijke soort crumble van sinaasappel en licht gefrituurde aardappeltjes. Heerlijk, maar een vrij kleine portie voor een hoofdgerecht."

Beoordeling DM.city Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nzet

Den Groenen Staek

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 02 2014. Citaat:
foto restaurant Den Groenen Staek

"Over de bediening zijn wij hier overigens zéér te spreken, die is kortweg vlekkeloos, perfect, zonder foutjes. Het personeel - twee man - heeft de zaal helemaal onder controle. Ze zijn er altijd, zonder té aanwezig te zijn en zien ons meteen als we wat willen vragen. Daarbovenop weten ze alles ook nog eens met zwier en gepaste vriendelijkheid te doen. Petje af."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Den Groenen Staek

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.