Restaurant Sint-Martens-Latem

Zoek een restaurant in Sint-Martens-Latem

In de pers: Sint-Martens-Latem

Baarle 90: Europese keuken met een Belgische touch.

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant Brasserie Baarle 90

Aangezien de bistro in het hartje van Latem ligt, kan het niet anders dan dat hier tal van verschillende invloeden op het bord verschijnen. En neen we hebben het niet over schilderkunsten. Chef Jérôme en zijn team verwennen u graag met hun Europese keuken dat beïnvloed wordt door hun eigen Belgische touch.

Strak, geraffineerd maar vooral gepassioneerd. Zo kan je de bar van Baarle 90 het beste definiëren. Niks moet alles mag. Wil je na het werk of de vrijdagavond met enkele collega's en vrienden het weekend inzetten met enkele hapjes erbij? Graag, we verwennen u met plezier met een uitgebreide lijst aan hippe en traditionele drankjes.

Via de overzichtelijke en leerrijke wijnkaart kan u zelf "the perfect match" vinden tussen gerecht en wijn. Mede dankzij het feit dat er heel wat nauwkeurig geselecteerde wijnen per glas of per fles aangeboden worden, kan u gemakkelijk van verschillende wijnen genieten gedurende de maaltijd.

Prijs-kwaliteit staat voorop!

Meer over restaurant Brasserie Baarle 90

Bekende brasserie trakteert zichzelf na 25 jaar op totale make-over.

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 09 2017. Citaat:

De bekende gevel en de ­gigantische terracottapot hebben plaatsgemaakt voor een strakke voorbouw in hout en glas. Brasserie Latem bestaat dit weekend vijfentwintig jaar en viert dat met een totale make-over. En met een nieuw concept. “Maar we pretenderen niet dat we een Japans restaurant zijn”, zegt chef en zaakvoerder Peter Van den Bossche.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Latem

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Venuez Hospitality Awards 2016

Verschenen in eigen redactie op 13 12 2016.
foto restaurant BLVD Boutique

In het casino van Knokke werden naar jaarlijkse gewoonte de Venuez Hospitality Awards uitgereikt.

Ziehier een overzicht:

  • Best Hospitality Concept: Boury, Roeselare
  • Best Restaurant Concept: Baracca, Leuven
  • Best Bar Concept: Bar Burbure, Antwerpen
  • Best Restyling: Cuchara, Lommel
  • Culinary Talent: Dimitri Proost, Dim Dining, Antwerpen
  • Rookie of the Year: Sam D’Huyvette, BLVD Boutique, Sint-Martens-Latem
  • Entrepreneur of the Year: John Verept, RAS, Antwerpen
  • Best Cocktailbar: Bijou, Antwerpen
  • Best Bartender: Didier Van Den Broeck, Dogma, Antwerpen
  • Best Hotel Concept: Jam, Brussel
  • Best Coffee Concept: Butcher's Coffee, Antwerpen
  • Best Barista: Marc Daniels, Kaffabar, Brussel
  • Dare Devil Concept: Proof, Gent
  • Best Design: Jam, Brussel

Markies de Salade, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant Markies de Salade

Markies de Salade te Deurle is, volgens hun eigen website, een '100% plantaardig' restaurant. Interessant genoeg voor Caroline De Ruyck, voor Goesting magazine, om het eens uit te proberen.

Hier krijg je inderdaad geen vlees, noch tarwe, gluten, geraffineerde suikers, zuivel of soja. Caroline proefde vegan kipspiesjes, die lekker mals en met een krokant korstje nauwelijks van 'echt' te onderscheiden was. De Indiase pompoensoep was een smaakexplosie met veel gember en curry madras en ook het huisgemaakte 'rauwe' brood was heel lekker. De smaak van de hoofdgerechten daarentegen werden een tikkletje te eentonig bevonden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Markies de Salade

L'Autre Vie, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant L'Autre Vie

In een grondig gerenoveerde art deco-villa te Sint-Martens-Latem staat er sinds eind 2015 het nieuwe restaurant L'Autre Vie.

In Goesting magazine wordt het restaurant al van bij het eerste bezoek geselecteerd voor de Gouden Goesting 2016. Het driegangenmenu was van hoog niveau en alle gerechten waren met veel stijl gepresenteerd. 'Deze chef kent zijn klassiekers, maar voegt er een moderne, Aziatische toets aan toe', zo luidt de samenvatting in het magazine.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Autre Vie

Deboeveries

Verschenen in Captain Critic op 14 07 2015. Citaat:
foto restaurant Deboeveries

Captain Critic ging langs bij Deboeveries in Sint-Martens-Latem en koos voor het maandmenu als eerste kennismaking.

Zijn ervaring was positief: lekkere, eerlijke gerechten in een mooi kader, royale porties en een uitstekende bediening.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Deboeveries

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Gasthof Halifax te Deinze en In 't Boldershof te Deurle

Verschenen in DM magazine op 16 05 2015. Citaat:
foto restaurant In 't Boldershof

Het is heerlijk genieten op het naar de rivier dalende terras van Gasthof Halifax te Deurle.

In haar column 'Het Proefkonijn' voor DM Magazine complimenteert Agnes Goyvaerts de vlotte en efficiënte bediening. Ook de keuken moest zeker niet onderdoen en ze genoot van een zeer lekker lunch.

In het nostalgisch ingerichte 'In 't Boldershof' te Deinze at Agnes een goed stuk rundvlees en frietjes met een correct bijpassende huiswijn. Ze onthoudt ook de ongedwongen sfeer en zou alleen hiervoor al zeker terugkomen.

Nieuws uit de omgeving van Sint-Martens-Latem

't Braemhof, Gentbrugge

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Braemhof

De overname van restaurant 't Braemhof te Gentbrugge door traiteur Van Heule blijkt een succes te zijn. Goesting Oost-Vlaanderen proefde heel lekkere en royaal geserveerde seizoenssuggesties en werd bovendien ook op de wenken bediend door het uiterst charmante personeel.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Braemhof

Mac Pudding, Eke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant Mac Pudding

Caroline van Goesting magazine beleefde een zomerse avond bij Mac Pudding te Eke.

Op een prachtig terras vlak aan het jaagpad langs de Schelde was het genieten geblazen van lekkere Vlaamse gerechten met een Schotse touch en van attente uitbaters met een hart voor hun klanten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mac Pudding

Courant d'Eau, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant Courant d'Eau

De kaart bij Courant d'Eau, de brasserie van het Gentse Europahotel, is heel klassiek. Garnaal-en kaaskroketten bij de voorgerechten, filet pur, cote à l'os en zalm bij de hoofdgerechten.

Goesting Oost-Vlaanderen en disgenoot kozen respectievelijk voor sliptong en steak van het suggestiemenu. Alles was heel correct bereid en lekker, al misten ze wel een beetje inventiviteit op het bord.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Courant d'Eau

A Food Affair, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant A Food Affair

Het Aziatisch restaurant A Food Affair te Gent heeft ondanks het verhuis naar de Hoogstraat niets van haar veren verloren.

Goesting magazine proefde nog steeds de lekkere gerechten, verrasend en verfijnd. Hier komen ze zeker nog terug!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant A Food Affair

Restaurant Revue, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 07 2015. Citaat:
foto restaurant Revue

Bij een bezoek aan restaurant Revue te Gent waren zowel de vis- als de vleesgerechten overheerlijk en de met de hand gesneden frietjes onweerstaanbaar. Het was voor Goesting Oost-Vlaanderen lekker genieten op het terras beneden aan het water.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Revue

Jan Verhelst, Nazareth

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Jan Verhelst

Goesting magazine genoot van een smaakvolle avond bij chef Jan Verhelst te Eke. In de mond smeltend rosé vlees, diepsmakende garnituren en een uitzonderlijk dessert maakten deel uit van het Discoverymenu, dat ook met een prima wijnkeuze werd vergezeld.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jan Verhelst

Quai des Arts, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:

"De stoverij wordt opgediend in aparte mini-cocottes. Stijlvol en leuk. Het stoofvlees is botermals, de saus rijk, maar iets te zoet naar mijn smaak. Ik vermoed dat er bruine suiker of kandijsuiker in zit, wat mij betreft net iets te veel. Mijn tafelgenoten zien daar geen graten in."

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Quai des Arts

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.