Restaurant Sint-Martens-Latem

Zoek een restaurant in Sint-Martens-Latem

In de pers: Sint-Martens-Latem

Brasserie Boulevard

Verschenen in Captain Critic op 07 06 2018. Citaat:
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

Brasserie Boulevard behoort tot de categorie van de ‘betere brasserie’, zoals je misschien wel kan verwachten in Sint-Martens-Latem (denk in hetzelfde genre bv. ook aan Brasserie Latem, even verder op dezelfde Kortrijksesteenweg). Duurder dan een gewone brasserie, maar de kwaliteit ligt er doorgaans dan ook een stuk hoger. De combinatie van lekkere klassiekers met een vriendelijke bediening maakt van Brasserie Boulevard een adres waar de kapitein zich nog wel ’s zal laten zien

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Boulevard blvd.

Baarle 90: Europese keuken met een Belgische touch.

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2017.
foto restaurant Brasserie Baarle 90

Aangezien de bistro in het hartje van Latem ligt, kan het niet anders dan dat hier tal van verschillende invloeden op het bord verschijnen. En neen we hebben het niet over schilderkunsten. Chef Jérôme en zijn team verwennen u graag met hun Europese keuken dat beïnvloed wordt door hun eigen Belgische touch.

Strak, geraffineerd maar vooral gepassioneerd. Zo kan je de bar van Baarle 90 het beste definiëren. Niks moet alles mag. Wil je na het werk of de vrijdagavond met enkele collega's en vrienden het weekend inzetten met enkele hapjes erbij? Graag, we verwennen u met plezier met een uitgebreide lijst aan hippe en traditionele drankjes.

Via de overzichtelijke en leerrijke wijnkaart kan u zelf "the perfect match" vinden tussen gerecht en wijn. Mede dankzij het feit dat er heel wat nauwkeurig geselecteerde wijnen per glas of per fles aangeboden worden, kan u gemakkelijk van verschillende wijnen genieten gedurende de maaltijd.

Prijs-kwaliteit staat voorop!

Meer over restaurant Brasserie Baarle 90

Bekende brasserie trakteert zichzelf na 25 jaar op totale make-over.

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 09 2017. Citaat:

De bekende gevel en de ­gigantische terracottapot hebben plaatsgemaakt voor een strakke voorbouw in hout en glas. Brasserie Latem bestaat dit weekend vijfentwintig jaar en viert dat met een totale make-over. En met een nieuw concept. “Maar we pretenderen niet dat we een Japans restaurant zijn”, zegt chef en zaakvoerder Peter Van den Bossche.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Latem

Nieuws uit de omgeving van Sint-Martens-Latem

Libanese Snack, Gent

Verschenen in elidesc says op 18 06 2017. Citaat:
foto restaurant Libanese snack

Zalige falafel met yoghurtdip. Het valt op dat de balletjes binnenin groener zijn dan doorsnee, ik juich het gebruik van veel verse kruiden alleen maar toe!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Libanese snack

Volta opent nieuwe topbrasserie in De Stekvogel. Deze zomer al Volta's Summer Pop-up in maisveld.

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant De Stekvogel

Restaurant Volta slaat zijn vleugels uit buiten Gent. Op de plaats van De Stekvogel in Merendree opent zaakvoerder Peter Vyncke tegen het eind van het jaar een nieuwe topbrasserie.

Maar eerst deze zomer knallen, met een pop-up in de mais achteraan: Volta's Summer Pop-up Camp. Van woensdag 9 augustus tot en met zondag 10 september. Reserveren kan via www.voltagent.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Elia

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:
foto restaurant Elia

We krijgen een verzorgde schotel met verder o.a. tzatziki, spanakopita (spinazietaart) en ...gegratineerde aubergines. Precies hetzelfde als mijn lief haar hoofdgerecht. Alleen is dat heel basic. Gewoon aubergines in de oven. Niet vooraf gemarineerd of gegrild en overdadig gekruid met oregano. Gedroogde, geen verse

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Elia

Janine's

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:
foto restaurant Janine's

Misschien eerst over mijn compagnon: daar ontwaar ik een verrukkelijk uitziende Thaise salade met ferme stukken kort gebakken rund, granaatappel en een brede glimlach. Zelf krijg ik een stevige kipburger voorgeschoteld met homemade guacamole, dito tomatensalsa, een slaatje en pittig gekruide aardappelwedges.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Janine's

Vos, Gent

Verschenen in Captain Critic op 18 05 2017. Citaat:
foto restaurant VOS

Waar vroeger lunchcafé Walry gevestigd was, bevindt zich nu al enige tijd VOS. Deels koffiebar, deels lunchplek, deels foodsharing-restaurant. Elk gerecht wordt in het midden van de tafel gezet en gedeeld per twee. Of met de woorden van VOS zelf: ‘a joy shared is a joy doubled’.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant VOS

Table Stories

Verschenen in Captain Critic op 12 05 2017. Citaat:
foto restaurant Table Stories

Attente bediening, een aangenaam interieur en originele gerechten met verrassende combinaties van smaken en ingrediënten, en dat voor de eerlijke prijs van € 22,50.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Table Stories

Kantien, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Kantien

Tapa na tapa verrast in positieve zin: telkens lekker, werelds en dus onze complimenten voor de chef.

Wat een plezierige plek - en dan spreek ik nog niet over het verhoogde terras met zicht op de sportieve Watersportbaan!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kantien

Tuana, Mariakerke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Tuana

Ik heb voor een klassieker gekozen: mixed grill (€ 21), met kip -en lamsbrochette, lamskotelet, köfte (lamsburger) en adana (lamsgehakt), uitstekend bereid en mooi gepresenteerd op een lei met koude en warme groenten, aardappel en rijst.

De keuken is hier echt wel in orde. Het interieur kan nog wat werk .

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tuana

Mie Vie, Gent

Verschenen in Captain Critic op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Mie Vie

De ‘caesar salad’ van Mie Vie bestaat uit ‘vegan chick pieces’, romeinse sla, preikiemen, pijpajuin, tomaat, dressing, geroosterde pittenmix en edelgist. Zoveel aanpassingen aan de klassieke versie dat de vraag rijst of je dit überhaupt nog een caesar salad mag noemen. Enkel de romeinse sla blijft namelijk over.

De kapitein wil echter niet muggenziften, en vooral niet omdat de salade zeer smakelijk blijkt te zijn. Krokante sla, een lekkere dressing waarin de aangename smaak van tahine te ontwaren valt, een absoluut heerlijke pittenmix en preikiemen die voor een pittige toets zorgen. En de ‘vegan chick pieces’? Die blijken gemaakt te zijn op basis van soja en moeten - geloof het of niet - nauwelijks onderdoen voor een stukje gebakken kipfilet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mie Vie

Entr, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 25 04 2017. Citaat:
foto restaurant ENTR

Met ENTR kreeg het multiculturele ontmoetingscentrum De Centrale nu ook een volwaardig restaurant voor het grote publiek. De architect van dienst verbouwde de oude garage aan de overkant tot een hippe plek waar de diversiteit je om de oren vliegt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant ENTR

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.